2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12859243 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hamahakki

Siyah-beyazlıların yeni hocası Şenol Güneş, sezon öncesi yapılacak olan kamp öncesi Cenk Gönen, Pedro Franco, Alexander Milosevic, İsmail Köybaşı, Oğuzhan Özyakup, Kerim Frei, Gökhan Töre ve Cenk Tosun'un dikkatini çekti.

Tecrübeli teknik adam, sezon öncesi yapılacak olan iki kamp öncesinde bu oyunculara, "Ya takıma katkınız olur, ya da gidersiniz" diyerek kendilerine çeki düzen vermelerini isteyecek

Haber Kaynağı: Fotomaç

Çevrimdışı ozan062

hoca defansta sayı var dedi fakat kalite yok dedi yani toramanı sayıyor belli
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

epuruhanu ile takas konuşuluyo ben isterim
cidden demi pektemek gitsin bedava bile veririm ben o adamı altyapıdan bi genç oyuncu ondan iyidir.

Çevrimdışı Çağrı

Ulan ne sıkmışlar yine be Yuh.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mert_

"Beşiktaş'ta oynarım

Yeni sezonda Vodafone Arena’ya daha güçlü bir kadroyla çıkmayı planlayan Siyah-Beyazlılar’ın, geçen sezon Ukrayna ekibi Dnipro’yla harikalar yaratan Evgen Konoplyanka’yla ilgilendiği ortaya çıktı.

Kara Kartal’ın transfer gündeminde yer almasıyla ilgili olarak FANATİK’e konuşan yıldız futbolcu, “Gelecek sezonda hem kendi liginde hem de Avrupa’da büyük başarılar hedefleyen bir takımın parçası olmak istiyorum. Benimle ilgilenen takımlar arasında Beşiktaş’ın da bulunması beni mutlu etti. Karşılıklı taleplerimiz konusunda ortak noktada buluşursak Beşiktaş’ta oynamak isterim” dedi. Konoplyanka’nın, Türkiye temsilcisi Ferhat Çiftçi’den Beşiktaş konusunda bilgi almaya başladığı bildirildi."

klasik sallama haber gibi duruyor :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

"Beşiktaş'ta oynarım

Yeni sezonda Vodafone Arena’ya daha güçlü bir kadroyla çıkmayı planlayan Siyah-Beyazlılar’ın, geçen sezon Ukrayna ekibi Dnipro’yla harikalar yaratan Evgen Konoplyanka’yla ilgilendiği ortaya çıktı.

Kara Kartal’ın transfer gündeminde yer almasıyla ilgili olarak FANATİK’e konuşan yıldız futbolcu, “Gelecek sezonda hem kendi liginde hem de Avrupa’da büyük başarılar hedefleyen bir takımın parçası olmak istiyorum. Benimle ilgilenen takımlar arasında Beşiktaş’ın da bulunması beni mutlu etti. Karşılıklı taleplerimiz konusunda ortak noktada buluşursak Beşiktaş’ta oynamak isterim” dedi. Konoplyanka’nın, Türkiye temsilcisi Ferhat Çiftçi’den Beşiktaş konusunda bilgi almaya başladığı bildirildi."

klasik sallama haber gibi duruyor :D
keşke olsa salladıkları tutsun ben yanılmaya razıyım :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bizim geri dörtlü ve kaleci en zayıf halkalar ön tarafın kalitesi 2 3 gömlek daha iyi zaten buradan kaybettik şampiyonluğu

Çevrimdışı Factatum

Kadro kalitemizi yükseltecek topçuya ihtiyacımız var. Basında ismi bizimle anılanların (olcan, atıf, civelli) kaliteyi yükseltmeyeceği kesin. Önder Hoca'nın bahsettiği ideal takım formülasyona inananlardanım. Takımın 1/3'ü uluslararası kaliteye sahip oyunculardan oluşmalı. Demba ve Sosa'nın yanına koyabileceğimiz üçüncü bir oyuncu yok. Aynı kalitede verim alabileceğimiz 1 veya 2 yabancı oyuncu takviyesi, level atlatacaktır Beşiktaş'a. Bonservisi elinde bu kalitede oyuncu bulmak şüphesiz kolay değil. Ancak olanları da vakit geçirmeden kazanmak lazım.   

Şenol Hoca'nın kaleci tercihinden ve herşeyi değiştirmeye çalışan adam tutumundan pek hoşnut değilim.

İyi bir kalecinin yaratabileceği farkı iyi biliyoruz. Elimizdeki üç kaleci de maalesef vasat. Cordoba'dan beridir de kalemiz hep sorunlu. İki maç çevirebilme kabiliyetindeki kaleci, takıma şampiyonluk yolunda ekstra yol katettirir. Sanırım bu sene yine mahrum olacağız bundan.

"Şenol Hoca emirleri", "Şenol Hoca Ümraniye'yi komple değiştiriyor" haberlerinden hiç hoşnut değilim. Sanki Chelsea'den Mourinho veya Bayern'den Guardiola, Anadolu takımının başına gelmiş gibi. Elbette Şenol Hoca'nın Türkiye'deki en iyi teknik adamlardan biri olduğunun farkındayız. Ancak klasik abartma huyumuz yine devrede gibi.

Futbol şubesinin tüm sorumluluğunun verilmesi büyük hata bence. Şenol Hoca, hangi çalıştırdığı takımlarda böylesine geniş yetkilerle donatıldı ki? (Hani ilk senesinin ardından özlem duyduğumuz kupalara ulaştırır bizi, ikinci sene yetkiler genişletilir. Eyvallah!) Biliç'e de o tam yetkileri vermedik ancak içinde düştüğü büyük hatada yönetim sesini bile çıkartamadı. Teknik heyet içerisinde belki bir Türk yardımcı olsaydı, lig sonu farklı bitecekti. Kurumsallaşabilmiş kulüplerde başarı şans faktörlerine terk edilmez. Kurumsal yapılarda denetleme, planlama ve icra farklı kurumlar tarafından yürütülür. Bu sebeple futbol direktörlüğü müessesenin Beşiktaş için kapanmış olması, bana göre külüp adına büyük gaflet.  Her sene sistem değiştiren Milli Eğitim Bakanlığı gibiyiz. Ülkedeki eğitimin durumu neyse, bizim futbol şubesindeki durumumuz da aynı.   

[ Son Düzenleme: 13 Haziran 2015, 11:03:11 Factatum ]

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Eray Emin Aydemir ‏@ErayEAydemir  3 dk.3 dakika önce
İngiltere'de Beşiktaş ile Skrtel'in ismi anılıyor, doğru. Ancak oyuncunun ismi Arsenal, Tottenham ve Everton ile de anılıyor.

Çevrimdışı Çağrı

Skrtel bizi sadece fiyat yükseltmek için kullanıyor gibi bir his var içimde ya dur bakalım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Skrtel bizi sadece fiyat yükseltmek için kullanıyor gibi bir his var içimde ya dur bakalım.
Bencede öyle görünüyor o kalitede o yaşta bi oyuncunun burayı tercih etmesi bana çok zor geliyor

Çevrimdışı Çağrı

Hayalimiz Dzsudzsak ve Skrtel.

Olursa başka oyuncu alınmasa bile sınıf atlarız ciddi anlamda.

Ama tutup da Eperuanu Babel de yapabilirler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

bugun de sağ bek alamadık anne  :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

onlar olsa çok iyi olur sağ bek bir de glen johnson eperuanu iyi stoper bence iş yapmaz mı bizim takımda ?

Çevrimdışı Caner Çamalan

Ben pektemek olsam bu kadar taraftarın beni istemediği yerde durmam

Adam sözleşmesini zamlı yeniledi utanmadan, gidermi hiç.

Çevrimdışı mert_

skrtel olimpiyattaki maçta tehlikeli pozisyona dönüşebilecek 5 6 atağımızı tek başına kesmişti :) gelirse bize ilaç olur ilaç ama gelmesi çok zor bir ihtimal.

Çevrimdışı Türkay

Beşiktaş'ın Kalbi ‏@akaretlerhaber  19 sa.19 saat önce
TRANSFER | Şenol Güneş'in öncelikli isteği sağ bek. Stoper transferi konusunda öncelikle Franco ve Milosevic'in performansını takip edecek
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı muhalefet

Biri su yonetime yabanci sinirinin kalktigini hatirlatabilir mi? Yusuf erdogan nedir kardesim ya gidin baska yerde yapin milliyetciliginizi. Ne cektiyse bu ulkenin oyuncularindan cekti bu klup. Ayni milliyetcilik pektemege yillik 1.7 m euro veriyor, ersanla sozlesme yeniliyor

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Biri su yonetime yabanci sinirinin kalktigini hatirlatabilir mi? Yusuf erdogan nedir kardesim ya gidin baska yerde yapin milliyetciliginizi. Ne cektiyse bu ulkenin oyuncularindan cekti bu klup. Ayni milliyetcilik pektemege yillik 1.7 m euro veriyor, ersanla sozlesme yeniliyor

Yusufu onlarla kıyaslayamazsın ciddi yetenekli ve iyi potansiyeli var

Çevrimdışı Çağrı

Kardeşim biri de sana Takvim'in haberi olduğunu her habere inanırsak kadromuzda şuan 23 tane Ronaldinho olması gerektiğini hatırlatabilir mi?

Sabırlı olun hiçbir şey yok daha ortada.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Pektemek'in yönetimden torpilli olma ihtimali var mı?Abisi falan da futbolcu bunun bir bağlantısı vardır belki..
Bu adamla sözleşme uzatmanın hele bir de bu parayla uzatmanın mantığını anlamıyorum.
Ersan'a da tepkiliyiz ama Feda sezonuyla alakalı bir durum var orda.Peki
Pektemek'teki amaç nedir?

Çevrimdışı muhalefet

Yusufu onlarla kıyaslayamazsın ciddi yetenekli ve iyi potansiyeli var

Hocam istediği kadar potansiyeli olsun. UEFA'nın talimati var, bu sene kadromuz 23 kişiden fazla olamayacak. Uğur'u, Sivok'u, Opare'yi çıkarıp Tosic'i eklediğimizde kadro 23 kişi oluyor. Bir de bunun üstüne Toraman gelecek, Süzen gelecek, Sezer gelecek, Ömer Şişmanoğlu gelecek. Ben de diyorum ki bunları yollamadan boşu boşuna Türk pasaportlu oyuncu almayın.

Çevrimdışı Anıl

Kardeşim biri de sana Takvim'in haberi olduğunu her habere inanırsak kadromuzda şuan 23 tane Ronaldinho olması gerektiğini hatırlatabilir mi?

Sabırlı olun hiçbir şey yok daha ortada.
:ishock: :ishock:

Çevrimdışı Çağrı

Hocam istediği kadar potansiyeli olsun. UEFA'nın talimati var, bu sene kadromuz 23 kişiden fazla olamayacak. Uğur'u, Sivok'u, Opare'yi çıkarıp Tosic'i eklediğimizde kadro 23 kişi oluyor. Bir de bunun üstüne Toraman gelecek, Süzen gelecek, Sezer gelecek, Ömer Şişmanoğlu gelecek. Ben de diyorum ki bunları yollamadan boşu boşuna Türk pasaportlu oyuncu almayın.

Uefa'nın talimatnamesi Uefa maçları için geçerli.

Kadromuz TFF''nin talimatnamesinde olduğu gibi 28 kişi olacak.

O 28 kişiden 23'ünü Uefa listesi için seçeceğiz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ömer

Adam sözleşmesini zamlı yeniledi utanmadan, gidermi hiç.
Neden utansinki yönetim istemeseydi uzatamazdi zaten ,kaldiki pektemek takımda en çok çaba sarfedenlerden biri ancak yeteneklerinin kısıtlı olması yaşadığı sakatlıklar õzgüveninin kaybolması Vs.Burada hatalı olan yönetimdir üstelik yabancı sınırının kalktığı bir dönemde.....