2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12856690 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

E  yuh yani.Hatta  Gs nin  listesinde  vardı da  çilek  hesaabı.İş olmayınca dalgamızı da  geçtiydik.İnsan bu kadar da  aptal  yerine  konmaz  ki.

Manşet olarak Fenerden Beşiktaşa muhteşem çalım demişler  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Manşet olarak Fenerden Beşiktaşa muhteşem çalım demişler  :D

Haaaa.Sıvama  muhteşem  olmuş  desene o zaman.  :D  Ahahahahahaaa.  :D  Bakalım ne zaman  tüy  dikecekler.

Çevrimdışı Kadir G.

Tosic :D

Ben onu tamamen unutmuşum etkisi o kadar oldu bende :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İşte bu beee. İtalyan beyaz anne, Amerikalı zenci baba, doğuştan Beşiktaş'lıyım diyor helal olsun :lol:

Koy stopere yardırsın be tam da futbolcu ismi var adamda :evillol: :evillol:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kadir G.

Dünyanın belki de her yerinde bunlar nasıl aynı olabiliyor. :D

Çevrimdışı Efe

johnson geliyor galiba yakında anlaşacaklar gibi  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

O da kaçmasında sonra :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

O da kaçmasında sonra :icool:
yok kaçmaz bence en iyi teklif bizden gelmiştir önemli transfer olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bu gün durgun buralar şenol amca gelince bi rahatlama seziyorum yine halatlar başlayınca stad başlığıda rahatladı  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Factatum

Keşke diyorum.  :money:

Çevrimdışı EMİR EMRE

Johnson iyi olur bonservissiz olması lazım o yüzden 3 milyon euro gibi bir senelikle düşünüyorlar galiba

Çevrimdışı Tolga

Johnson iyi olur bonservissiz olması lazım o yüzden 3 milyon euro gibi bir senelikle düşünüyorlar galiba
2.8 m euro civarında bir maaş verilecekmiş eğer gelirse. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Fatih Berker

bu gün durgun buralar şenol amca gelince bi rahatlama seziyorum yine halatlar başlayınca stad başlığıda rahatladı  :icool:
Aynen Şenol hoca geldi transfer sezonu başlamadan millet doydu :D

Çevrimdışı Giray Burak

2.8 m euro verilecekse ,serdar oynasın sağ bekte.

o paraya deyecek bir oyuncu değil .buna verecekleri parayı alt yapıya aktarsalar keşke.

Alt yapı demişken bizim u19 daki karaoğlan kim ,bilen varmı

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Besiktas Set to Move for Liverpool Defender Martin Skrtel.

Çevrimiçi Samet Ç

Ulan kuş uçmuyor adam gibi transfer yaparlar inşallah yine yama yaparlarsa işimiz cacık devre arası zaten transfer yapamayız inşallah bunları düşünüyorlardır yoksa vay halimize  :bandit:

Çevrimdışı talha

Aga 2.8M'i Skertel'a ver. Değmez. Eğer birini sattın mı da sağ bek alırsın. Glenn'a 2.8M vermek nedir Hucüm katkısı sıfıra yakın adam.  Brezilya'da tonla Hucümcu sağ bek var. Balkanlar var. Etmez valla.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Samet Ç

Glen'in Torino görüşmesi var ondan sonra bize dönecektir araya başka bir görüşme girmez ise. Ne bileyim hiç istemiyorum bu adamı ama bir yandan da üç senedir sağ beke yama yapıyoruz kafam karışık. Jonathan çok fazla sakatlık geçirmiş olmasaydı çok iyi olurdu sağ beke

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yalnız harbiden düşünsenize Skrtel'i :halay:

Yabancı sitelerde haberleri dönüyomuş Beşiktaş-Skrtel diye.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Ya kevgir ettiğimiz Liverpool defansından dan neden adam alıyoruz ki  :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ya kevgir ettiğimiz Liverpool defansından dan neden adam alıyoruz ki  :bandit:
Skrtel öttürür bizim ligde :bandit:

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Glen'e 2.8 vermek saçmalıktan başka bir şey olmaz.Töre'yi satalım o 2.8'i de ekleyip 2-3 tane taş gibi adam alırız bu nedir yav yazık paralara.Yönetim öyle bir hata yaparsa kimsenin dilinden kurtulamaz.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Skrtel öttürür bizim ligde :bandit:

Şu kazma Burak Yılmaz'dan gol yemeyeceksek neden olmasın

Çevrimdışı Ersoy

Johnson'a 2.8 vermek enayilik.

K00U cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!