2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12860737 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Öyle de sorun şurada şampiyon olana kadar 1 sene süre var o sürede maaşları nasıl ödeyeceksin? Şimdi bile 47-48 milyon lira vadesi geçmiş borç var futbolculara. Öyle kolay olsa yönetim de yapar tamam vizyonları geniş değil de bunu da düşünebilirler sorun o noktaya ulaşana kadar stat ve futbolcu maaşını aksatmamayı başarmak.
Maaşları nasıl ödeyeceğim diye düşünen adam pektemeklere neciplere  abuk subuk kontrat yapmaz.
[ Son Düzenleme: 13 Haziran 2015, 14:35:05 Çağrı ]

Çevrimdışı talha

Civelli diye ortaya atmışlar. Bu adam da kazma ama hırslı biri, görüşü olan ? Ayrıca Joshue ?

Gitti Civelli.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Arkadaşlar yok 5 kolon takılmadı, yok stad yetişmez, yok skerteli alamayız yok şunu alamayız gibi çok olumsuz düşünüyorsunuz. Ümidinizi kesmeyin. Yakında Şenol Hoca TD miz olacak, hatta ilk olarak çok istediğimiz Tosic'e imza attıracağız. Stadımız da beklenenden erken olarak 2016/2017 sezon açılışına kesinlikle yetişecek. Bu arada Pektemek Ersan ve Necip i Westham'a 10 ardan 30 m euroya sattık. Demba ba ise Beşiktaş'ta oynamak zaten şereftir diyerek maaşını 100 bin euro ya düşürdü. Tolga ve Cenk ise " biz zaten gelen topları seyrediyorduk bari hiç olmazsa oturduğumuz yerden seyredelim " diye emekli olup eski açık 121 bloktan kombine almışlar. YD ise siyasi dengeler değişti artık Beşiktaş şampiyon demiş. Şimdilik bunlar ... kaynak sağlam  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı şeneri getir bize  :biggrinking:

5.günün şafağında beni bekleyin, şafakta doğuya bakın!

:hiho:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

5.günün şafağında beni bekleyin, şafakta doğuya bakın!

:hiho:
ooo doğumgünümde 18.de yani tamam  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı idil

@MoisesRuz: Konoplyanka camino del Besiktas turco. Opción A del #SevillaFC que se cae. @Viva_Sevilla
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@MoisesRuz: Konoplyanka camino del Besiktas turco. Opción A del #SevillaFC que se cae. @Viva_Sevilla

"Konoplyanka Beşiktaş yolunda. Sevilla seçeneği kaybolmuş durumda" diyor sanırım
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

3 milyon euro imza parası istiyor.  :tabe:

Çevrimdışı Çağrı

Verilir mi? Verilir. Verilmeli. Ne gerekiyorsa yapılmalı bu adam için küçük bir ihtimal bile varsa.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Verilir mi? Verilir. Verilmeli. Ne gerekiyorsa yapılmalı bu adam için küçük bir ihtimal bile varsa.

20 tane kulüple görüştü herhalde belli ki kimse vermemiş. Bilemiyorum, verilir herhalde.  :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

"Konoplyanka Beşiktaş yolunda. Sevilla seçeneği kaybolmuş durumda" diyor sanırım

Yolu Beşiktaş ama olmazsa opsiyonu Sevilla diyor
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağatay

Maaşları nasıl ödeyeceğim diye düşünen adam pektemeklere neciplere  abuk subuk kontrat yapmaz.

Gs de iyi adamlara iyi paralar verip sonucunu aliyor ama bi de öyle düşün
biz hala 3. Sınıf topcularla basari bekliyoruz 3. Olup kaliyoruz...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Renton

Piyasa değeri 15 milyon euro 3 milyon bonservis ödüyoruz düşünelim verilir derim ben ilaç olur
See you in another life,brother.

Çevrimdışı sosyalkartal

ben konoplanka bitmiş derken salladığımı mı düşündünüz  :tabe:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Sarp

Çevrimdışı atalay

1,5 milyon bonservis + 1 - 1,5 milyon euro * 4 yıllık | Şener mi?

2 - 2,4 milyon euro * 2 yıllık + 500 bin bonus | Glen mi?

Çevrimdışı Çağrı

Piyasa değeri 15 milyon euro 3 milyon bonservis ödüyoruz düşünelim verilir derim ben ilaç olur

15'e onu kimse almaz edeceği en fazla 6-7 bonservis ödeyecek olan için ama 3 imza parasına değer.

Asıl mesele yıllık ne istiyor?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

15'e onu kimse almaz edeceği en fazla 6-7 bonservis ödeyecek olan için ama 3 imza parasına değer.

Peki cidden o kadar iş yapar mı bunu biliyor muyuz?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Yıllık da 3 istiyordur en az :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Peki cidden o kadar iş yapar mı bunu biliyor muyuz?
Alan takım 2-3 sene sonra değerinin 2-2.5 katına çok rahat satar bence :D

Çevrimdışı sosyalkartal

bugün veya yarın çok fazla heyecan yapacaksınız kaynayacak buralar
Kulübümüz Evgen Konoplyanka ile görüşmelere başladığını borsaya bildirdi  :ishock:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Renton

1,5 milyon bonservis + 1 - 1,5 milyon euro * 4 yıllık | Şener mi?

2 - 2,4 milyon euro * 2 yıllık + 500 bin bonus | Glen mi?
Para varsa glen  :lol: :lol:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

bugün veya yarın çok fazla heyecan yapacaksınız kaynayacak buralar
Kulübümüz Evgen Konoplyanka ile görüşmelere başladığını borsaya bildirdi  :ishock:
Böyle söylüyorsun sonra tersi olursa forum ne yapar bilemem artık :kop: :kop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Para varsa glen  :lol: :lol:
Oha. Şener derim her türlü :bandit:

Glen iyi bir bek olabilir ama ihtiyacımız bence kesinlikle o değil.