2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12846826 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

devamli ayni seyleri yaziyorsunuz. bu tür konusmalar hic saglikli degil.

Konulari teker teker derinlestirerek ölcüp tartmak ve ona göre elestirmek lazim. kimse Yönetim hata yapmadi ya da yapmiyor demiyor. fakat hata yapmak bu isin dogasinda var.

siz hic hata yapmiyormusunuz ?
Ben hata yapıyorum evet. Ama bu kadar hatayı asla ardı ardına yapmadım hayatımda. Başkanın da sağlıklı bir kişi olduğunu düşünürsek o da yapmamalı.

Çevrimdışı Tolga

cleverley everton transferi kesinleşmiş. alınabilirdi alınamazdı, ihtimalini bilmiyorum ama mutlaka yoklanması gereken oyunculardandı ki satarken kazandırabilecek oyuncuydu.

bize lazım olan ve haziran sözleşmesi bitenler. bütçeye uyar uymaz bilmem ama takımın seviyesini yukarı çıkarabilecek potansiyeldeki oyuncular bunlar.

stoper: samba ile zambrano. zambrano gs haberleri çıktı ama gerçekten ilgileniyorlar mı ne aşamadalar bilmiyorum.
sağ bek: abate. sola tosiç gibi daha defansif adam alınca sağa böyle bir adam şart oldu bence. serdar yedekler.
açık: dzsudzsak. bence üzerinde en çok durulması gereken oyuncu.
ortasaha: mauricio. rusyada tutunabilen brezilyalıların bizde iş yapma ihtimali yüksektir.

Söylediğin isimlere hiçbirimiz itiraz etmeyiz fakat bence beklentiyi bu kadar yüksek tutmayın.

Bonservisini alabilirse Kaboul gelir,

Babel gelir

Sürpriz bir sağ bek gelir diye düşünüyorum. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Neyse herkese iyi günler.

Çevrimdışı ZEKI

iyi de başkan 3.lük edebiyatı yapmıyor ki, hedefimiz şampiyonluktu, şampiyon olamadık başarısızız dedi zaten.

bir de şu başkan veya yönetimin tek başına saha dışında takımı koruması nasıl olacak? seba bile yapamamışken kim yapabilecek? o iş camia ile olur. bugün fikret orman başarısız görünecek diye bu takımın şampiyon olamamasına bile için için sevinenlerin olduğu bir camia yapısıyla ne yapabilirsin? mafya ilişkisi olan başkan olsa ne olur diğerlerinde sendekinin 10 katı var, çok zengin olsa ne olur diğerlerinde sendeki zengin sayısının 10 katı var. siyasi bağlantısı olan olsa ne olur en alası onlarda var. tek yol rantçılardan temizlenerek kenetlenmiş bir camia ve sahada güçlü bir takım başka yolu yok.
:claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı mehmetthedum

Biliç'in gideceği aylar öncesinden % 99 belliyken,
Takım'ın eksik yerleri 5 yaşındaki yeğenim tarafından bile belliyken,
Bizler gazete ve sosyal medya fiskoslarına nanik çekip inanmak istemezken,

Resmi görevli başkan ve yardımcısı medyaya kalkıp haftaya netleşir diyebir mi? Var mı böyle dünya?

Şahsen benim arandığım isimli, paralı  oyuncular yıldızlar falan değil.... saygı ve itibar arıyorum.

Arkadaş o teknik direktör nasıl belli olmaz yahu?
O eksik yerlere alınacak oyuncular ( sağ bek, sol açık, stoper banko, kaleci plase) nasıl belli olmaz yahu?

TD belli olsun da oyuncu alırız mantığına ben katılmıyorum. Senin eksiğin, transfer kuralın, scout ekibin belli, alırsın adamı, buyur hoca dersin, takımın bu, çalıştır..... ekstradan istediği olursa ancak hocaya da 1 hak bırakırsın. kampta takımını tanır kendince 1 eksik görür alır..

Şartlarımız belliyken kararlı gözüküp işini çat çat çat dürtülmeden, sorunu beklemeden çözen yok mu memlekette yav.  Son görülü değil öngörülü adamlar istiyorum .. Tosiç gelince, hah tamam dedim. Bunlar planlarını yapmış bu transfer döneminde kafam rahat edecek... Ama Abdullah Avcı nedir yahu. Demek ki hem hoca hala belli değil, hem kontratlı adamların münazara yapmadan ismini zikrediyorsun, hem de inadına taraftarını dışlıyorsun. Dediğim gibi isimlerle işim yok ama yönetim isim verdi diye yazayım ben de: mesela ; Şenol hoca boşta duruken, Rıza baba istediğini söyleyip açıklama yapmışken , bir tarafta özdilek-sağlam dururken, abdullah avcı nedir ??????

Şu ana kadar her ortamda Fikret ORMAN başkanı savunan biri olarak yazıyorum. Yine desteklerim ama takkeyi öne almaları gerekiyor.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı GÖRKEM

Ben hata yapıyorum evet. Ama bu kadar hatayı asla ardı ardına yapmadım hayatımda. Başkanın da sağlıklı bir kişi olduğunu düşünürsek o da yapmamalı.

sana göre hata olan baskasina göre olmayabilir. kendi hayatimizda bile yaptigimiz bazi hatalari göremeyebiliriz veya yanlis degerlendirebiliriz.

Para yok. Sampiyonlar Ligi yok. Stat bitmedi. bu sartlarda bu kadar beklentiye girmek dogru mu?

bu kadar cok önemli karar vermek zorundalar. elbette hatalar vardir ama bu dünyanin her kulübü icin gecerli.

kaldi ki Orman'i Demirören ile kiyaslamak komik olur.

Çevrimdışı Kadir G.

sana göre hata olan baskasina göre olmayabilir. kendi hayatimizda bile yaptigimiz bazi hatalari göremeyebiliriz veya yanlis degerlendirebiliriz.

Para yok. Sampiyonlar Ligi yok. Stat bitmedi. bu sartlarda bu kadar beklentiye girmek dogru mu?

bu kadar cok önemli karar vermek zorundalar. elbette hatalar vardir ama bu dünyanin her kulübü icin gecerli.

kaldi ki Orman'i Demirören ile kiyaslamak komik olur.

Stat hariç farkları yok varsa yazın.

Çevrimdışı GÖRKEM

umarim ki Yönetim o Anket'ten etiklenmez.

az önce Schaaf ismi geciyordu. zaten Takimin yarisi Almanca'yi Ana Dili gibi konusuyor. neden Türk Hocaya bu kadar oldaklanildigini anlamak zor.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Avcı pohpohlayıcıları da çıktıklarına göre piyasaya, bu akşam ve yarın da bol bol avcı methiyeleri düzülecektir avcıya, ücretli kalemşörler tarafından.

Taraftar da, avcıdan daha iyisi olamaz gerçekten algısı oluşturulacak ve bammm.

Klasik beşiktaş yönetim(leri)

Çevrimdışı ozan062

ne kendin için ne de kişiler için sadece Beşiktaş için kenetleneceksin @ozan062 ama senden bunu anlamanı beklemeyi çok önce bıraktım ben :)

hem statta olacaklarla ilgili söylediklerin hem de camianın halini ortaya koyması bakımından :)

sizin yukarda söylediğiniz sey kişilere kenetlenerek besiktası ayaga kaldırmak benim dediğimde dogru muhalefet yani eleştiriyle bbeşiktaşı ayaga klaldırmak
sizin bunu anlayamamanız sasırmtadı cnk yonetimi kurtarma cabalarınız da bi yere kadar tabi:)
Bi kere öyle "holiganlar" girecekse yapılmasın, bugün durdursunlar o stadı :akuma:

taraftarı dovduren yoneticilerden bahsetmiyorsun taraftara laf ediyorsun:)
ne cabuk unutoysunuz siz öyle herseyi valalhi ilginc bide burda konusuyoruz yani:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı raif

[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2015, 22:37:25 spiele ]

Çevrimdışı atalay

Kaboul demeyin!

Anlıyorum komşunun tavuğu ... misali

Eldeki stoper rotasyonu ve mevcut yönetimin transfer yetersizliğe ile cazip geliyor lakin;

Bu adam ağır, hantal, sakar.

Teknik olarak söyleyeyim: Hızlanma problemi var, manevra özelliği yok ve timing problemi var.

Aynı zamanda bu adamın repütasyon problemi var. Yani EPL'nin Bekir'i, Necip'i.

Bugün gitse Tottenham taraftarı karnaval düzenler.

Diyelim tüm bu dezavantajlara rağmen bu lig için yeterli. Adamın 20 maç oynayacağının garantisi yok. Her sezon kronik sakatlıklar yaşıyor.

3 yıldan 2 milyon kontrat sunsalar; 6 milyonu çöpe atmak demek.

Çevrimdışı Kadir G.

3 yıl bir şey beklenmeyecekse thomas schaaf uygun geliyor benim için.

Çevrimdışı Tolga

e o zaman çok güzel bi seçenek var onu deneyelim. almayalım.

babel bu takıma olcaydan ne kadar fazlasını verecek bunun hesabını yapalım. para cepte kalsın o zaman bütçe açık vermesin en azından.

mevzu şu takıma ciddi katkı sağlayacak adamı uygun şartlarda yakaladıysan kapat o bölgeye en az 3 4 sene derdin kalmasın. senede 3 transfer yap böyle bitir.

tabi ki her teklif ettiğin oyuncuyu alamayacaksın ama başla bakalım şimdiden 2016 yılında sözleşmesi bitecek oyuncularla ufaktan görüşmeye, bağlantıları yap, ocak 1 dedi mi imzalat dön ülkene kafan rahat olsun. temmuz oldu mu transferle işin kalmasın.

son 2 senedir transfer politikasının duoğru yürütüldüğünü düşünüyorum. ufak tefek sıkıntılar tabi ki var özellikle kurulum aşamasında trasnferde %60 başarı oranı bile iyidir bence. yalnız bu seneden itibaren başka boyuta geçmemiz lazım. bonservise para harcayamayacaksan yapılacak şey belli ve mutlaka takıma ekstra iş yaptıracak oyuncu alma zamanın geldi. takım olgusu oluştu, bundan sonra takıma adapte olup seviyesini yukarı çıkaracak az sayıda kaliteli oyuncu almamız gerekiyor. yoksa hiç yapma o transferi, bu takım bu haliyle gitsin 2 sene daha. 2 sene sonra da ffp sıkıntısı yaşamaya devam edersek uzun dönemde çok ciddi sıkıntılar yaşarız.
Söylediklerinde haklısın ama durum da bu maalesef.

Özelikle Danny'i de almadıktan sonra iyice beklentim azaldı neyse artık göreceğiz neler olacak.

Çevrimdışı ZEKI

Abdullah Avcı resmen beni de soguttu....

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şenol Güneş'in adını her duyduğumda, Avcı lafının geçtiği her yerde ; Rıza Hoca TD., yardımcıları Feyyaz Uçar - Metin Tekin diyeceğim. Feyyaz ve Metin süper ligde takım çalıştırmamışlar eğer kendilerinde ego varsa Başkan o egoyu alsın fırlatsın bir kenara. Gün birlik olma günü.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Avcı pohpohlayıcıları da çıktıklarına göre piyasaya, bu akşam ve yarın da bol bol avcı methiyeleri düzülecektir avcıya, ücretli kalemşörler tarafından.

Taraftar da, avcıdan daha iyisi olamaz gerçekten algısı oluşturulacak ve bammm.

Klasik beşiktaş yönetim(leri)
Göksel Gümüşdağ bırakmıyormuş :D

Çevrimdışı mert_

gerçi stat başlı başına çok önemli bir fark ama kulübü kendine borçlandırmamasından tut, kapatılan dosyalara, kartal yuvası atılımından tut, yeni salon projesine kadar epey fark sayabiliriz.  elbette benzerlik de sayabiliriz(keşke sayamayız diyebilseydim) ama farkları benzerliklerinden çok çok daha fazla.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Free oyuncu listesine bir bakın.

Bir daha öyle bir liste göremeyeceksiniz.

Beşiktaşın minimum 2 sene, bonservisli oyuncu alamayacağını göz önünde bulundurun.

Ve bizim hala %30 avcı %30 güneş %30 denizli ile uğraştığımızı hatırlayın..

Söyleyeceğim başka bir şey yok.

Çevrimdışı GÖRKEM

Demirören'de hic bir Düzen yoktu. egolarini tatmin etmek icin kafalarina göre geregi olmayan Futbolcularin gecimisine dünyalar kadar para ödediler ve cogunu tazminat ödeyerek gönderdiler. hatta belli bir kismini ödemediler bile. Fikret Orman'a biraktilar.

bir kere Baskan'in verdigi mesajlar. hayata ve Kulübe olan sevgisi. vücut dili. olaylara bakis acisi. bunlari nasil gözardi edersiniz?

Demirören'de Orman'in Futbol Anlayisinin On da Biri bile yok. Insanlik yönünü konusmaya bile gerek yok. arada dünyalar kadar fark var.

kaldi ki Stat yapmayi kolay mi zannediyorsun? zaten ordan kaynaklaniyor bazi sorunlar.
[ Son Düzenleme: 06 Haziran 2015, 16:03:31 GÖRKEM ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

sizin yukarda söylediğiniz sey kişilere kenetlenerek besiktası ayaga kaldırmak benim dediğimde dogru muhalefet yani eleştiriyle bbeşiktaşı ayaga klaldırmak
sizin bunu anlayamamanız sasırmtadı cnk yonetimi kurtarma cabalarınız da bi yere kadar tabi:)
taraftarı dovduren yoneticilerden bahsetmiyorsun taraftara laf ediyorsun:)
ne cabuk unutoysunuz siz öyle herseyi valalhi ilginc bide burda konusuyoruz yani:)
Abi 1 kere olmuş şeyle yüzlerce kez olmuş şeyi kıyaslıyoruz. Ben yeni statta holigan görmek istemiyorum,

İnsanlar oraya aileleriyle gelebilmeli. Küfür bırakılmalı. Saçma sapan temposuz tezahüratlar bırakılmalı.

Yıllardır bunlardan çektik biz, 1 kere olan şeyden değil :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mert_

her maçta Yönetim gitsin﹗ sesleri, tansiyon yüksekliğinden sahaya atlayışlar:D ve kenetlenen taraftarın klüp binasına yürüyüşler düzenlemesi
farkında değiler suan tadilatta taraftarın bulusacagı yer ve  daha iyi bir seviye ile buraya gecilecek daha agır ve daha derin eleştiriler gelecek
yani para versende susmucaklar var o sebeble işleri cok ama cok zor

:D yapma @ozan062

öyle bir niyetim de gücüm de yok ama olsa bile yönetimi kurtarmak gibi bir çaba şu aşamada gereksiz çünkü herhangi bir alternatif başkan adayı, yönetim ve seçim yok :)

Çevrimdışı Orhan_

bak özellikle son söylediğin çok önemli @Çağrı , bu camianın kendine güveni kayboldu. taraftarından başkanına kadar herkese sirayet etmiş bir virüs. ayrıca camia bölük bölük olmuş, her bölüğün kendi hesabı var.

bu işler iki yönlüdür dostum; nasıl ki taraftar kararlı bir başkanı olduğunda güvenli hissederse aynı şekilde başkan da arkasında kenetlenmiş her şartta kendisiyle birlikte hareket edecek bir camia olduğunu bilirse o derece kendine güveni ve kararlılığı olur. şu an iki taraf için de maalesef bu durum söz konusu değil.

Bu durum nerdeyse her Beşiktaşlı taraftar tarafından bilinen bir gerçek ama bu durumun düzelmesinin koşulları nedir? Stat tek başına yeterli olacak mıdır? Ya da alınacak bir şampiyonluk? @kcptl

Çevrimdışı ozan062

Abi 1 kere olmuş şeyle yüzlerce kez olmuş şeyi kıyaslıyoruz. Ben yeni statta holigan görmek istemiyorum,

İnsanlar oraya aileleriyle gelebilmeli. Küfür bırakılmalı. Saçma sapan temposuz tezahüratlar bırakılmalı.

Yıllardır bunlardan çektik biz, 1 kere olan şeyden değil :)

muhakkak fakat bu adamlar bundan anlarlar diye dusunuyorum cnk yumusak kaldıgında adamlar rahat rahat sozlesme uzatıyorlar
demekki taraftar dısında baska yerde bi muhalefet yok ve kimse bu adamları denetleyemiyor bu sebeble taraftar burda insiyatif almak zorunda
yeni stadla ıq seviyesi artacak fakat bu seferde işte çekirdekçiler artarsa geçmiş olsun zaten:/

:D yapma @ozan062

öyle bir niyetim de gücüm de yok ama olsa bile yönetimi kurtarmak gibi bir çaba şu aşamada gereksiz çünkü herhangi bir alternatif başkan adayı, yönetim ve seçim yok :)

aynn yav maalesef:(
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kadir G.

gerçi stat başlı başına çok önemli bir fark ama kulübü kendine borçlandırmamasından tut, kapatılan dosyalara, kartal yuvası atılımından tut, yeni salon projesine kadar epey fark sayabiliriz.  elbette benzerlik de sayabiliriz(keşke sayamayız diyebilseydim) ama farkları benzerliklerinden çok çok daha fazla.

Geldikleri ilk sene için bunları söyleyebilirim fakat özellikle bu sene yapılmayan doğrular insanın çok canını sıkıyor. Kulüp olarak sadece tarihin sayesinde ayakta durabiliyorsun ama başkanın takımdaki birine benzeterek seni ileriye götürecek isimleri veto ediyor. Fikret orman kendi vaatlerinden olan profesyonelleşmeyi kendieliyle yakmış durumda. Kendi ağzıyla S.D gerektiğini söylüyor biriyle anlaşmanın bu kadar zor olduğunu düşünmüyorum. Burda devreye egolar giriyor.

Bazı kişiler kendilerini kulübün menfaatinden üstün görmeye başladığı an desteğim orada bitti. Şu an stat 1 yıl daha tolere etmeyi sağlıyor.