2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12885787 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

yooo ben çoğu fikrine katılıyorum genelde bir kaç konu dışında tabi  :biggrinking:
severim yani ama başkan olabileceğini düşünmüyorum kirli düzen yüzünden
yoksa belli bir futbol aklı olduğunu düşünüyorum faruk sağnağın yeğeni zaten
süleyman sebanın bir numaralı adamı
Hayırlısı kardeşim en azından söylediklerini dikkate alsınlar adamın bilgili ve ilgili bi adam

Çevrimdışı Türkay

İşi bilen adam tuttu getiridi Kjaer'i işte. Biz hala Babel'in peşinde koşalım.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Günay Şener Britos Pedro Tosic Tolgay Ozi Sosa Töre Konop Ba

Bu sene beklediğim kadro.

Hala Danny'i kaçırdığımıza üzülüyorum  :s20:

Çevrimdışı saricasi

İşi bilen adam tuttu getiridi Kjaer'i işte. Biz hala Babel'in peşinde koşalım.
Adını ilk defa duyuyorum belki bnm cahiligim ama bnce cok abartıyoruz rakipler transfer yapınca fb bu sene sil bastan yapıyor takımı bir cok tecrubeli adamı olmucak zorlanabilirler.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı sosyalkartal

Konoplankanın türkiyedeki temsilcisi Ferhat çiftçi daha önce miloseviçi beşiktaşa getirmişti elindeki oyunculardan birisi de kadarebek ben bu bilgiyi niye paylaştım bilmiyorum  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Tolga

Günay Şener Britos Pedro Tosic Tolgay Ozi Sosa Töre Konop Baww

Bu sene beklediğim kadro.

Hala Danny'i kaçırdığımıza üzülüyorum  :s20:
Konoplyanka gelirse Danny gelmedi diye üzülmeye gerek yok fakat onu da alamazsak ki zor görünüyor o zaman Danny için bol bol üzülebiliriz :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Adını ilk defa duyuyorum belki bnm cahiligim ama bnce cok abartıyoruz rakipler transfer yapınca fb bu sene sil bastan yapıyor takımı bir cok tecrubeli adamı olmucak zorlanabilirler.

Ama yerlerine çok da güzel adam alıyorlar ben bu sene hem fenerin hem gs nin önceki senelerden daha güçlü olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı Türkay

Konoplyanka gelirse Danny gelmedi diye üzülmeye gerek yok fakat onu da alamazsak ki zor görünüyor o zaman Danny için bol bol üzülebiliriz :)

Konoplyanka'yı alamayacağız zaten de umut işte :D onun için üzülüyorum Danny i kaçrdığımıza.  :boom:

Çevrimdışı saricasi

Ama yerlerine çok da güzel adam alıyorlar ben bu sene hem fenerin hem gs nin önceki senelerden daha güçlü olduğunu düşünüyorum.
Kimi aldılar  :D
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Türkay

Gönül ister ki

Casillias Maxi Britos Vlaar Tosic Tolgay Mavuba Töre Sosa Danny Ba olsun da işte  :duman:

Çevrimdışı Türkay

Kimi aldılar  :D

Kjaeri aldılar mesela. Ligin gol kralı Fernandaoyu da aldılar. Şener de imzayı atmak üzere.

Gerçi Şener için Şenol Güneş araya girmiş diyolar ama İnşallah doğrudur :D

Çevrimdışı Çağrı

Bravo cok güzel isyan ettin kimseyi takmadın artık sen bi Che guevera sın ...

kimse seni burda tehdit etmenin derdinde değil rahatsızsan yazmasın olur biter kimse seni zorla yazdırmıyor burda.

İsteğini yerine getirdim Forza'da yazmaya devam edebilir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Kjaeri aldılar mesela. Ligin gol kralı Fernandaoyu da aldılar. Şener de imzayı atmak üzere.

Gerçi Şener için Şenol Güneş araya girmiş diyolar ama İnşallah doğrudur :D
hiçbiri daha kapa bildirilmedi o kadar heyecan yapmayın  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Konoplankanın türkiyedeki temsilcisi Ferhat çiftçi daha önce miloseviçi beşiktaşa getirmişti elindeki oyunculardan birisi de kadarebek ben bu bilgiyi niye paylaştım bilmiyorum  :lol:
Hocam sen de sürekli aralarda yeni haberler veriyorsun bak umutlandırıyorsun bizleri :biggrinking:

Çevrimdışı Çağrı

Kaderabek gelecek olsa kucak açarım şuan çok da gerçekçi bir hedef olur ama işte..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İsteğini yerine getirdim Forza'da yazmaya devam edebilir.

:ok: :ok:

Çevrimiçi Samet Ç

3.5 milyon bonservis harcama hakkımız varmış niye Şener'le uğraşıyoruz ki biz Kaderabek'e yürüyelim en azından bir bölge de olsa sağlama almak lazım. Tabi 3.5 milyona alabilirsek. Devre arası kiralıktan başka adam alamayacağız zaten yani hiç almayacağız. Mutlaka sezon başında iyi transferler yapmalıyız. Ama bu Şenol'un gelişi transfer işini geciktirecek gibi geçmiş olsun yani. Freeler kaçacak sap gibi kalacağız ortada herhalde.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Fenerbahçe çok hırslanmış. Doğru adımlar atıyorlar, büyükte para ayırmışlar transfere, görünen o ki, iyide transferler yapacaklar. Hesap edin, Gökhan gönülün arkasına şeneri aldılar sırf rotasyon için. Çok iyi bir forvet alacaklar, onun rotasyonuda Türkiye ligi gol kralı fernandao olacak.

Simon Kjaer İyi transfer. Sanıyorum bu şekilde 4-5 net transfer daha yapacaklar.

Benim gelecek sene için net favorim fenerbahçe. Bu seneye benzemeyecektir halleri. Bakın görün emenikeyi bile 10 dan aşağıya satmazlar. Biz demba ba 13-15 eder mi diye düşüneduralım. İyi satış yaparlarsa sow-emenike-meirelesten zaten 20-25 arasını bulurlar.
Ne diyeyim, bizdeki bu sessizlik ve alternatif azlığı beni olumsuz düşünmeye itiyor.

Biz eskaza Konoplyanka ve bir şekilde skrtel i getirirsek ancak psikolojik olarak rekabet edecek seviyeye geliriz. yoksa işimiz yaş, daha başından söylüyorum.

Çevrimdışı Çağrı

Arkadaşlar bir uyarı yapmam gerek bu arada.

Oyunculara çöp diye hitap etmeyelim. Beşiktaş forması giyiyorlar giydikleri süre içerisinde de bizim oyuncumuz hepsi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Fenerbahçe çok hırslanmış. Doğru adımlar atıyorlar, büyükte para ayırmışlar transfere, görünen o ki, iyide transferler yapacaklar. Hesap edin, Gökhan gönülün arkasına şeneri aldılar sırf rotasyon için. Çok iyi bir forvet alacaklar, onun rotasyonuda Türkiye ligi gol kralı fernandao olacak.

Simon Kjaer İyi transfer. Sanıyorum bu şekilde 4-5 net transfer daha yapacaklar.

Benim gelecek sene için net favorim fenerbahçe. Bu seneye benzemeyecektir halleri. Bakın görün emenikeyi bile 10 dan aşağıya satmazlar. Biz demba ba 13-15 eder mi diye düşüneduralım. İyi satış yaparlarsa sow-emenike-meirelesten zaten 20-25 arasını bulurlar.
Ne diyeyim, bizdeki bu sessizlik ve alternatif azlığı beni olumsuz düşünmeye itiyor.

Biz eskaza Konoplyanka ve bir şekilde skrtel i getirirsek ancak psikolojik olarak rekabet edecek seviyeye geliriz. yoksa işimiz yaş, daha başından söylüyorum.

+1903

Çevrimdışı Türkay

Bizim bu sene en büyük avantajımız Vodafone Arena olacaktı o da Ocak'a kaldı

Çevrimdışı Çağrı

İlk defa katılıyorum malesef :D

Ek yapayım bence amaçlarıı lig şampiyonluğu değil. Elemeyi geçip Şampiyonlar ligine kalıp bu harcadığını geri kasaya koymak ve Gs'nin gelirini yarıya bölüp onu batırmak istiyorlar.

Fernandao dışında bir kaliteli forvet daha alacaklarını söylediler.

Orta sınıf oyuncular alarak bu kadro derinliği ile mücadele edilemez.

Mutlaka Skrtel Dzsudzsak Konoyplanka Samba rotasyonundan oyuncu almak durumundayız.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Ek yapayım bence amaçlarıı lig şampiyonluğu değil. Elemeyi geçip Şampiyonlar ligine kalıp bu harcadığını geri kasaya koymak ve Gs'nin gelirini yarıya bölüp onu batırmak istiyorlar.

Mutlaka Skrtel Dzsudzsak Konoyplanka Samba rotasyonundan oyuncu almak durumundayız.

Kono hariç hiçbirinden umudum yok  :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

Kono hariç hiçbirinden umudum yok  :bandit:

Sana da gireriz ıslak odunla sorun değil  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Tam tersi en büyük hedeflerinin lig şampiyonluğu olduğunu düşünüyorum bende zaten bu yüzden Vitor Pereira'yı getirdiler :icool:

Ş.Ligi'ne gidebilmenin kısa yolu lig şampiyonluğu zaten Aziz Yıldırım için de lig mi Avrupa mı diye sorsan tartışmasız lig der :D