2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12877703 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı idil

Allah aşkına Ertuğrul Sağlam mı o bizi ligde şampiyon yapacak, Avrupada başarı yaşatacak winner hoca ?

neden olmasın?ilklerin adamı denilebilir bence
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı idil

Hani sen daha çok Avrupa'yı önemsiyordun ne iş :evillol:

avrupa da neden iş yapamaz diye düşündün merak ettim?

Çevrimdışı Anil

gs tr kupasını almış :D

Çevrimdışı Çağrı

Bakın bazı şeyleri unutarak yazıyorsunuz nerdeyse hücum oynatıyor diye döveceksiniz adamı.

Aynı adam Selçuk Colman Jaja üçlüsü ile hücum futbol oynayıp 82 puan alırken ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Stoperleri çok mu hızlıydı?

Bize geldiğinde bu kadar açık oynayıp 45 metreye çekecek hali yok seti 35 metrede tutar da hücum edebilirsiniz.

Sadece 23 gol yemiş o sene Şenol Güneş'li Trabzonspor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

neden olmasın?ilklerin adamı denilebilir bence
8-0 bence de ilk. 2. sorunun da cevabı sanırım :)

Çevrimdışı Celestine Babayaro

"Benim Bursa'da kalıp kalmamam önemli değil. Ben olması gerekenleri yönetime söyledim zaten, 8 ay önce de aynısını söyledim. Değişim olmadığı sürece sıkıntı olur. Beklentiyi büyüttünüz, bunun karşılığında yatırım olması lazım. Sezon başında beklenti farklıydı, ortasında ve sonunda beklenti değişti. Ben de kendimi başarısız görüyorum, kupa kazanamadık. Kadro korunacaksa, burada benim de olup olmamam önemli değil"

Şenol Güneş anlaşmış bizimle söylemlerden belli baya.
Yatırım falan o muhabbetlere giriyorsa imzalasın 3+2 falan..Bizim de kafamız rahat olsun

Çevrimdışı Çağrı

Avrupa'a hücum futbola hücumla karşılık verirsen ezerler.

Sebebi adamların hücum setleri olması ve 15 yaşından itibaren bunların resmen ezberliyor olmaları.

Biz spontane hücum ediyoruz. O Yüzden Avrupa'da başarı anca bu sen yaptığımız bloklar arası mesafeyi düşürüp bu işin setini daha da geliştirerek yaparak gelir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı idil

kim gelirse gelsin zaten mutlaka ve mutlaka class dafans oyuncusu ve orta saha almamız gerek. her ne olursa olsun bunda hemfikiriz

Çevrimdışı ALI RIZA

ertugrul sağlam neden gelmiyor bu takıma mantıklı bir açıklama yapacak biri var mı?
Tekrar dene seçeneği @idil  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

Bakın bazı şeyleri unutarak yazıyorsunuz nerdeyse hücum oynatıyor diye döveceksiniz adamı.

Aynı adam Selçuk Colman Jaja üçlüsü ile hücum futbol oynayıp 82 puan alırken ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Stoperleri çok mu hızlıydı?

Bize geldiğinde bu kadar açık oynayıp 45 metreye çekecek hali yok seti 35 metrede tutar da hücum edebilirsiniz.

Sadece 23 gol yemiş o sene Şenol Güneş'li Trabzonspor.

Artı olarak , Egemen ve Giray'dı adamın stoperleri  :evillol:

SOl bek de Cale.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı f_madida

8-0'in mimari
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı atalay

Var kardeşim Hoca. Dünya o kadar da küçük değil.

Ben Favre hastasıyım; geleceğinden değil. Nasıl bir teknik adam tarzını beğenirim diye diyorum.

Lakin;

Ernesto Valvarde var. Futbol iklimi bize benzeyen Olimpiakos'u şampiyon yaptı.

Spaletti var.

Herve Renard vardı. Lille kaptı. 2 farkı takım ile Afrika Kupası kazandı. Biri vasatın altında diğeri yıldızlar topluluğu yüksek egolu ama bir türlü şampiyon olamamış Fildişi

Murat Yakın var.

Jose Miguel Gonzalez var.

Roma yol verirse Rudi Garcia var.

Gelmek isterse Bielsa var.

Daha var sayabilirim. :D

Çevrimdışı Tolga

Hani diyorsun ya Şenol Hoca'nın Avrupa başarısı yok Ertuğrul Hoca'nın da Liverpool faciası var hatırlatmak isterim :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

şenol güneş gelmezse kimi alacaklar diye düşünüyorum bi tek benficanın hocası aklıma geliyor başkada yok :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Artı olarak , Egemen ve Giray'dı adamın stoperleri  :evillol:

SOl bek de Cale.
O defansın hepsi bütün olarak da bireysel olarak da bizim şuanki defanstan iyiydi yalnız

Çevrimdışı Anıl

Var kardeşim Hoca. Dünya o kadar da küçük değil.

Ben Favre hastasıyım; geleceğinden değil. Nasıl bir teknik adam tarzını beğenirim diye diyorum.

Lakin;

Ernesto Valvarde var. Futbol iklimi bize benzeyen Olimpiakos'u şampiyon yaptı.

Spaletti var.

Herve Renard vardı. Lille kaptı. 2 farkı takım ile Afrika Kupası kazandı. Biri vasatın altında diğeri yıldızlar topluluğu yüksek egolu ama bir türlü şampiyon olamamış Fildişi

Murat Yakın var.

Jose Miguel Gonzalez var.

Roma yol verirse Rudi Garcia var.

Gelmek isterse Bielsa var.

Daha var sayabilirim. :D
Söylediklerinizin hiçbiri gelmez. Ayrıca Şenol Güneş winner değil, Bielsa ve Rudi Garcia winner :)

Çevrimdışı Efe

Hani diyorsun ya Şenol Hoca'nın Avrupa başarısı yok Ertuğrul Hoca'nın da Liverpool faciası var hatırlatmak isterim :)

ertuğrul sağlam gelecekse hemen sergeni alsınlar avrupada başarı için :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

şenol güneş gelmezse kimi alacaklar diye düşünüyorum bi tek benficanın hocası aklıma geliyor başkada yok :bandit:
Juande Ramos var o gelir :D

Çevrimdışı idil

son 5 senedir aynı durumdayız. başkalarına sorsan ligin en iyi topunu biz oynuyoruz ama tabelaya bakıyosun elde var kocaman bir sıfır. sonuç almamız gerekiyor tek bir tolgay hamlesi tarih yazmaya yetti, 2., 3.sü olsa kimbilir neler yapıcaz. düşünülcek hiçbişey yok aslında free kaliteli kim var çıkar tek tek sana lazım olanı ne yap et al.

Çevrimdışı Tolga

ertuğrul sağlam gelecekse hemen sergeni alsınlar avrupada başarı için :evillol:
Sergen deyince irkildim bir an aman aman sakın :biggrinking:

Çevrimdışı Çağrı

O defansın hepsi bütün olarak da bireysel olarak da bizim şuanki defanstan iyiydi yalnız

İyi olması değil mesele hıza dem vurdu herkes bunlar bizimkilerde de ağır adamlar.

Benim anlatmak istediğim Bursa'daki futbolu kopyalayacak hali yok buraya adamın.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Söylediklerinizin hiçbiri gelmez. Ayrıca Şenol Güneş winner değil, Bielsa ve Rudi Garcia winner :)

winner ne ya?

Herkes bir winner deyip duruyor.

Ben winner mı vaat ettim.

Bunlar iyi hoca diyorum!

Çevrimdışı Anıl

Bize şuanda uyan tek hoca Şenol Güneş. Başka hiçbir hoca uymaz şuan.

Çevrimiçi Samet Ç

ÇARE ABDULLAH AVCI !!!

Çevrimdışı idil

winner ne ya?

Herkes bir winner deyip duruyor.

Ben winner mı vaat ettim.

Bunlar iyi hoca diyorum!

winner = fatih terim, ergin ataman gibi adamlardır.