2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12877276 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

kurtulus recetesinin olmayısı cok buyuk sıkıntı yani evet su adam gelse işler dogru yolu bulur dediğimiz
bi luce var oda zaten olmuyor bıktırdı bizi,,onun dısında herkesin ortak dusunmediği bi denizli var baska bi 3üncü yok
bu sebeble biz yine garip garip adamları almamız gerekiyor...fakat bu dengeli bir cv ile olmalı yani ne kaybeden ne kazanan
kaybeden ucarak gelir kazanan zor gelir burdan anlayın işte..

Şenol hocayı demiyorum Juande ramosu da beğenmiyorsun

tabiki begenmem kısa aralıklı uzun sureli olmayan basarısız bi real macerası var
sonrasında düzgün bir takımla birseyler yaptı, bize birazda zoru basaran adam lazım egerki 4milyoncuklar gibi rakamlar veriliyorsa
buna degmeli,yada işte almanyadan ortalama butcelerle birseyler yapmısları almak lazım gerekirse bonservis verir gibi hoca satın alacan
olay bu:((
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2015, 23:18:39 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Kimse de demiyor ki bu adam 2011'de Trabzon'u şampiyon yaptı diye...

Ayrıca Şenol Hoca gelmeyecekse kim gelecek.Yepyeni bir yabancı hoca gelecekse Bilic boşuna yollanmıştır.Abdullah Avcı'yı kimse istemez heraldi..

Kim kaldı geriye?

Bilic'i "winner" değil diye gönderip yerine defalarca finali bitirememiş Şenol Güneş'i getirmek komedi olur. Kazandığı kupa sayısı Samet Aybaba ile aynı, oynattığı futbol da benzemiyor değil hani.

Türkiye'de winner iki isim var, biri Terim, diğeri Denizli. Şahsen ikisini de istemem.

Sizin yazdığınız "Şenol Hoca gelmeyecekse kim gelecek?" sorusu zaten olayı özetliyor. Bu adam ülkedeki mevcut hocalar arasında kötünün iyisi sadece, fazlası değil.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Anıl

Şu an finalde kupayı kaybetme acısını biz yaşamadığımız için akılda sadece Şenol Güneş'in oynattığı keyifli futbol kalıyor ama 1-0 öne geçip kaybeden biz olsak hoca için neler söylenecekti bir düşünmek lazım.

- Kariyerinde şampiyonluk yok. 82 puan aldığı sezonda Trabzon da en az Fener kadar şikeye bulaşmıştı, Buca maçı hala gözümüzün önünde.

- Kazandığı Türkiye Kupası sayısı Samet Aybaba ile aynı.

- Oynattığı futbol bana göre çağ dışı. Savunma ve orta saha bu kadar boş bırakılmaz. Karşısına eli yüzü düzgün bir Avrupa takımı geldiğinde hezimet olur.

- "Winner" değil. 2 defa ligi kendi eliyle Fenerbahçe'ye kaptırmış.

Neye göre isteniyor ben anlamadım açıkçası. Feda döneminin başında gelseydi ideal isimdi ama acil şampiyonluk gereken bir dönemde çok hatalı bir tercih olur. Seneye yine "Ligin en iyi topunu oynadık" deyip 3. olmak istemeyiz sanırım?
Herkesin dilinde bir winner değil lafı. Sanki biz çok winner camiayız ya winner hoca olmazsa olmazımız. Şenol olmaz, Ramos olmaz, Luce gelmiyor. Kim peki sizin istediğiniz winner hoca ?

Çevrimdışı idil

Bize lazım olan adam Sivok istediği kadar bjkli olsun napıp ne edip anlaşılmalı   yazmış bursa forumunda biri  :)
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Baskan gecen sene Demba Ba olayında oyuncu Beşiktaş'ı istemesi lazım falan diyordu.Şimdi Lucescu için aynı şeyleri dedi acaba?????

Çevrimdışı idil

Herkesin dilinde bir winner değil lafı. Sanki biz çok winner camiayız ya winner hoca olmazsa olmazımız. Şenol olmaz, Ramos olmaz, Luce gelmiyor. Kim peki sizin istediğiniz winner hoca ?

ertuğrul sağlam  :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol Güneş : "İnşallah seneye kazanırlar burada veya başka yerde."

Çevrimdışı Tolga

Ben kaç kere sordum da cevap veren yok :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı idil

Gelecek yıl iyi bir kaleci ve yaşı en az 30 olan deneyimli,(Küfür Yasak)₈,rakibi yıldıran,tabiri caizse pislik 2 stoper almadan bu takımdan hiçbir şey beklemem.  yazmışlar yine bursalılar. her kaybeden aynı şeyi söylüyor ve haklı. bunu gerçekleştiren başarıya ulaşıyor bir şekilde biz gerçekten salağız

Çevrimiçi Samet Ç

Weidenfeller'i yazmış alaman basını

Çevrimdışı ozan062

Ben kaç kere sordum da cevap veren yok :D

rtük olmasa seviyeyi indirerek güzelce anlasırızda:))

yahu sizin oneriniz yok sonra begenmeyene laf atıyorsunuz,, yok sartlar bu vs vs 
gidiyor 20milyon pakete 4 tane türke sozlesme yapıyor bu sizin sevgili yonetiminiz
bana geliyoprsunuz sartlar martlar diyorsunuz yani illa konusturucanız:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Factatum

Şenol Güneş, umarım Bursa'yla sözleşme yeniler. Ancak pek yenileyecekmiş gibi konuşmadı.  :uyucam:

Çevrimdışı Çağrı

Şenol Güneş : "İnşallah seneye kazanırlar burada veya başka yerde."

Olay bitmiş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

rtük olmasa seviyeyi indirerek güzelce anlasırızda:))

yahu sizin oneriniz yok sonra begenmeyene laf atıyorsunuz,, yok sartlar bu vs vs 
gidiyor 20milyon pakete 4 tane türke sozlesme yapıyor bu sizin sevgili yonetiminiz
bana geliyoprsunuz sartlar martlar diyorsunuz yani illa konusturucanız:))
Yönetimi çoğu konuda ben de eleştiriyorum ama UEFA'dan ceza almış durumdayız hangi yabancı şu şartlarda gelir daha doğrusu dediğiniz gibi hangi winner hoca gelir şu şartlarda :icool:

Çevrimdışı idil

ertugrul sağlam neden gelmiyor bu takıma mantıklı bir açıklama yapacak biri var mı?

Çevrimdışı Anıl

Bilic'i "winner" değil diye gönderip yerine defalarca finali bitirememiş Şenol Güneş'i getirmek komedi olur. Kazandığı kupa sayısı Samet Aybaba ile aynı, oynattığı futbol da benzemiyor değil hani.

Türkiye'de winner iki isim var, biri Terim, diğeri Denizli. Şahsen ikisini de istemem.

Sizin yazdığınız "Şenol Hoca gelmeyecekse kim gelecek?" sorusu zaten olayı özetliyor. Bu adam ülkedeki mevcut hocalar arasında kötünün iyisi sadece, fazlası değil.
Bakın önce şurada anlaşalım biz Bilici winner değil diye göndermedik. Bilic Şenol Güneşin defalarca bitiremediği finale gelemedi bile. Bu sene Bursa Fener ve Gs ile 7 maç yaptı. 4 ünü kaybetti 2 sinde berabere kaldı 1 inde yendi. Bu maçlar da 9 gol attı, 11 gol yedi. Ve oynadığı futbolla her maçı kazanabilir havası verdi. Biz ne yaptık ? 4 maç. Kaç gol yedik ? 6. Kaç attık ? 0. Kaç maçta yenebilir havası verdik ? Hiç. Birisi anadolu takımı, diğeri BEŞİKTAŞ.

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gelecek yıl iyi bir kaleci ve yaşı en az 30 olan deneyimli,(Küfür Yasak),rakibi yıldıran,tabiri caizse pislik 2 stoper almadan bu takımdan hiçbir şey beklemem.  yazmışlar yine bursalılar. her kaybeden aynı şeyi söylüyor ve haklı. bunu gerçekleştiren başarıya ulaşıyor bir şekilde biz gerçekten salağız
@idil :alala: :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

ertugrul sağlam neden gelmiyor bu takıma mantıklı bir açıklama yapacak biri var mı?
Allah aşkına Ertuğrul Sağlam mı o bizi ligde şampiyon yapacak, Avrupada başarı yaşatacak winner hoca ?

Çevrimdışı Çağrı

"Benim Bursa'da kalıp kalmamam önemli değil. Ben olması gerekenleri yönetime söyledim zaten, 8 ay önce de aynısını söyledim. Değişim olmadığı sürece sıkıntı olur. Beklentiyi büyüttünüz, bunun karşılığında yatırım olması lazım. Sezon başında beklenti farklıydı, ortasında ve sonunda beklenti değişti. Ben de kendimi başarısız görüyorum, kupa kazanamadık. Kadro korunacaksa, burada benim de olup olmamam önemli değil"

Şenol Güneş anlaşmış bizimle söylemlerden belli baya.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Hani sen daha çok Avrupa'yı önemsiyordun ne iş :evillol:

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Winner değil diye Bilic gitsin diyenler siz değil miydiniz? O zaman winner olmak çok önemliydi de şimdi biz "Şenol Güneş de winner değil" deyince mi önemsiz oldu?

Bundan sonra olacağı yok ama illa bir isim istiyorsanız bana göre Bilic kalmalıydı. Yerli hocalar arasında kendisinden daha iyi birisi bence yok. Yeni bir yabancı hoca da, özellikle transfer yasağı ve stat inşaatı varken, sezonu çöpe atmak olur.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Tolga

"Benim Bursa'da kalıp kalmamam önemli değil. Ben olması gerekenleri yönetime söyledim zaten, 8 ay önce de aynısını söyledim. Değişim olmadığı sürece sıkıntı olur. Beklentiyi büyüttünüz, bunun karşılığında yatırım olması lazım. Sezon başında beklenti farklıydı, ortasında ve sonunda beklenti değişti. Ben de kendimi başarısız görüyorum, kupa kazanamadık. Kadro korunacaksa, burada benim de olup olmamam önemli değil"

Şenol Güneş anlaşmış bizimle söylemlerden belli baya.
Bursa'da kalmayacağı belli olmuş hayırlı olsun :)

Çevrimdışı Orhan_

Demba Ba'yı o kadar acımasız eleştirenler var ki inanamıyorum. Bu ligin tartışmasız en iyi golcüsüdür. Galatasaray'ın en iyi oyuncusu kim diye sorsak herkes Sneijder diye parmak kaldırır ama ben mi yanlış hatırlıyorum, yanlış sistemde esamesi okunmuyordu bu adamın. Kendi de yırtınmıyordu bişeyler yapmak için. Hoş gs li arkadaşlarımın çoğu o dönem sneijderi çok iyi anmıyorlardı (şu an Demba'yı kötü anan taraftarlar gibi) ama ne zaman iş yapar hale geldi yine aynı döneklikle sneijder dünya yıldızı oluverdi tekrar. Elimizde bu ligin en değerli golcüsü varken söylediğimiz şeylere bakalım bi. Bu neyin kafasıdır yahu?