2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12877695 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

birşey söyliyecem içi gelecek sene için karamsar olan birtek benmiyim casillas gelsin gene değişmez benimki  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

bakary sako gelsin babel yerine yaaa sokar durur  sol ayağıyla
Leicester gidecek büyük bir ihtimal gelmesini de istemem sadece şut var ayrıca fanatiğin haberiydi  :)

Çevrimiçi Samet Ç

birşey söyliyecem içi gelecek sene için karamsar olan birtek benmiyim casillas gelsin gene değişmez benimki  :biggrinking:
Hacı Casillas gelsek ne olacak önünde Ersan ile Civelli oynayacak ben olsam adımımı atmam :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bakary sako gelsin babel yerine yaaa sokar durur  sol ayağıyla
Vallaha bu sakhoyla ilgili hiç bir fikrim yoktu Az önce sordum bütün forum , Dümdüz oyuncu Dadece şut ve firikik var dedi !
Hatta Babel mi Sakhomu dedim yine herkes Babel dedi !
Bizde düz adam zaten var Olcay :bandit: E niye gidip bi tane daha düz adam alalım ozaman :alala: @Tolga
Babel iyidir iyi :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TØLGA

atınç ozzie töre dembaya teklif var diyo murat özen  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Beşiktaş'ın Senegalli yıldız futbolcu Demba Ba'ya Çin ve İngiltere'den ciddi tekliflerin geldiği öğrenilirken, Demba Ba'nın yanı sıra Gökhan Töre, Atınç Nukan ve Oğuzhan Özyakup'a da Almanya ve İngiltere'den ciddi tekliflerin geldiği bilgisine ulaşıldı.

Bu 4 oyuncuya gelen tekliflerin istenilen rakamlar olması durumunda satılmasına sıcak bakan Beşiktaş Yönetimi, Atınç Nukan konusunda tereddüt yaşıyor. Beşiktaş Yönetimi, genç futbolcunun satılması yerine kiralanmasına daha ılımlı yaklaşıyor.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş'ın Senegalli yıldız futbolcu Demba Ba'ya Çin ve İngiltere'den ciddi tekliflerin geldiği öğrenilirken, Demba Ba'nın yanı sıra Gökhan Töre, Atınç Nukan ve Oğuzhan Özyakup'a da Almanya ve İngiltere'den ciddi tekliflerin geldiği bilgisine ulaşıldı.

Bu 4 oyuncuya gelen tekliflerin istenilen rakamlar olması durumunda satılmasına sıcak bakan Beşiktaş Yönetimi, Atınç Nukan konusunda tereddüt yaşıyor. Beşiktaş Yönetimi, genç futbolcunun satılması yerine kiralanmasına daha ılımlı yaklaşıyor.

Çevrimdışı TØLGA

Vallaha bu sakhoyla ilgili hiç bir fikrim yoktu Az önce sordum bütün forum , Dümdüz oyuncu Dadece şut ve firikik var dedi !
Hatta Babel mi Sakhomu dedim yine herkes Babel dedi !
Bizde düz adam zaten var Olcay :bandit: E niye gidip bi tane daha düz adam alalım ozaman :alala: @Tolga
Babel iyidir iyi :bandit:
babel nedir abi yaa hiç almayalım daha iyi sol kanata adam almayalım dzudak flen alamıyosak iyicene anadolu takımına dönüyoruz
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

[ Son Düzenleme: 09 Haziran 2015, 23:49:54 kcptl ]

atınç ozzie töre dembaya teklif var diyo murat özen  :bandit:
Sen Oraya Pedroyıda ekle , 2,5 + Opareden , 4 m + Opareye çıkarmış teklifi Porto :bandit:
Ayrıca İnter , City ve İspanyol takımları da izliyor Pedroyu :bandit:

Çevrimdışı Anıl

Sen Oraya Pedroyıda ekle , 2,5 + Opareden , 4 m + Opareye çıkarmış teklifi Porto :bandit:
Ayrıca İnter , City ve İspanyol takımları da izliyor Pedroyu :bandit:
Kaynak facebook mu yine :D

Çevrimiçi Samet Ç

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  9 sn.10 saniye önce
Başkan Orman yarın Şenol Güneş'le biraraya gelecek.
Teklif 1+1 yıl.
Prensip anlaşması var..İmza yok..
Bi aksilik çıkmazsa,yarın imza olur.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Sako veya babel hiç farketmez biri gelsin. Ligi bildiği için babel öncelikli tercihim.

Hatta töre satılacaksa, babel-sako birlikte gelsin. Sağlı sollu yardırsınlar.

babel nedir abi yaa hiç almayalım daha iyi sol kanata adam almayalım dzudak flen alamıyosak iyicene anadolu takımına dönüyoruz
Bu takımda Kurşatlar , Mustafa doganlar , Ali güneşler, Ekrem daglar oynadı @Tolga
Babel Anadolu takımı topçusu mu ?? Kasımpaşa'ya nasıl geldi hala anlamış değilim gerçi :alala:
Şut var , Asist var , Orta var , Çalım = Adam eksiltme var daha ne bekliyorsun :alala:
Dutzsakı bize yedirmezler oyuzden Babel Gerçkten iyi transfer olur :bandit:
Senin Sol kanadında Olcay oynuyor , Sen Babeli beğenmiyorsun :bandit:

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Atıncı kim istiyor merak ettim.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Gökhan Töre'yi tereddüt etmeden satsınlar 7-8 veren varsa

Çevrimdışı TØLGA

Bu takımda Kurşatlar , Mustafa doganlar , Ali güneşler, Ekrem daglar oynadı @Tolga
Babel Anadolu takımı topçusu mu ?? Kasımpaşa'ya nasıl geldi hala anlamış değilim gerçi :alala:
Şut var , Asist var , Orta var , Çalım = Adam eksiltme var daha ne bekliyorsun :alala:
Dutzsakı bize yedirmezler oyuzden Babel Gerçkten iyi transfer olur :bandit:
Senin Sol kanadında Olcay oynuyor , Sen Babeli beğenmiyorsun :bandit:
ben o zaman onlarıda savunmuyodum merak etme beğenmiyorum babeli beğenmekte zorunda değilim
benim gözümde o kadar fark yaratmaz babeldi tosiçti stoperede civelli ohhhhh
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Kaynak facebook mu yine :D
Yok Haber siteleri bu sefer :D
Ayrıca Pedroyı O donemde İnterin istediğini ve Geec operasyonuyla bizim aldığımızı hatırlatırım :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Bielsa, Marsilya da kalmış :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı idil

kap gelsin profil resmime doğru bakın  :D
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Tolga

kap gelsin profil resmime doğru bakın  :D
Sen değiştirmedin mi hala onu :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Babel hayırlı olsun 
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Babel hayırlı olsun 
Ben de geleceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim