2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878552 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bu kadronun oynucağı taktik yidiğinden fazla atıcan  :biggrinking:
Kalede Casillas varya ona guvendim :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

Bu kadro çok gol yer Anılım , Samet Aybaba döneminden beter oluruz göbekte Ozi - Tolgay yaparsak :tabe:
Liberoların birisi mutlaka defansif olmalı , Atiba - Tolgay yaparsan bu kadroya okey derim :ok:
Ee hoca da Bilic kalsaydı o zaman ne farkı kaldı geçen seneden :D

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

şenol güneş ençok kerim frei'ye yarıyacağını düşünüyorum ben
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Deniz

Şenol güneşe ilk sene ses çıkartmam 2. şansı hak ediyor herkes  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Ee hoca da Bilic kalsaydı o zaman ne farkı kaldı geçen seneden :D
Farkı şu : Biliç 2 liberoyuda Defansif yapıyordu , Veli- Atiba :bandit: @anilt

Çevrimdışı forzatunga

Ülkedeki adaletsiz ve aşırı taraflı futbol ortamından bi haber herhangi bir yabancı geleceğine Şenol Güneş'in gelmesi çok mantıklı.Sadece daha iyi olmanın yetmeyeceğini çok iyi biliyor.Çok çok iyi olmalı ki futbol dışı unsurları bertaraf edebilsin.Daha önce bunu yaşadı tecrübe etti hazırlıklıdır mutlaka.

Çevrimdışı Tolga

şenol güneş ençok kerim frei'ye yarıyacağını düşünüyorum ben
Ve Oğuzhan :ok:

Çevrimdışı TØLGA

Kalede Casillas varya ona guvendim :bandit:
defansıdamı Casillas  yapsın  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı kaanzor

Töreden acayip kıllandım satmak lazım fernandese dönebilir olay sıkıntılı
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı TØLGA

Ve Oğuzhan :ok:
ondan az çok verim alıyoruz bu sene pek ortalıkta yoktu ama
istatistikleri iyiymiş yaaa  :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı ZEKI

Hadi açıkla @ZEKI abi :D
Abicim ben bu oyuncuyu hic duymadimdi, nasildir iyimidir anlaminda sordum. Kimlerin alinacaig benden daha iyi @Çağrı biliyor  :kop: :kop:

Çevrimdışı Tolga

ondan az çok verim alıyoruz bu sene pek ortalıkta yoktu ama
istatistikleri iyiymiş yaaa  :ebebe:
Ondaki gerçek potansiyeli ortaya çıkartacaktır bu sezonda dahil hala o büyük patlamayı yapamadı :)

Eğer Şenol Hoca bile onu belli bir seviyeye getiremezse daha da birşey beklemeyelim :D

Çevrimdışı TØLGA

vlaar işi ciddi galiba
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Abicim ben bu oyuncuyu hic duymadimdi, nasildir iyimidir anlaminda sordum. Kimlerin alinacaig benden daha iyi @Çağrı biliyor  :kop: :kop:
Ona da sen söylemiyor musun @ZEKI abi :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

oda ne etliye karışıyo ne sütlüye anca tüyleri yolmayı biliyor söylemiyo birşey  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Çağrı

Zeki abi beni ortaya atıp kaçıyor tutun bence sallarsanız dökülecek üstünden bir şeyler  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

oda ne etliye karışıyo ne sütlüye anca tüyleri yolmayı biliyor söylemiyo birşey  :bandit:
:kop: :kop:

Ülkedeki adaletsiz ve aşırı taraflı futbol ortamından bi haber herhangi bir yabancı geleceğine Şenol Güneş'in gelmesi çok mantıklı.Sadece daha iyi olmanın yetmeyeceğini çok iyi biliyor.Çok çok iyi olmalı ki futbol dışı unsurları bertaraf edebilsin.Daha önce bunu yaşadı tecrübe etti hazırlıklıdır mutlaka.
:claps: :claps: :claps: :claps:
İlk defa çok doğru bir karar vererek Şenol hocayı getirdik takımın başına.
Yerli olarak Hep Beşiktaşın Çocukları diyerek , Ertuğrul sağlam , Rıza Çalımbay ve Samet aybabayı getirdik takımın başına , Beşiktaşın çocuğu olmaları yeterli değil , Şenol hoca çok daha önce getirilmeliydi takımın başına ! Yerli Arıyorsan , Şenol Güneş, Terim ve Denizliden şaşmayacaksın , Tecrübe , Zeka , Kurtluk , Teknik , Taktik olarak bu 3 Hocanın yanına kimse yaklaşamaz :bandit:
Bu arada Denizli demişken , Eğer takım başına denizliyi getirecksen 1 Yıllık sözleşme yapacaksın , Çünkü kimi çalıltırdıysa İlk yıl şampiyon yapıp 2.ci sene 5.ci yapıyor :icool:

Çevrimiçi Samet Ç

Casillas ,Glen ,Ranocchia ,Pedro ,Motta ,Tolgay ,Alberto Aquilani ,Töre ,Dzsudzsak ,Sosa ,Demba

Hayaller hayaller  :bandit:

Çevrimdışı Anıl

@ZEKI abi ve @Çağrı abiyi yakalayın birisi Fikret Orman, diğeri ANÇ herşeyi biliyorlar :D :D