2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12856592 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Ya kevgir ettiğimiz Liverpool defansından dan neden adam alıyoruz ki  :bandit:

Yanlız biz adamların Orta sahasını domine ettik. Ayrıca, bizim bekler adamların kanatlarından daha iyi çalıştığından baya ezdik.

Skertel Demba Ba 'ya nefes aldırmadı. Çok beğendiğim bir isim Skertle. Kesinlikle gelsin. Gelir mi tabi orası ayrı amaç
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Yanlız biz adamların Orta sahasını domine ettik. Ayrıca, bizim bekler adamların kanatlarından daha iyi çalıştığından baya ezdik.

Skertel Demba Ba 'ya nefes aldırmadı. Çok beğendiğim bir isim Skertle. Kesinlikle gelsin. Gelir mi tabi orası ayrı amaç
Suat Skertel'in 2016 sonuna kadar anlaşması varmış aslında.Ama gitmek istiyor ve serbest bırakılma gibi bir meyil,bir ihtimal belirmiş.Bizimkiler de oradan yükleniyor sanırım.

Çevrimdışı Kadir G.

Skrtel gelse sağ bekte atibaya razıyım. 2.8 den biraz fazla ister.

Kaleci transferi yapmayacaksak o topun kaleye gelmesini önleyecek adamı alsınlar.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Skrtel gelse sağ bekte atibaya razıyım. 2.8 den biraz fazla ister.

Kaleci transferi yapmayacaksak o topun kaleye gelmesini önleyecek adamı alsınlar.
Kesinlikle :tabe:

Ayrıca evet ayrılmak istiyomuş
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TØLGA

başkan tatilde transfer beklemeyin  :evillol: :evillol:
skertel 2.8e flen gelse buraya varya kabulüm 3 te olur
2 stopper yerine 1 tane al
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Adam şuta kafa atıyor bilaaaader :bandit:

Yav atooo qafa atiyor :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Başkan senin benim gibi bir hafat 10 günmü  tatil yapacak. 2 gün en fazla oda.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Zaten 1 stoper  alınır  anca  gençler

Çevrimdışı celiker1

Skeeter-Vlaar tandemi+Atletik özellikli bir sağ bek al kapat transferi👍🏻
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı f_madida

2.8 m euro verilecekse ,serdar oynasın sağ bekte.

o paraya deyecek bir oyuncu değil .buna verecekleri parayı alt yapıya aktarsalar keşke.

Alt yapı demişken bizim u19 daki karaoğlan kim ,bilen varmı

Sagbekte ucuz bir opsiyon olarak Damian Suarez dusunulebilir, Elche'de sozlesmesi bitiyor..  Hamburg da ilgileniyormus galiba.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı EMİR EMRE

http://www.transfermarkt.com.tr/pavel-kaderabek/profil/spieler/143798   :icool: :icool:

adam ne top oynadı bize karşı hala aklıma geliyor, bu adamı alabilsek var ya işte o zaman ligi öttüren adam görürler

Çevrimdışı celiker1

Yetki benim elimde olsa 13-14 e Demba Ba'yı,3-4 'e  Franco'yu satar 17-18 milyon euro'yu cebime koyarım.7-9 a Huntelaar'ı,4-5 e Kaderabek'i bitiririm.Toplamda 2,3+3,5 gibi bonservizsiz Vlaar+Skertel'i bitirip ligi domine ederim👍🏻👍🏻👍🏻
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Anıl

Yetki benim elimde olsa 13-14 e Demba Ba'yı,3-4 'e  Franco'yu satar 17-18 milyon euro'yu cebime koyarım.7-9 a Huntelaar'ı,4-5 e Kaderabek'i bitiririm.Toplamda 2,3+3,5 gibi bonservizsiz Vlaar+Skertel'i bitirip ligi domine ederim👍🏻👍🏻👍🏻
O kadar kolay iş değil be abi :)

Çevrimdışı TØLGA

Başkan senin benim gibi bir hafat 10 günmü  tatil yapacak. 2 gün en fazla oda.
totalde hepimizden fazla  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Şu anda Huntelaar'ı 7-9 arası bir fiyata alamazsın değeri son dönemde baya arttı :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

1 ay flen transfer beklemeyin söylüyorum şimdiden bak
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Kısmet :biggrinking:

Çevrimdışı TØLGA

Kısmet :biggrinking:
şöyle free kaliteli oyuncular anlaşsın takımlarla
sonra kalan çöplerden alırız
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı EMİR EMRE

FM 2009 dan sonra bitti o işler :) gönül ister tabi ki ama Türkiyeden alınacak her oyuncu ederinin 3-4 milyon euro altındadır transfer piyasası için, satılacak da bir o kadar üstü. Huntelaar'ı bu sene izlediysen özellikle şampiyonlar ligi maçlarında ölüsünün dediğinin 2 katı olduğunu düşünmelisin. Ama gerçekten nokta adamlar söyledin keşke olsa

Çevrimdışı Anıl

Mute yok mu yav susturun arkadaşı :D

Çevrimdışı Tolga

şöyle free kaliteli oyuncular anlaşsın takımlarla
sonra kalan çöplerden alırız
@Tolga belli olmuyor bu transfer işleri açıkçası ben ilk kamp döneminde kadar en azından sağ bek ve stoper transferlerinin yetiştirilmesini bekliyorum. :icool:

Çevrimdışı TØLGA

Mute yok mu yav susturun arkadaşı :D
tarihlere geçsin bu söylediğim :D :D görürsünüz
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga