2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12868785 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Evgen kadar kaliteli bir oyuncunun neden daha üst seviye takımlar tarafından istenmediğini anlamıyorum.

Bir ara Roma ile de adı geçiyordu sonra ne olduysa almaktan vazgeçtiler en son Stoke City ile anlaştı deniyordu hatta sağlık kontrolünden geçtiği söylendi o da olmadı.

Acaba bizim bilmediğimiz bir sakatlığı ya da hastalığı falan mı var.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Evgen kadar kaliteli bir oyuncunun neden daha üst seviye takımlar tarafından istenmediğini anlamıyorum.

Bir ara Roma ile de adı geçiyordu sonra ne olduysa almaktan vazgeçtiler en son Stoke City ile anlaştı deniyordu hatta sağlık kontrolünden geçtiği söylendi o da olmadı.

mental olarak bir sıkıntı var bence  :biggrinking: :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

mental olarak bir sıkıntı var bence  :biggrinking: :biggrinking:
Birşey var ama hala çözebilmiş değilim :D

Çevrimdışı atalay

Kendini olduğundan daha büyük futbolcu zannediyor.

Kesin bilgi.  :ok:

Çevrimdışı Çağrı

Pozisyon bilgisi, alan oyunu becerisi, çevre kontrolü, geri dönüşleri, kademe bilgisi hepsi defolu.

Serdar > Şener

Birbirinden iki farklı profil, özellikle hücum anlayışı ile.

Fakat emin ol Serdar'ı mumla ararız.

İstersen rakamlarını karşılaştır.

Serdar ile kıyasa bile sokmam çünkü defolar her şey bir yana Serdar büyük takım bek oyuncusu olamaz. Hızı hızlanması çevikliği bu kadar kötü bek büyük takımda oynayamaz en başta bunlar Lazım. Büyük takıma bekin atak Özellikleri 25 maç savunma Özellikleri 9 Maç Lazım. Defolu tabi ki ama geliştirilemeyecek Özellikler değil bunlar.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Kendini olduğundan daha büyük futbolcu zannediyor.

Kesin bilgi.  :ok:
Fazla para mı istiyor diyorsun yani :icool:

Çevrimdışı Çağrı

Konoyplanka eşittir Caner'dir bu arada gözümde. Zaten benzer oyun tarzları var.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Serdar ile kıyasa bile sokmam çünkü defolar her şey bir yana Serdar büyük takım bek oyuncusu olamaz. Hızı hızlanması çevikliği bu kadar kötü bek büyük takımda oynayamaz en başta bunlar Lazım. Büyük takıma bekin atak Özellikleri 25 maç savunma Özellikleri 9 Maç Lazım. Defolu tabi ki ama geliştirilemeyecek Özellikler değil bunlar.

Şener devşirme bir sağ bek yani bağlasan durmaz.

Kıssadan hisse: Hücum gücü göz boyamasın; fundamentals yerlerde.

Neyse göreceğiz elbet sonucu.

Çevrimdışı atalay

Fazla para mı istiyor diyorsun yani :icool:

Fazla para ve kendini yıldız sananlardan.  :icool:

Çevrimdışı Çağrı

Şener devşirme bir sağ bek yani bağlasan durmaz.

Kıssadan hisse: Hücum gücü göz boyamasın; fundamentals yerlerde.

Neyse göreceğiz elbet sonucu.

Zaten devşirme olmayıp bek olarak başlayıp iz bırakan kaç tane oyuncu var bek? Cafu ve zanetti diyeceğim biraz ki onlar bile kanat oynadılar. Ben 10 yıl içerisinde bek diye bir kavramın kalacağını sanmıyorum çift kanat oynayacak takımlar yakındır.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Fazla para ve kendini yıldız sananlardan.  :icool:
Bence kaliteli oyuncu ama eğer çok yüksek maaş isteği varsa da kolay kolay kimsenin vereceğini sanmıyorum :tabe:

Çevrimdışı Fatih Berker

Konoplyanka olsa keşke.

Çevrimdışı atalay

Zaten devşirme olmayıp bek olarak başlayıp iz bırakan kaç tane oyuncu var bek? Cafu ve zanetti diyeceğim biraz ki onlar bile kanat oynadılar. Ben 10 yıl içerisinde bek diye bir kavramın kalacağını sanmıyorum çift kanat oynayacak takımlar yakındır.

Şener'i kime benzetiyorum söyleyeyim. Antep'te oynarken İsmail'i hatırlıyor musun? Maçlarını ne kadar takip ettin bilmiyorum. Aynısı.

Çevrimdışı Çağrı

Şener'i kime benzetiyorum söyleyeyim. Antep'te oynarken İsmail'i hatırlıyor musun? Maçlarını ne kadar takip ettin bilmiyorum. Aynısı.

O zaman izledim baya ismaili ama Şener'in dengesi ve tüm zaaflarına rağmen Savunması İsmail'den her türlü iyi bence yine. Bakalım göreceğiz.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Şener, Fb'de oynayamaz diyordum ama dün gördüğüm Gökhan'dan sonra şans bulabilir diye düşünüyorum :icool:

Çevrimdışı sametbagan

bence bizim aradığımız bek ne glen ne de şener dir.Eğer hala gönlü var ise uygun bir fiyata belki karşılığında futbolcu satarak linnesi alalım bence burda gerçekten g.gönül etkisi yaratır.
Glenin bizi tercih edeceğini sanmıyorum şener için ise eğer aziz yıldırım devrede ise kesinlikle alamayız hatırlayın formamızı giydirdiğimiz  adamı alamadık (mehmet topuz) şeneri hiç alamayız çünkü azizi yıldırım inat bir adam transfer dönemi daha uzun bence acele etmemeliyiz

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Anasını atlatıyordu rakibin yaptığı bindirmelerin sayısını ben unutuyordum antepdeki ismail in

Çevrimdışı TØLGA

şenol güneş sivok ile anlaşılsın tekrar diye yönetime iletmiş diye haberler dolanıyo
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

şenol güneş sivok ile anlaşılsın tekrar diye yönetime iletmiş diye haberler dolanıyo
gerçi aykut inceden çıkmış haber ona göre inanın  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Anasını atlatıyordu rakibin yaptığı bindirmelerin sayısını ben unutuyordum antepdeki ismail in

Tamam, işte. Beşiktaş'ta ne oldu?

Çevrimiçi Samet Ç

sivok bursa ile anlaştı 1+1 diye biliyorum

Çevrimdışı TØLGA

Bu sene yönetimin son şansı.İsmi geçen oyuncuları bilmem ama iyi oyunculara bonservis bedeli öder gibi imza parası vermesi gerek.İyi oyuncular alırsak Avrupa şampiyonluğu bekliyorum.
yavv türkiyede şampiyon oldukta bir avrupa eksik kaldı  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MumbLe

@alperbah  3 sa.3 saat önce
Her gece 12 madde sıralayıp 1 transfer  tutturamayan çerez çesidi muhabiri neden takip edersin?

:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Ergin1903

Sivok haberini Aykut İnce yaydı sanırsam. Ben o adamın istihbaratina güvenmiyorum.

Çevrimdışı TURKahvesi

önce bir Şener'i alalım sonrasına bakarız
hem söyleyeceklerimiz var hemde burada oturup tabir yerindeyse sabaha kadar tartışırız futbolcunun meziyetleri hakkında.