Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öyle de sorun şurada şampiyon olana kadar 1 sene süre var o sürede maaşları nasıl ödeyeceksin? Şimdi bile 47-48 milyon lira vadesi geçmiş borç var futbolculara. Öyle kolay olsa yönetim de yapar tamam vizyonları geniş değil de bunu da düşünebilirler sorun o noktaya ulaşana kadar stat ve futbolcu maaşını aksatmamayı başarmak.
Civelli diye ortaya atmışlar. Bu adam da kazma ama hırslı biri, görüşü olan ? Ayrıca Joshue ?
@Çağrı şeneri getir bize
5.günün şafağında beni bekleyin, şafakta doğuya bakın!
@MoisesRuz: Konoplyanka camino del Besiktas turco. Opción A del #SevillaFC que se cae. @Viva_Sevilla
3 milyon euro imza parası istiyor.
Verilir mi? Verilir. Verilmeli. Ne gerekiyorsa yapılmalı bu adam için küçük bir ihtimal bile varsa.
"Konoplyanka Beşiktaş yolunda. Sevilla seçeneği kaybolmuş durumda" diyor sanırım
Maaşları nasıl ödeyeceğim diye düşünen adam pektemeklere neciplere abuk subuk kontrat yapmaz.
Piyasa değeri 15 milyon euro 3 milyon bonservis ödüyoruz düşünelim verilir derim ben ilaç olur
15'e onu kimse almaz edeceği en fazla 6-7 bonservis ödeyecek olan için ama 3 imza parasına değer.Asıl mesele yıllık ne istiyor?
Peki cidden o kadar iş yapar mı bunu biliyor muyuz?
1,5 milyon bonservis + 1 - 1,5 milyon euro * 4 yıllık | Şener mi?2 - 2,4 milyon euro * 2 yıllık + 500 bin bonus | Glen mi?
bugün veya yarın çok fazla heyecan yapacaksınız kaynayacak buralar Kulübümüz Evgen Konoplyanka ile görüşmelere başladığını borsaya bildirdi
Para varsa glen