2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878735 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

3-4 tane "düzgün" transfer yaparsak bu sene ümitliyim :money:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada Andre Ayew, İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Swansea City ile anlaşma imzaladı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

-Glen Johnson

-Ron Vlaar

-Casillas

-Dzsudzsak

Hell Yeah :super:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ZEKI

Zeki abi beni ortaya atıp kaçıyor tutun bence sallarsanız dökülecek üstünden bir şeyler  :evillol:
konusma dokumleri sende @Çağrı  :kop: :kop: :kop:
jonson ve skrtel isimleri vardi vlaar i bilmiyorum guney amerikadanda bir iki kisi gelebilir. Degilmi Çağrı

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu arada Andre Ayew, İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Swansea City ile anlaşma imzaladı.

Gignac , Ayewe çok fena küfür etmiş :money:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TØLGA

3-4 tane "düzgün" transfer yaparsak bu sene ümitliyim :money:
A kalitemi B kalitemi böyle giderrrr  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

ohooohohoho öğlen verdim ben o haberi  :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

jonson ve skrtel isimleri vardi vlaar i bilmiyorum guney amerikadanda bir iki kisi gelebilir. Degilmi Çağrı

Öyledir herhalde Zeki abi sen daha iyi bilirsin  :evillol: :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Abi nolur Skrtel demeyin artık , Hayal kuruyorum sonra diyorum ki yok la O Pokemon gelmez bize , Başkan O kadar bonservis vermez ona diyorum kendi kendime :by2: :by2:

@ZEKI abi ve @Çağrı abiyi yakalayın birisi Fikret Orman, diğeri ANÇ herşeyi biliyorlar :D :D
:lol: :lol:

Çevrimiçi Samet Ç

Öyledir herhalde Zeki abi sen daha iyi bilirsin  :evillol: :evillol:
Ronaldinho mu geliyor ?  :)

Çevrimdışı TØLGA

skrtel bir gelse varya türkiyede forvet flen kalmaz yer hepsini  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

oda ne etliye karışıyo ne sütlüye anca tüyleri yolmayı biliyor söylemiyo birşey  :bandit:
Yanliz bugun ku gelismelere dikkat edin Luce shaktar ile bugun uzattı bizimkiler senol gunes ile bugun anlasti..
ben ne zaman tuy yoldum @Tolga
zaten biliyorlar linnes olayi patladigindan beri konusmayi sevmiyorum

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı TØLGA

Yanliz bugun ku gelismelere dikkat edin Luce shaktar ile bugun uzattı bizimkiler senol gunes ile bugun anlasti..
ben ne zaman tuy yoldum @Tolga
zaten biliyorlar linnes olayi patladigindan beri konusmayi sevmiyorum
yok abi çağrıyı kastedmiştim ben  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

skrtel bir gelse varya türkiyede forvet flen kalmaz yer hepsini  :evillol: :evillol:
Ah ah Bi Gelse varya , Kaleyede Casillası alırsak , 100.cu yıldaki en az Gol yeme rekorunu kırarız yeminle , Gelene gidene Tazyikli Su saldırısı yapıp savuşturur Skrtel :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ZEKI

yok abi çağrıyı kastedmiştim ben  :evillol: :evillol:
Çağrı doker valla esas senol gunes i o cok istedi,
mazallah ters durumda bakalim ne yapacak

Çevrimdışı Anıl

Çağrı doker valla esas senol gunes i o cok istedi,
mazallah ters durumda bakalim ne yapacak
Diyorum ANÇ diye inanmıyo kimse :D

Çevrimdışı Anıl

Beşiktaş Yönetiminin Kasımpaşa Yönetimi ile yaptığı görüşmeler olumlu giderken, Babel'in ona önerilen imza parasının üzerinde ücret istemesi transferi yavaşlattı. Babel'in imza parasını istenilen ücrete çekmesi durumunda Babel, Beşiktaş'a transfer olacak.

Beşiktaş'ın UEFA tarafından koyduğu yasaklar nedeni ile bu transferin takas yolu ile mi yoksa Babel'in Kasımpaşa Kulübü ile karşılıklı anlaşarak sözleşme fesihine mi gideceği merak konusu oldu.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimiçi Samet Ç

Biz Dzudzsak diyoruz ama Babel gelecek :D

Beşiktaş Yönetiminin Kasımpaşa Yönetimi ile yaptığı görüşmeler olumlu giderken, Babel'in ona önerilen imza parasının üzerinde ücret istemesi transferi yavaşlattı. Babel'in imza parasını istenilen ücrete çekmesi durumunda Babel, Beşiktaş'a transfer olacak.

Beşiktaş'ın UEFA tarafından koyduğu yasaklar nedeni ile bu transferin takas yolu ile mi yoksa Babel'in Kasımpaşa Kulübü ile karşılıklı anlaşarak sözleşme fesihine mi gideceği merak konusu oldu.

O Degilde Casillas gerçekten gelirse , Bizim Bu Burhan Eşerler, Burak yılmazlar falan Casillasa Gol atınca Ne sevinir ama Garipler Casillasa Gol attım Laaaaannn diye :tabe: :D

Çevrimdışı TØLGA

bakary sako gelsin babel yerine yaaa sokar durur  sol ayağıyla
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Biz Dzudzsak diyoruz ama Babel gelecek :D

Bırahın gelsin , Borahın Gelsin , Gel hele gel gel gel :ok: :ok: