Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
This is Turkish League.O kadar basit ki doğru kadro kurmak biz menajerlerin kucağında olduğumuz için oyuncu havuzumuz dar.
Transfer Merkezi ⚽ @TransferMerkez 1 dk.1 dakika önceFenerbahçe, Simon Kjaer ile anlaştı. Yarın saat 15:30'da İstanbul'da olacak.dramdır bu yaaaa
Bu Terraneo ile herkes dalga geçiyor ama bu adam belli ki işin ehli sağlam transfer Kjaer.
Ts'nin stoperi Douglas Costa, Fener'in Kjaer , Gs'nin Chedjou , bizim Ersan böyle kaderin ben var ya
aynen kucaktayız ve kurtulmak için uğrasta yok
Burası iyice forza'ya benzedi.Adamın okuma hevesini kaçırıyorlar.
Benim asıl kızdığım konu iyi adam alamamak da değil.Bakın Fener'in belli 30 milyon civarı bütçesi olacak bu sene. Aynı bütçe bizde varsayın. Diyelim ki var ve stoper arıyoruz.Kjaer'de de karar kıldık. Biz bu adama 7-8 milyon bonservis verecek olmamıza rağmen 1 ayda getiremeyiz.Bildiğin para olsa da getiremeyiz iddaa ediyorum ben zamanında çok yaşadık aynı şeyleri.Adam tık ödedi aldı getiriyor. Birileri eksikleri burada araması lazım.
Çare rüzgar sağnak: )
Ayrıca o Ersan'ı Avustralya'dan buraya getirip bizim başımıza bela eden adamı Allah bildiği gibi yapsın
valla başkan adayı çıkmazsa bu gidişle yavaştan kayıyorum ben o tarafa
223 tane mesajın var. Muhtemelen 221 tanesi olumsuz. Ve heves kaçırmaktan mı bahsediyorsun gerçekten?
Herkes dalga geçip alay ediyor ama ben adamla birebirde görüştüm,geçen sene başında bi tarafini yirtti sol bek holebas ve toivonen diye ikiside iş yapardı serbest adamlardı.
Olmamış şey üzerinden olumsuz yorum yapmam.Transfer sezonu yeni açılmış millet kadro karşılaştırıyor.Doğru düzgün transfer yapmazlarsa her beraber eleştiririz.
Tomas Sivok @TomasSivok6 4 dk.4 dakika önce Please don't take serious news about me. I won't play at Bursaspor. My team is Besiktas in Turkey as always.Hesap kendisinin mi bilmiyorum.