2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12868581 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

necdet yıldırım ‏@necdetyildirim  1 dk.1 dakika önce
Berberde karsilastigim bu arkadas sizce kime benziyor?

najipppppppppppppp  :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Şenol Güneş Sambade'yi ikna etmiş haber1903 haber yapmış
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TURKahvesi

bence bizim aradığımız bek ne glen ne de şener dir.Eğer hala gönlü var ise uygun bir fiyata belki karşılığında futbolcu satarak linnesi alalım bence burda gerçekten g.gönül etkisi yaratır.
Glenin bizi tercih edeceğini sanmıyorum şener için ise eğer aziz yıldırım devrede ise kesinlikle alamayız hatırlayın formamızı giydirdiğimiz  adamı alamadık (mehmet topuz) şeneri hiç alamayız çünkü azizi yıldırım inat bir adam transfer dönemi daha uzun bence acele etmemeliyiz
o günler geçti artık
M.Topuz transferinin tüm ayrıntılarını biliyorsan konuş yok bilmiyorsan konuşmayacaksın
o dönemki hava ile bu dönemki hava farklı bilmem anlatabildim mi arkadaşım.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şuna söyleyin fazla açılmasın. 14 milyon eurosun olm sen! :money:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ergin1903

Bir kaleci almaliyiz. Kesinlikle kalecilerimiz yeterli degil. Umarim Senol Hoca kaleci konusunda geri adım atar.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şenol Güneş Sambade'yi ikna etmiş haber1903 haber yapmış
"Yapılan görüşmenin ardından Şenol Güneş’in Sambade’yi büyük ölçüde ikna ettiği öğrenildi.

Jose Sambade’nin görevine devam edip etmeyeceği ilerleyen günlerde netlik kazanacak."
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Bir kaleci almaliyiz. Kesinlikle kalecilerimiz yeterli degil. Umarim Senol Hoca kaleci konusunda geri adım atar.
Kaleci alınacağını sanmıyorum maalesef.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

umarım sivok falan dönmez

Çevrimdışı Tolga

umarım sivok falan dönmez
Hiç gerek yok Sivok'a zaten döneceğini de sanmıyorum :)

Çevrimdışı Ergin1903

Kaleci alınacağını sanmıyorum maalesef.

Kaleci faktörünün ne kadar önemli oldugunu bu sene hem Gs'de hem de bizde gördük. Kaleyi yeterli görerek büyük hata yapıyoruz.

Çevrimdışı Tolga

Kaleci faktörünün ne kadar önemli oldugunu bu sene hem Gs'de hem de bizde gördük. Kaleyi yeterli görerek büyük hata yapıyoruz.
Ochoa ya da Ospina ayarında bir kalecimiz olsa çok iyi olur.

Bu ikisinden birini kiralama şansımız olsa keşke :)

Çevrimdışı Giray Burak

bence bizim aradığımız bek ne glen ne de şener dir.Eğer hala gönlü var ise uygun bir fiyata belki karşılığında futbolcu satarak linnesi alalım bence burda gerçekten g.gönül etkisi yaratır.
Glenin bizi tercih edeceğini sanmıyorum şener için ise eğer aziz yıldırım devrede ise kesinlikle alamayız hatırlayın formamızı giydirdiğimiz  adamı alamadık (mehmet topuz) şeneri hiç alamayız çünkü azizi yıldırım inat bir adam transfer dönemi daha uzun bence acele etmemeliyiz
Aman diyim hocam ,yemişim linnesini ..
o herifin bize yaşatığı duygu gelgitlerini ,hiçbir futbolcu yaşatmadı .
Geldi dediler sevindik ,gelmıyor dediler üzüldük ..gelme ihtimali oluştu dediler umutlandık ..yine, geliyor dediler (Küfür Yasak)₄ dedik ...böyle uzar gider linnesin hikayesi

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Haber Kartalı ‏@HaberKartali  4 saat önce
Şenol Güneş'in, kampta memnun kalmadığı kaleciyle yolları ayıracağı ve yeni bir yabancıyı takıma katacağı belirtildi. (Lig TV)

Çevrimdışı muhalefet

Sivok'u beğenmeyenlere Ersan, Toraman müstehak. En çok da Skrtel'in, Britos'un, Samba'nın geleceğini zannedenlere üzülüyorum :(

Çevrimdışı Tolga

Sivok'u beğenmeyenlere Ersan, Toraman müstehak. En çok da Skrtel'in, Britos'un, Samba'nın geleceğini zannedenlere üzülüyorum :(
Sivok'un da benim gözümde onlardan farkı yok.

Yav ne çabuk unuttunuz geçen sezon yarısını sakat geçirmiş bir oyuncudan bahsediyoruz.

Ayrıca geçmiş senelerde yaptığı bireysel hatalardan yediğimiz gollerin haddi hesabı yok. :)

Çevrimdışı Tolga

"Şener'in için Beşiktaş'ın 5 milyon TL serbest kalma bedeli ödeyecek olması, akıllara siyah-beyazlıların UEFA ile yaptığı anlaşmayı getirdi. UEFA ile yapılan anlaşma gereği siyah-beyazlılar, oyuncu satmadan bonservis bedelli bir futbolcuyu kadrosuna dahil edemeyecek. Edilen bilgiye göre anlaşma şartlarında Beşiktaş'ın yeni sezon öncesi için yaklaşık 3.5 milyon euro harcama hakkı bulunuyor. 3.5 milyon euroyu oyuncu satmadan kullanabilecek olan siyah -beyazlı yönetim, 5 milyon TL'ye karşılık olan yaklaşık 1.7 milyon euro'yu yatırarak Şener transferini tamamlamaya çalışacak."

Bu doğru mu? Bu konuda bilgisi olan var mı?
Bu haberin doğruluğu nedir :alala:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bizler inandık! Siz de inanın! :evillol: :evillol:

Çevrimdışı como07

IBRAHIM AFELLAY ın sözleşmesi bitiyor 27 gün sonra neden hiç gündemde yok??? olmpiakosda yarım sezon da 19 maç 4 gol 3 asisti var

Çevrimdışı TØLGA

tmm la agar io oynuyon anladık
çok ayar oldum o oyuna ben   :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı okansosa

AYKUT iNCE ‏@aykutince76  1 sa.1 saat önce
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, sezon sonunda takımdan ayrılan Sivok'un yeniden takıma kazandırılmasını istedi.

bu adama inanmak ne kadar doğru bilmem :D
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

tmm la agar io oynuyon anladık
çok ayar oldum o oyuna ben   :evillol: :evillol:

Niye laaa :D :D

Zaman katili namıssız :evillol:

Çevrimdışı Kemal

Olay sivoku beğenmek veya begenmemek değil , sürekliliği yok Sivok un , 2 senede kaç dk oynamış bakın

Çevrimdışı Çağatay

O zaman konoplyanka hayırlı olsun diyebilir miyiz :) :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Samet Ç

Artur Petrosyan ‏@arturpetrosyan  15 dk.15 dakika önce
With Sevilla close to signing Gael Kakuta, Konoplyanka will now most likely move to Besiktas who are ready to put him on around £50K/week.

Çevrimdışı Anıl

Artur Petrosyan ‏@arturpetrosyan  15 dk.15 dakika önce
With Sevilla close to signing Gael Kakuta, Konoplyanka will now most likely move to Besiktas who are ready to put him on around £50K/week.
Alemin kralı geliyoorrr :bandit: