2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12876449 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Anlattığım senaryoyu hafife almayın bu arada.

Portekizde Benfica ve Porto'yu yenmeden şampiyon olamazsın çünkü onlar da her maçı kazanıyor.

Hollanda'da Psv ve Ajax'ı yenmeden olmaz.

Belçika zaten Play Off'a döndü.

Demek istediğim bizim konumumuzda olan Feyenoord ve Lizbon gibi takımların işi bizden 3 kat daha zor.

Biz sadece ligdeki ilk 5 sıra altındaki takımlarla oynanan tüm maçları domine edip kazanacak bir ekip kurmak zorundayız.

Zaten bunu yapınca Derbi de kazanırsın. Ama bu sene olduğu gibi şansa anadolu maçı kazanan değil içeride 3 farklı dışarıda 2 farklı kazanacak kadar domine edebilecek bir ekip.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Bu Terraneo ile herkes dalga geçiyor ama bu adam belli ki işin ehli sağlam transfer Kjaer.

Çevrimdışı TØLGA

Transfer Merkezi ⚽ ‏@TransferMerkez  1 dk.1 dakika önce
Fenerbahçe, Simon Kjaer ile anlaştı. Yarın saat 15:30'da İstanbul'da olacak.

dramdır bu yaaaa
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

This is Turkish League.

O kadar basit ki doğru kadro kurmak biz menajerlerin kucağında olduğumuz için oyuncu havuzumuz dar.

aynen kucaktayız ve kurtulmak için uğrasta yok
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

dramdır bu yaaaa
Adamlarda para var ve bunu da doğru kullanıyorlar işte fark burada.

Böyle 3-4 tane daha iyi transfer yapacaklardır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Bu Terraneo ile herkes dalga geçiyor ama bu adam belli ki işin ehli sağlam transfer Kjaer.

Lazio ve Inter'in en şaşalı zamanlarında Sportif Direktörlüğünü yapmış adamı getirdiler.

Kim dalga geçiyorsan dönsün de kendiyle dalga geçsin önce bence.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

dramdır bu yaaaa

hafta sonum berbat oldu ben gidiyorum sinirlerim kalktı
farkındamısınız takımlar erken hamlelere basladı son iki senedir
ama biz haallaaa aynı pokları yemeye devam ediyoruz

fena konusacamda simdi agzım bozulmadan ben kacar
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

Ts'nin stoperi Douglas Costa, Fener'in Kjaer , Gs'nin Chedjou , bizim Ersan böyle kaderin ben var ya

Çevrimdışı Tolga

Ts'nin stoperi Douglas Costa, Fener'in Kjaer , Gs'nin Chedjou , bizim Ersan böyle kaderin ben var ya
Ersan değil Sivok olacak bu gidişte :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

aynen kucaktayız ve kurtulmak için uğrasta yok
Çare rüzgar sağnak: )

Çevrimdışı sosyalkartal

Fenerbahçenin bu sene transfere ayırdığı para 100 milyon lira gsnin bu sene hiç şansı yok geçen sene hakemle şikeyle bi şekilde şampiyon oldular seneye fenerin en az 10 puan arkasında bitirirler hamzanın koltukta sallanır üstüne şampiyonlar ligi hezimetleri de kaymak olur :lol: biz bu tablonun neresinde oluruz onu kestiremiyorum  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Çağrı

Benim asıl kızdığım konu iyi adam alamamak da değil.

Bakın Fener'in belli 30 milyon civarı bütçesi olacak bu sene. Aynı bütçe bizde varsayın. Diyelim ki var ve stoper arıyoruz.

Kjaer'de de karar kıldık. Biz bu adama 7-8 milyon bonservis verecek olmamıza rağmen 1 ayda getiremeyiz.

Bildiğin para olsa da getiremeyiz iddaa ediyorum ben zamanında çok yaşadık aynı şeyleri.

Adam tık ödedi aldı getiriyor. Birileri eksikleri burada araması lazım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Ayrıca o Ersan'ı Avustralya'dan buraya getirip bizim başımıza bela eden adamı Allah bildiği gibi yapsın  :s20:

Çevrimdışı atalay

FB'de gelecek yıl rotasyonun en kötü parçası Stoch olacak düşün artık.

Çevrimdışı Çağrı

Burası iyice forza'ya benzedi.Adamın okuma hevesini kaçırıyorlar.

223 tane mesajın var. Muhtemelen 221 tanesi olumsuz. Ve heves kaçırmaktan mı bahsediyorsun gerçekten?

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Benim asıl kızdığım konu iyi adam alamamak da değil.

Bakın Fener'in belli 30 milyon civarı bütçesi olacak bu sene. Aynı bütçe bizde varsayın. Diyelim ki var ve stoper arıyoruz.

Kjaer'de de karar kıldık. Biz bu adama 7-8 milyon bonservis verecek olmamıza rağmen 1 ayda getiremeyiz.

Bildiğin para olsa da getiremeyiz iddaa ediyorum ben zamanında çok yaşadık aynı şeyleri.

Adam tık ödedi aldı getiriyor. Birileri eksikleri burada araması lazım.
Son cümlene % 100 katılıyorum paramız olsa da tak diye transferi bitiremiyoruz.

Çevrimdışı TØLGA

Çare rüzgar sağnak: )
valla başkan adayı çıkmazsa bu gidişle yavaştan kayıyorum ben o tarafa :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

Ayrıca o Ersan'ı Avustralya'dan buraya getirip bizim başımıza bela eden adamı Allah bildiği gibi yapsın  :s20:

O zaman önde oynatıyordu Schuster. Ersan atletik ve ilk dokunuşu iyi olan bir stoperdi.

Ama milletin göremediği durağan oyunda ne kadar amatör olduğuydu.

O zamanlar hatırlıyorum alınmasın yazmıştım bir forumda üstüme çökmüştü millet.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

valla başkan adayı çıkmazsa bu gidişle yavaştan kayıyorum ben o tarafa :biggrinking:
Herkes dalga geçip alay ediyor ama ben adamla birebirde görüştüm,geçen sene başında bi tarafini yirtti sol bek holebas ve toivonen diye ikiside iş yapardı serbest adamlardı.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

223 tane mesajın var. Muhtemelen 221 tanesi olumsuz. Ve heves kaçırmaktan mı bahsediyorsun gerçekten?
:claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Herkes dalga geçip alay ediyor ama ben adamla birebirde görüştüm,geçen sene başında bi tarafini yirtti sol bek holebas ve toivonen diye ikiside iş yapardı serbest adamlardı.
Toivonen alınmalı diye çevremdeki herkese dert yanmıştım çok iyi transfer olacaktı.

Çevrimdışı Türkay

Tomas Sivok ‏@TomasSivok6  4 dk.4 dakika önce
Please don't take serious news about me. I won't play at Bursaspor. My team is Besiktas in Turkey as always.

Hesap kendisinin mi bilmiyorum.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

yooo ben çoğu fikrine katılıyorum genelde bir kaç konu dışında tabi  :biggrinking:
severim yani ama başkan olabileceğini düşünmüyorum kirli düzen yüzünden
yoksa belli bir futbol aklı olduğunu düşünüyorum faruk sağnağın yeğeni zaten
süleyman sebanın bir numaralı adamı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Olmamış şey üzerinden olumsuz yorum yapmam.Transfer sezonu yeni açılmış millet kadro karşılaştırıyor.Doğru düzgün transfer yapmazlarsa her beraber eleştiririz.
Ama olmuş herşeye olumsuz yorum atarım diyosun yani

Çevrimdışı TØLGA

Tomas Sivok ‏@TomasSivok6  4 dk.4 dakika önce
Please don't take serious news about me. I won't play at Bursaspor. My team is Besiktas in Turkey as always.

Hesap kendisinin mi bilmiyorum.
fakemiş öyle diolar
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK