Biliç'in gideceği aylar öncesinden % 99 belliyken,
Takım'ın eksik yerleri 5 yaşındaki yeğenim tarafından bile belliyken,
Bizler gazete ve sosyal medya fiskoslarına nanik çekip inanmak istemezken,
Resmi görevli başkan ve yardımcısı medyaya kalkıp haftaya netleşir diyebir mi? Var mı böyle dünya?
Şahsen benim arandığım isimli, paralı oyuncular yıldızlar falan değil.... saygı ve itibar arıyorum.
Arkadaş o teknik direktör nasıl belli olmaz yahu?
O eksik yerlere alınacak oyuncular ( sağ bek, sol açık, stoper banko, kaleci plase) nasıl belli olmaz yahu?
TD belli olsun da oyuncu alırız mantığına ben katılmıyorum. Senin eksiğin, transfer kuralın, scout ekibin belli, alırsın adamı, buyur hoca dersin, takımın bu, çalıştır..... ekstradan istediği olursa ancak hocaya da 1 hak bırakırsın. kampta takımını tanır kendince 1 eksik görür alır..
Şartlarımız belliyken kararlı gözüküp işini çat çat çat dürtülmeden, sorunu beklemeden çözen yok mu memlekette yav. Son görülü değil öngörülü adamlar istiyorum .. Tosiç gelince, hah tamam dedim. Bunlar planlarını yapmış bu transfer döneminde kafam rahat edecek... Ama Abdullah Avcı nedir yahu. Demek ki hem hoca hala belli değil, hem kontratlı adamların münazara yapmadan ismini zikrediyorsun, hem de inadına taraftarını dışlıyorsun. Dediğim gibi isimlerle işim yok ama yönetim isim verdi diye yazayım ben de: mesela ; Şenol hoca boşta duruken, Rıza baba istediğini söyleyip açıklama yapmışken , bir tarafta özdilek-sağlam dururken, abdullah avcı nedir ??????
Şu ana kadar her ortamda Fikret ORMAN başkanı savunan biri olarak yazıyorum. Yine desteklerim ama takkeyi öne almaları gerekiyor.