2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12876575 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

herifin bonservisi 8M imiş fb kaça aldı acep
verirler abi para var adamlarda
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ve inatla sozlesme uzatma huyumuz var sebebi dendiğinde hiçbirsey demeseler herturlu kabulum ama
suc ustune sucmus gibi karakter demeleri canımı cok yakıyor be :bandit:
Cenk gönen ersan mustafa necip kesinlikle hakermiyorlar benim gözümde 750 bin max verilecek adamlar

Çevrimdışı Efe

İnanmayın şunlara çoğu sallıyor :icool:
bencede kap bildirimi olmadan inanmıyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Eğer doğruysa iyi transfer yapmışlar :)
transfere karışmıyor aziz yıldırım sportif direktör hallediyor bütün işi
muhtemelen bu sportif direktörü ali koç getirdi aziz yıldırımın yerine o geçicek zaten
aziz yıldırım hamleleri değil çünkü bunlar ali koç gelince artık bizde kilidi vuralım
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağatay

verirler abi para var adamlarda

yaşına bakılacak olursa en az 7 sene kullanırlar tabi arada güzel bi teklife satmazlarsa
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

Kjaer'i geçen hafta yazmıştım çok da isterdim bizde oynamasını tam bu lige göre adam. Yine iyi transfer.

Aradaki fark bu işte. Adamlar yabancı alırken öylesine almıyorlar bu adam 5 sene götürür onları.

Sen alırsın abuk subuk 1 adam seneye göndermeye çalışır kiralarsın yenisini ararsın.

Adam o sırada aldığı adam kaliteli olduğu için şampiyon olur gider başka bölgeye de kalitelisini alır sen yine yarım adam alırsın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Cenk gönen ersan mustafa necip kesinlikle hakermiyorlar benim gözümde 750 bin max verilecek adamlar
şu ismail ile tolgayı her seferinde unutuyorsunuz yaa gerçi sen bir ara tolgayı çok savunuyodun  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

muhtemelen bu sportif direktörü ali koç getirdi aziz yıldırımın yerine o geçicek zaten
aziz yıldırım hamleleri değil çünkü bunlar ali koç gelince artık bizde kilidi vuralım
Evet Ali Koç gelirse Fb çok daha iyi ve profesyonel yönetilecektir maalesef.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Kjaer'i geçen hafta yazmıştım çok da isterdim bizde oynamasını tam bu lige göre adam. Yine iyi transfer.

Aradaki fark bu işte. Adamlar yabancı alırken öylesine almıyorlar bu adam 5 sene götürür onları.

Sen alırsın abuk subuk 1 adam seneye göndermeye çalışır kiralarsın yenisini ararsın.

Adam o sırada aldığı adam kaliteli olduğu için şampiyon olur gider başka bölgeye de kalitelisini alır sen yine yarım adam alırsın.
Sivok ile sözleşme uzatacağız biz de çok iyi değil mi :D

Çevrimdışı TØLGA

ali koçun hamleleri diyorum ben bunlara ne diyorsun kepenkleri indirmeye başlayalım mı?? :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kjaer B.alves baya iyi ikili

Çevrimdışı Efe

şu ismail ile tolgayı her seferinde unutuyorsunuz yaa gerçi sen bir ara tolgayı çok savunuyodun  :biggrinking:
tolgay iyi oğlum ismail at gitsin  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

Evet Ali Koç gelirse Fb çok daha iyi ve profesyonel yönetilecektir maalesef.

Normal şartlarda bu bütçe ile Fener'in domine etmesi gerekirdi ligi 10 senedir.

İyi kullanamadılar biz ve Gs'nin stadı yokkenki zamanı.

Bak Gs stadı yaptığından beri 5 yılda 3 şampiyonluk aldı.

Artık domine etmesini beklemiyorum Fener'in Ali Koç gelse dahi. Bütçeler çok yakın olacak 2017 itibariyle üç büyüklerin.

Kimin kadro tercihleri doğru olursa o domine eder.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Adamın bu kadar mala baglayacagini bilemedim

Çevrimdışı ozan062

aynı sey saadettin saran içinde geçerli oda hayli vizyonludur bir programını izlemiştim akıl farklı adamda
bizde bu tip kişiler olsa zaten bambaska oluruzda sokmuyorlar yasli tilkiler
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı TØLGA

tolgay iyi oğlum ismail at gitsin  :bandit:
TOLGA'yı kaleci olan  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Normal şartlarda bu bütçe ile Fener'in domine etmesi gerekirdi ligi 10 senedir.

İyi kullanamadılar biz ve Gs'nin stadı yokkenki zamanı.

Bak Gs stadı yaptığından beri 5 yılda 3 şampiyonluk aldı.

Artık domine etmesini beklemiyorum Fener'in Ali Koç gelse dahi. Bütçeler çok yakın olacak 2017 itibariyle üç büyüklerin.

Kimin kadro tercihleri doğru olursa o domine eder.
Fb'nin stadını yaptıktan sonra arayı açması lazımdı katılıyorum yapamadılar o ayrı.

Ali Koç gelirse arayı baya açarlar demiyorum ama Aziz Yıldırım döneminden daha iyi bir Fb olacaktır bence.

Çevrimdışı ozan062

Kjaer B.alves baya iyi ikili

o donem 5leri iki kere verdiler dosediler kalitelileri hemen sampiyon oldular o sene
yinemi aynıseyler olacak acaba vallahi bıktım

Çevrimdışı atalay

Simon Kjaer mi?

Çok iyi transfer.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

o donem 5leri iki kere verdiler dosediler kalitelileri hemen sampiyon oldular o sene
Abi geçen sene 15 milyon euro gibi bi rakam harcadık aşağı yukarı her sezon ayni rakam harcanıyor geçen sene sosa, demba, gokhan bence 3 üde çok iyi transfer aynı mantıkla hersene 2 3 kalite adam koydugun zaman senin söylediğin oluyor ama bizim yönetimler için çok zor olsa gerek bunlar

Çevrimdışı Tolga

Bu arada daha Sezer dönecek.

Şenol Hoca mutlaka son durumunu görmek için kampa dahil edecektir. :)

Çevrimdışı Çağrı

This is Turkish League.

Yahu beyler yanlış şeylere takılıyorsunuz.

Bu ligde aslında kimsenin rakibi yok. 80 puan yapan Mayıs başı şampiyon olur.

Eşittir 26 galibiyet. Yani 2 İstanbul takımı artı Trabzon Bursa'yı yenemesen dahi kalan maçlarını alınca şampiyon oluyorsun.

Önemli olan önce top hakimiyeti ve pasa dayalı domine edici oyunu oturtmak.

Çok üstün oyunculara gerek yok tabela yapacak oyunculara gerek var bu ligde bizi şampiyon yapmıyorlar değil biz olamıyoruz berbat tercihler yüzünden.

Bressan diye bir oyuncu vardı mesela Bate'de. Al bu ligde Belluschi'den fazla verim verirdi maliyeti 2 milyondu kimse görmedi.

O kadar basit ki doğru kadro kurmak biz menajerlerin kucağında olduğumuz için oyuncu havuzumuz dar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Bu arada daha Sezer dönecek.

Şenol Hoca mutlaka son durumunu görmek için kampa dahil edecektir. :)
ulan ne çok çöp varya yakup abi yazmışdı dün bütün çöpleri  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

Abi geçen sene 15 milyon euro gibi bi rakam harcadık aşağı yukarı her sezon ayni rakam harcanıyor geçen sene sosa, demba, gokhan bence 3 üde çok iyi transfer aynı mantıkla hersene 2 3 kalite adam koydugun zaman senin söylediğin oluyor ama bizim yönetimler için çok zor olsa gerek bunlar

evet evet zaten 3 tane adam al yedek alma genç alma bu sekilde gittiğimizde mecbur çöpler ayrılır seneler gececiğinden fakat
birilerini beslemekmi diyelim basiretsizlikmi artık neyse o
bi kapılıyoruz ruzgarına baslıyoruz manasız transferlere bu sefer senelerimizi yiyoruz bosu bosuna
simdi dogru karakterde bi ferdi olsa bi baska olurdu be, son senelerde yapılmayan birseyi yapmıstır o
nedir dediğimde kimse hatırlamaz
120 dakikalık ibb macıyla aldırdıgı türkiye kupası

varmı boyle birisi etrafta son senelerde ?? yok cnk birazde idare kısmında sorunumuz var:(
baktıgında maliyet performans müthisti
[ Son Düzenleme: 13 Haziran 2015, 20:53:37 ozan062 ]

Çevrimdışı Tolga

ulan ne çok çöp varya yakup abi yazmışdı dün bütün çöpleri  :biggrinking:
Aslında Sezer'in kötü futbolcu olduğunu düşünmüyorum ama adamın futbol oynama diye bir niyeti yok.

Yoksa Şenol Hoca ondan baya faydalanabilirdi. :)