2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12860515 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Neden utansinki yönetim istemeseydi uzatamazdi zaten ,kaldiki pektemek takımda en çok çaba sarfedenlerden biri ancak yeteneklerinin kısıtlı olması yaşadığı sakatlıklar õzgüveninin kaybolması Vs.Burada hatalı olan yönetimdir üstelik yabancı sınırının kalktığı bir dönemde.....

Abi ben anlayamıyorum. Bi kere pektemek Beşiktaşlı falan olamaz. İnsan utanır o parayı isterken bide hiçbişey yapmazken.. :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Abi ben anlayamıyorum. Bi kere pektemek Beşiktaşlı falan olamaz. İnsan utanır o parayı isterken bide hiçbişey yapmazken.. :bandit:

Alana değil verene kızacaksınız.

Ben olsam ben de isterim para yani bu birisi verirken birinin almadığı nadir görülmüş bir şeydir :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Oynadığı maçlar da hemen hemen hatasızdı ama hata yapmaya açık. Yeni sezonda 1. kaleci olarak güvenilmez. Artıları var ancak büyük ve kritik maçların kalecisi değil. Kendine çok güvenmesi risk. Maksimum ulaşacağı nokta burası. Fazla üstüne katacağını sanmıyorum

Doğru mu bilinmez ama Sambade'nin Günay için verdiği rapor bu olduğu söyleniyor ben de katılıyorum olacağı bu kadar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı EMİR EMRE

Alana değil verene kızacaksınız.

Ben olsam ben de isterim para yani bu birisi verirken birinin almadığı nadir görülmüş bir şeydir :D

:D doğru tespit. Cenk Tosun'un sakatlandıktan sonra yönetimle görüşüp tekrar takıma dönene kadar maaşını istemediği konuşulmuştu bu sene, doğru mu bilmem ama çok klas bir hareketti.

Çevrimdışı Sarp

U - 19 süper kupa finali bjk tvmizde

Çevrimdışı Çağrı

Sağ bekte üç alternatif kaldı. Şener, Jonathan ve Cansın.

Stoperde Skrtel, Ranocchia, Britos, Samba.

Sol açıkta Babel ve Dzsudzsak.

Bekledikçe sıkışıyoruz oyuncu kalmıyor piyasada.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Arkadaş bana Şenol Güneş gelsin yetenekleri ortaya çıkarır diyen adamın şu anda fazla transfer istemeye hakkı yok  :akuma:

( Eyvah içime Armağan Bozkurt kaçmış bu gün  :lol: )
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Başkandan Şenol Hocaya Cevap geldi beyler :kop: :kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tomris ‏@cihantomris  2 sa.2 saat önce
Franco yu porto istiyorsa karsiliginda Josue ve ozellikle Nabil Ghilas'i isteyebiliriz. Nabil Ghilas'in forvet ve allrounder katkisi buyuk.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Tomris ‏@cihantomris  2 sa.2 saat önce
Franco yu porto istiyorsa karsiliginda Josue ve ozellikle Nabil Ghilas'i isteyebiliriz. Nabil Ghilas'in forvet ve allrounder katkisi buyuk.

O kadar büyük ki adamın asisti yok  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Kartal Ç

Uefa'nın talimatnamesi Uefa maçları için geçerli.
Kadromuz TFF''nin talimatnamesinde olduğu gibi 28 kişi olacak.
O 28 kişiden 23'ünü Uefa listesi için seçeceğiz.

Uefa kısmı ile ilgili ufak bir düzeltme yapalım:

"Şirketimiz, 25 kişilik UEFA A listesine 2015/16 sezonunda 22 oyuncu, 2016/17 sezonunda 23 oyuncu dahil edebilecektir. Önümüzdeki sezonlarda bu anlaşmada yer alan operasyonel ve mali kriterlere uyum gösterilmesi durumunda, 2017/18 sezonundan itibaren bu sınırlandırma sona erecektir."

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Copa America'nın bitmesini beklemek lazım Franco satılınca bonservisle transfer yapılacak muhtemelen.Ben kamp dönemlerinden önce transfer beklemiyorum Temmuz ortası-ağustos sonu arası gelecek oyuncular.

Stopere o free'lerin hiçbirini alamayız bence
Sağ beke GJ gelebilir.Ama 2.8 alacaksa hiiiiiç gelmesin.

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Skrtel ile Manu ilgileniyor hayal görmenin alemi yok o adamı almamız mümkün değil.

Çevrimdışı Anıl

Skrtel ile Manu ilgileniyor hayal görmenin alemi yok o adamı almamız mümkün değil.
ManU istediği kadar ilgilensin Skrtel oraya asla gitmeyeceğini açıklayalı 1 hafta oldu :)

Çevrimdışı atalay

Skrtel olmaz. Oyuncunun bizi tercih etmesinin tek sebebi Agger gibi duygusal bir karar alması olabilir. Bunu da gerektirecek bir durum yok ortada. İngiltere de ortalama 2,5 - 3 milyon euro net ücret kazanıyor. Bunu Liverpool dışında başka kulüplerde verebilir.

Lig belli, bir stopere vereceğimiz ücret belli, ŞL oynayan bir takımda değiliz. O yüzden Skrtel muazzam olur; ama hayal.

Çevrimdışı Anıl

ManU istediği kadar ilgilensin Skrtel oraya asla gitmeyeceğini açıklayalı 1 hafta oldu :)
Güncel açıklama değilmiş sanırım ama röportajda söylemiş.

Çevrimdışı sosyalkartal

konoplanka kulübümüze hayırlı uğurlu olsun  :tabe:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Renton

konoplanka kulübümüze hayırlı uğurlu olsun  :tabe:
Hayırdır nereden esti böyle  :lol:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı TØLGA

skrtel Beşiktaşımıza hayırlı olsun  :super:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

skrtel Beşiktaşımıza hayırlı olsun  :super:
İbrahim Toraman hayırlı olsun :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sosyalkartal

fanatik özel röportaj yapmış oda beşiktaşta tabiki oynarım görüşüyoruz demiş bu iş bitti  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Türkay

Antalyaspor Başkanı: "Ronaldinho'dan sonra Eto'o transferinde de iyi ilerleme kaydettik"

Eto bitmiş  :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler