2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12860760 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edilen Şener için Şenol Güneş de devreye girdi. (NTVSPOR)
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı atalay

Para varsa glen  :lol: :lol:

Para değil ki mesele 3 yıllık Glen; 4 yıllık Şener maliyetine.  :eyes

Çevrimdışı TØLGA

Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray'ı Şampiyonlar Ligi şampiyonu yapar ise, tüm aşamalar dahil 1.9 Milyon $ prim alacak.

ben 10 milyon verirdim  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı sosyalkartal

Böyle söylüyorsun sonra tersi olursa forum ne yapar bilemem artık :kop: :kop:
ben duyumcumun yalancısıyım en son atiba bildirilcek demişti tutmuştu şimdi kulube ihtar geldi transfer görüşmelerini bildirmiyorsunuz diye olur veya olmaz görüşme bildirilcek dedi
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Tolga

Gelebiliyorsa bende Şener gelsin isterim :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Renton

Birisi PL oynamış adam diğeri Türkiye de glen derim her türlü şuan 30 yaşında 3 yıl kapatsın orayı yeter valla yapmışken adam gibi yapacaksın.Şener de iyi güzel oyuncu ama bursa da bütün oyuncular parladı bu sene kötü diyeceğimiz adam yok ortada
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

ben duyumcumun yalancısıyım en son atiba bildirilcek demişti tutmuştu şimdi kulube ihtar geldi transfer görüşmelerini bildirmiyorsunuz diye olur veya olmaz görüşme bildirilcek dedi
Neyse umarım dediğin olur da bize gelir Evgen :evillol: :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

bugün veya yarın çok fazla heyecan yapacaksınız kaynayacak buralar
Kulübümüz Evgen Konoplyanka ile görüşmelere başladığını borsaya bildirdi  :ishock:
Şimdi @SDemirsoy gelecek Allahu Eqbar diye :D

Çevrimdışı antiyotalip

"Şener'in için Beşiktaş'ın 5 milyon TL serbest kalma bedeli ödeyecek olması, akıllara siyah-beyazlıların UEFA ile yaptığı anlaşmayı getirdi. UEFA ile yapılan anlaşma gereği siyah-beyazlılar, oyuncu satmadan bonservis bedelli bir futbolcuyu kadrosuna dahil edemeyecek. Edilen bilgiye göre anlaşma şartlarında Beşiktaş'ın yeni sezon öncesi için yaklaşık 3.5 milyon euro harcama hakkı bulunuyor. 3.5 milyon euroyu oyuncu satmadan kullanabilecek olan siyah -beyazlı yönetim, 5 milyon TL'ye karşılık olan yaklaşık 1.7 milyon euro'yu yatırarak Şener transferini tamamlamaya çalışacak."

Bu doğru mu? Bu konuda bilgisi olan var mı?

Çevrimdışı Renton

Bu ayın başında evgen için tesisleri gezdi stokela imzaladı diyordu herkes adam boşta hala adı geçmiyor stokeun şimdi

Çevrimdışı Türkay

Bu ayın başında evgen için tesisleri gezdi stokela imzaladı diyordu herkes adam boşta hala adı geçmiyor stokeun şimdi

Tesislerde ne gördüyse adam :D

Çevrimdışı TØLGA

isteklerinin çok fazla olduğunu düşünüyorum ben menajeri ortalığı kızıştırıyor
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Glen Johson'ı beğenmem. Oyun içinde dalgındır; performansı sürekli dalgalı seyreder. İdeal bek tanımıma uymaz. Yani ihtiyacımız olan profilde bir oyuncu değildir lakin Şener > Glen diyeni duyunca:  :s20:

Şener next Tarık Çamdal.

Büyük takımda oynasın; kademe, pozisyon bilgisi, geri dönüş problemleri vb. bir çok defosu ortaya çıksın.

Göreceksiniz ya FB ya Beşiktaş forması ile olacak bunlar.   

Bu arada Glen Johnson 18 gol; 50 asist. + Oyuncu büyük ihtimal ile Beşiktaş'ta. Şenol Hoca Şener diye tutturmaz ise.
[ Son Düzenleme: 13 Haziran 2015, 15:28:36 atalay ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

q7 de gelmez demiştim bunun için de gelmez diyorum

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Renton

Glen Johson'ı beğenmem. Oyun içinde dalgındır; performansı sürekli dalgalı seyreder. İdeal bek tanımıma uymaz. Yani ihtiyacımız olan profilde bir oyuncu değildir lakin Şener > Glen diyeni duyunca:  :s20:

Şener next Tarık Çamdal.

Büyük takımda oynasın; kademe, pozisyon bilgisi, geri dönüş problemleri vb. bir çok defosu ortaya çıksın.

Bu arada Glen Johnson 18 gol; 50 asist. + Oyuncu büyük ihtimal ile Beşiktaş'ta. Şenol Hoca Şener diye tutturmaz ise.
Seçenekler 2'si ise glen her türlü küçük düşünmeyi bırakalım johnson kademe atlatır şener bizi taşımaz

Çevrimdışı Fatih Berker

Skrtel ve Vlaar cephesinde son durumlar nedir

Çevrimdışı sosyalkartal

glen johnsonu eboue transferine benzetiyorum 1 sene çok iyi verim alırız  :)
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Ergin1903

Gercekten ne yapacak fikret orman cok merak ediyorum. Hepimizi tatmin edecek transferler yapabilecegini düsünenler muhtemelen azınlıktadır. Uefa'nın bu kısıtlamasında sağlam 2 oyuncu bile transfer edersek cok iyi olur. Benım umudum yok.

Çevrimdışı Çağrı

Şener next Tarık Çamdal.

Jonhsonun kötü bek olduğu kısmına kadar Katılıyorum sonrasına kesinlikle katılmıyorum.

Tarık ile Şener kıyaslanamaz bile en başta fizik daha sonra teknik olarak. Haklı bulduğum Kısım savunmadaki pozisyon alma zaafiyeti sadece.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı JoseDemba

Yevhen gelebilir abi çok umutlanmamak lazım ama iyi bir para verirsek Stoke a gideceğine bize gelir ve son yıllardaki en iyi transferimizi olur bide Skertel  :ishock:
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı TØLGA

hiçbirşeye umutlanmayın yaa takip edin sadece geçen seneki transfere dönemini hatırlatmak isterim  :biggrinking:
bütün yaz boyunca sağbek aradık bulamadık demba ba ingiltere kampının sonlarına yetişti
sosa desen lig devam ederken geldi flen  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Jonhsonun kötü bek olduğu kısmına kadar Katılıyorum sonrasına kesinlikle katılmıyorum.

Tarık ile Şener kıyaslanamaz bile en başta fizik daha sonra teknik olarak. Haklı bulduğum Kısım savunmadaki pozisyon alma zaafiyeti sadece.

Pozisyon bilgisi, alan oyunu becerisi, çevre kontrolü, geri dönüşleri, kademe bilgisi hepsi defolu.

Serdar > Şener

Birbirinden iki farklı profil, özellikle hücum anlayışı ile.

Fakat emin ol Serdar'ı mumla ararız.

İstersen rakamlarını karşılaştır.

Çevrimdışı TØLGA

Pozisyon bilgisi, alan oyunu becerisi, çevre kontrolü, geri dönüşleri, kademe bilgisi hepsi defolu.

Serdar > Şener

Birbirinden iki farklı profil, özellikle hücum anlayışı ile.

Fakat emin ol Serdar'ı mumla ararız.

İstersen rakamlarını karşılaştır.
:bawling: :bawling: :bawling:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK