Şimdi bana yine mi oraya döndük diyeceksiniz de; Melo, Sneijder, Muslera ve hatta Selçuk vs şımarmış durumdalar şu anda ve basından izliyoruz . Sene başında sözleşmelerinden indirim istediler hiç biri yanaşmadı şimdi bilakis fark istiyorlar. YD ve MHK bunları şamp. yapıp ceplerine anında 100 milyon parayı koyarsa o yönetimde bunların şımarmasını dışarı yansıtmaz ve istedikleri parayı verir. Biz şampiyon olsaydık böyle mi olacaktı. Tek bir as oyuncumuzun satılmasını tartışıyor olacak mıydık ? Takımı siyasete alet edip saraya götürmek yöneticilik kapasitesi ise olmaz olsun. Bilmem hak verirmisin @ozan062
sımardılar gibi gorunuyor aslında abi bu selcuk ilk senede aynı hareketleri yapıyordu meloda:)
fakat lig basladıgında işler ciddiye bindiğinde olaylar değişiyor kaç kere melo gokhan zanı ve o değişik isimli beki oldurdu dayaktan
sabriyi attılar takımdan sonra geri aldılar adamın yukselisi vs hep bi meziyet o sebeble ben idare edebilme kapasitelerinin cok yüksek oldugunu gordum
kim gelirse gelsin bu boyle adamlarda:(( sanırım mezun olunan bolumler ve çevreden kaynaklanıyor yani hersey para değil parayla beraber kültürde lazım
ama bizimkileri simdi saymayımda batmısımı ararsın ortaokul mezunumu ararsın herturlusu var:) ıq seviyesi bastan belli ediyor kendini zaten:)