2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12885996 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

bırakın şu Bursa havalarını yahu biz kim Bursa kim kendi kendimizi küçük düşürüyoruz.
Ben bunu yıllardır anlatmaya çalışıyorum biz kendi kendimize değerimizi düşürüyoruz.

Bursa kim ki Sivok oraya gidiyor diye üzüleceğiz bırakın nereye gidiyorsa gitsin Bursa bizim rakibimiz falan değil herkesin bunu anlaması lazım artık.

Bursa yıllardan beri bizim üzerimizden prim yapmaya kalktı ve biz de bu oyuna geldik.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

hahaha laflara bak
bu adamlar galatasaray yonetiminde olsaydı neler olurdu bu capsızların elindeydi ne oldu bide burdan yak
...

vay anasını siz böyle dusunuyorsanız benim diceğim birsey yok dostum siz en iyilerine layıksınız

bana ne gs'nin yöneticisi falan umrumda değil. oynasaydı kimse kimseyi zorlamadı açıkcası. adam sözleşme yenilemyiro seninle sonra oynamıyor. ne yapacaktı oynasın diye 5M mi verecektik adama?

O kadar yetersiz₁ adamı ne yapacaktınız anlamıyorum. O gün öylesine küsen adam bugü herhangi bir olayda kaçsa ne olacak?

Kimse kusura bakmasın isterse Messi olsun öyle davranıyorsa istediği yere gidebilir. Onlarsız da takımız biz.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Anıl

abartmayalım derken??
bu adamlara imza aprası vericekmisin veremezsin ne yapıcaksın maası sisiriceksin
peki onu yaparlarmı?
tabiki hayır neyini abartıcam yahu olanı diyorum
Transfer dönemi bittikten sonra değerlendirmek daha doğru olur. Şuan abartı :)

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

karakterleri bi kenara bırakalım iyi cocuk olmakla olmuyor bu işler
gerci karakter sorunu yoktu oyle lanse ettiler dedim onceki mesajımda bunlar hep bi tiyatroydu
ernst,fernandes,q7,egemenen,hilbert,jones,kimimize gore rüştü
Sadece  Ernst  kalabilirdi  oda  yaşlanmış ve ağırlaşmıştı.

Çevrimdışı Anıl

Ben bunu yıllardır anlatmaya çalışıyorum biz kendi kendimize değerimizi düşürüyoruz.

Bursa kim ki Sivok oraya gidiyor diye üzüleceğiz bırakın nereye gidiyorsa gitsin Bursa bizim rakibimiz falan değil herkesin bunu anlaması lazım artık.

Bursa yıllardan beri bizim üzerimizden prim yapmaya kalktı ve biz de bu oyuna geldik.
Ben sadece Sivok bizden gittiği için üzüldüm, gideceği takım kendi bileceği iş ama umarım daha iyi bir takımda forma giyer

Çevrimdışı Tolga

Ben sadece Sivok bizden gittiği için üzüldüm, gideceği takım kendi bileceği iş ama umarım daha iyi bir takımda forma giyer
Ben gittiği için üzülmüyorum ama gittiği için üzülenler olabilir tabi.

Benim takıldığım kısım Bursa'ya gidiyor diye niye üzülelim ki :)

Çevrimdışı Anıl

Ben gittiği için üzülmüyorum ama gittiği için üzülenler olabilir tabi.

Benim takıldığım kısım Bursa'ya gidiyor diye niye üzülelim ki :)
Aynen öyle bizi ilgilendirmez kendi bileceği iş :tabe:

Stephan M'bia Trabzonspor'da.

Çevrimdışı ozan062

bana ne gs'nin yöneticisi falan umrumda değil. oynasaydı kimse kimseyi zorlamadı açıkcası. adam sözleşme yenilemyiro seninle sonra oynamıyor. ne yapacaktı oynasın diye 5M mi verecektik adama?

O kadar yetersiz₁ adamı ne yapacaktınız anlamıyorum. O gün öylesine küsen adam bugü herhangi bir olayda kaçsa ne olacak?

Kimse kusura bakmasın isterse Messi olsun öyle davranıyorsa istediği yere gidebilir. Onlarsız da takımız biz.

gs ornegini neden verdim cnk adamlar oluyu bile canlandırıyor
onların camiasında bu tip bi sansları var bizimkiler gibi bası bos olmuyorlar
yoksa banane onlardan
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı TØLGA

mbia gene trabzon diyolar anlamadım ben bu işi  heee  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Aynen öyle bizi ilgilendirmez kendi bileceği iş :tabe:

Stephan M'bia Trabzonspor'da.
Bu Mbia da bir Trabzon'a gidiyor bir Inter'e gidiyor :D

Çevrimdışı Anıl

Bu Mbia da bir Trabzon'a gidiyor bir Inter'e gidiyor :D
İmza parası olarak çok ciddi bir para ödeyecekmiş Trabzon. Ama bir iş adamı sponsormuş galiba

Çevrimdışı murat_

Forumu ilk gunlerinden beri stad basliginda takip ediyorum  bu aralar buraya dadandim ne var ne yok diyo stad basligi harbi agir bi baslikmis buraya bakinca cocuk oyun parki gibi baya fark var arada   :o_o:

Çevrimdışı Tolga

İmza parası olarak çok ciddi bir para ödeyecekmiş Trabzon. Ama bir iş adamı sponsormuş galiba
Mbia'yı zaten fazla para vererek ikna edebilirler gidiyorsa oraya hayırlı olsun ne diyelim :)

Çevrimdışı Anıl

Mbia'yı zaten fazla para vererek ikna edebilirler gidiyorsa oraya hayırlı olsun ne diyelim :)
Çok durmaz bence Trabzon'da fırsatını bulduğu an kaçacaktır :D

Çevrimdışı talha

yoksa banane onlardan

dostum formsuz adamın form tutması farklıdır.

bir adamın şımarıp oynamaması farklıdır.

fernandes ve q7 şımardılar. unutmayın bunu sakın. bizde küstürülüp gönderilen tek üzüldüğüm isim guti'dir. adamı içiyor diye gönderdiler yok takır takır oynuyordu adam .
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı murat_

yoksa banane onlardan
ölüyu canlandirmami hangi oluyu canlandirdilar  :alala:

Çevrimdışı Tolga

Çok durmaz bence Trabzon'da fırsatını bulduğu an kaçacaktır :D
İşler yolunda gitmezse kaçmak için yer arar tabi :icool:

Çevrimdışı ozan062

dostum formsuz adamın form tutması farklıdır.

bir adamın şımarıp oynamaması farklıdır.

fernandes ve q7 şımardılar. unutmayın bunu sakın. bizde küstürülüp gönderilen tek üzüldüğüm isim guti'dir. adamı içiyor diye gönderdiler yok takır takır oynuyordu adam .

işte cevabı sen verdin
onlarda sımaran yok
sımaramıyor herifler, bizde ise veriyon coskuyu adamlar duramıyor işte orada yoneticlik kapasitesi ortaya cıkıyor
sedal bilgili dahil hiçbirinde bu meziyet yok kahretsinki

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Deniz @Tolga @Tolga_ @ONUR KOLCU @Yusuf Tekeli @anilt  ve diğer gönüllü scoutlar   :bandit:

Sizden ricam DAVID BRAZ  İLE  RAFAEL TOLOI hakkında görüşlerinizi yazarmısınız. Gökhan Keskin Brezilya da bunlara bakmış. Bende videolarına baktım ve hangisini alalım derseniz ikisini birden alalım derim. Yalnız Rafael Toloi nin bonservis sorunu var ve buna rağmen bakıldıysa vardır bir hayır  :tabe: Şimdiden teşekkürler  :ok:
Abi görebildiğim kadarıyla 2si de tam anlamıyla "stoper". Sergio Ramos tarzında hem ayakları iyi, hem hızları fena değil, hem kafa toplarında iyiler, hem yerden toplarda iyiler, skora katkıları iyi. Ama birazcık yumuşak ve fiziksel anlamda zayıflar sanki. Görebildiklerim bunlar :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Hasan Tahsin

işte cevabı sen verdin
onlarda sımaran yok
sımaramıyor herifler, bizde ise veriyon coskuyu adamlar duramıyor işte orada yoneticlik kapasitesi ortaya cıkıyor
sedal bilgili dahil hiçbirinde bu meziyet yok kahretsinki

Şimdi bana yine mi oraya döndük diyeceksiniz de; Melo, Sneijder, Muslera ve hatta Selçuk vs şımarmış durumdalar şu anda ve basından izliyoruz . Sene başında sözleşmelerinden indirim istediler hiç biri yanaşmadı şimdi bilakis fark istiyorlar. YD ve MHK bunları şamp. yapıp ceplerine anında 100 milyon parayı koyarsa o yönetimde bunların şımarmasını dışarı yansıtmaz ve istedikleri parayı verir. Biz şampiyon olsaydık böyle mi olacaktı. Tek bir as oyuncumuzun satılmasını tartışıyor olacak mıydık ? Takımı siyasete alet edip saraya götürmek yöneticilik kapasitesi ise olmaz olsun. Bilmem hak verirmisin @ozan062
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Abi görebildiğim kadarıyla 2si de tam anlamıyla "stoper". Sergio Ramos tarzında hem ayakları iyi, hem hızları fena değil, hem kafa toplarında iyiler, hem yerden toplarda iyiler, skora katkıları iyi. Ama birazcık yumuşak ve fiziksel anlamda zayıflar sanki. Görebildiklerim bunlar :)

Teşekkür ederim @Yusuf Tekeli . Ben videolarını izlediğimde hayran kaldım. Fiziksel olarakta Türkiye'ye yeter aslında diyorum. Keşke içlerinden birisini alabilsek. Bak alırsak bu mesajı unutma ha  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı murat_

ölüyu canlandirmami hangi oluyu canlandirdilar  :alala:
soruma cevap alamadim hala gs hangi olu topcuyu diriltti ...??

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Teşekkür ederim @Yusuf Tekeli . Ben videolarını izlediğimde hayran kaldım. Fiziksel olarakta Türkiye'ye yeter aslında diyorum. Keşke içlerinden birisini alabilsek. Bak alırsak bu mesajı unutma ha  :ok:
Rica ederim abi :) ,

Fiziksel durumları bence de yeterli. Gsli Semih kadar varlar en azından. Yararlı olurlar gayet :)
Unutmam abi attım hafızaya :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

Şimdi bana yine mi oraya döndük diyeceksiniz de; Melo, Sneijder, Muslera ve hatta Selçuk vs şımarmış durumdalar şu anda ve basından izliyoruz . Sene başında sözleşmelerinden indirim istediler hiç biri yanaşmadı şimdi bilakis fark istiyorlar. YD ve MHK bunları şamp. yapıp ceplerine anında 100 milyon parayı koyarsa o yönetimde bunların şımarmasını dışarı yansıtmaz ve istedikleri parayı verir. Biz şampiyon olsaydık böyle mi olacaktı. Tek bir as oyuncumuzun satılmasını tartışıyor olacak mıydık ? Takımı siyasete alet edip saraya götürmek yöneticilik kapasitesi ise olmaz olsun. Bilmem hak verirmisin @ozan062

sımardılar gibi gorunuyor aslında abi bu selcuk ilk senede aynı hareketleri yapıyordu meloda:)
fakat lig basladıgında işler ciddiye bindiğinde olaylar değişiyor kaç kere melo gokhan zanı ve o değişik isimli beki oldurdu dayaktan
sabriyi attılar takımdan sonra geri aldılar adamın yukselisi vs hep bi meziyet o sebeble ben idare edebilme kapasitelerinin cok yüksek oldugunu gordum
kim gelirse gelsin bu boyle adamlarda:(( sanırım mezun olunan bolumler ve çevreden kaynaklanıyor yani hersey para değil parayla beraber kültürde lazım
ama bizimkileri simdi saymayımda batmısımı ararsın ortaokul mezunumu ararsın herturlusu var:) ıq seviyesi bastan belli ediyor kendini zaten:)

Çevrimdışı Alper1903

Forum Beşiktaş forumu konuşulan konu galatasaray  :iohmygod: