Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ya kevgir ettiğimiz Liverpool defansından dan neden adam alıyoruz ki
Yanlız biz adamların Orta sahasını domine ettik. Ayrıca, bizim bekler adamların kanatlarından daha iyi çalıştığından baya ezdik. Skertel Demba Ba 'ya nefes aldırmadı. Çok beğendiğim bir isim Skertle. Kesinlikle gelsin. Gelir mi tabi orası ayrı amaç
Skrtel gelse sağ bekte atibaya razıyım. 2.8 den biraz fazla ister. Kaleci transferi yapmayacaksak o topun kaleye gelmesini önleyecek adamı alsınlar.
http://www.transfermarkt.com.tr/pavel-kaderabek/profil/spieler/143798
başkan tatilde transfer beklemeyin skertel 2.8e flen gelse buraya varya kabulüm 3 te olur2 stopper yerine 1 tane al
2.8 m euro verilecekse ,serdar oynasın sağ bekte.o paraya deyecek bir oyuncu değil .buna verecekleri parayı alt yapıya aktarsalar keşke.Alt yapı demişken bizim u19 daki karaoğlan kim ,bilen varmı
Yetki benim elimde olsa 13-14 e Demba Ba'yı,3-4 'e Franco'yu satar 17-18 milyon euro'yu cebime koyarım.7-9 a Huntelaar'ı,4-5 e Kaderabek'i bitiririm.Toplamda 2,3+3,5 gibi bonservizsiz Vlaar+Skertel'i bitirip ligi domine ederim👍🏻👍🏻👍🏻
Başkan senin benim gibi bir hafat 10 günmü tatil yapacak. 2 gün en fazla oda.
1 ay flen transfer beklemeyin söylüyorum şimdiden bak
Kısmet
şöyle free kaliteli oyuncular anlaşsın takımlarla sonra kalan çöplerden alırız
Mute yok mu yav susturun arkadaşı