2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878325 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

bu arada sevindiğim sey yetkinin fikret ormana verilmesidir oda senola evet demiyordu ve bu sekilde gelmesi cok zorlastı...kazanan değil kaybeden birisi olarak gelecek o sebeble luzumsuz bu değişiklik yeminle onu bilice tercih ederim o kadar nefretimdir o kişi...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

bu arada sevindiğim sey yetkinin fikret ormana verilmesidir oda senola evet demiyordu ve bu sekilde gelmesi cok zorlastı...kazanan değil kaybeden birisi olarak gelecek o sebeble luzumsuz bu değişiklik yeminle onu bilice tercih ederim o kadar nefretimdir o kişi...
Juande Ramos gelecek dertler bitecek :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

Juande Ramos gelecek dertler bitecek :)

amann uzak dursun ramosa güzel argo kelimeler dizerimde rtük izin vermez
yabancı hocaya tamam diyorumda bu herif ve benzerlerine değil tabiki:)
misal 2 hafta once benitez demiştim o olurdu bak :s20: :bawling:

Çevrimdışı idil

adam tonlarca pozisyon buluyor ama kalite yok diye golle sonuclanmıyor
anlamadıgınız sey su
bizdede aynı halt olacak sanıyorsunuzki demba onları dosucek yahu adama top gelirse oda lutfedip vurursa gol oluyor ve biz bu kadroya kalite katmıcaz
savunmaya yüklü para harcamıycaz tolga evlatlıga terfi edecek ve biz senolla basarıya kosucaz yok yaaa
tam bir hayal dunyasındasınız...
gercekler bunlar

demba ba hakkında aynı düşünmüyoruz. trabzon maçıydı sanırım o maçtaki golü izle, adam ligin ne olursa olsun en kalitesli 3-4 topçusundan biri. sorun asist yapan adamın olmaması, orta sahamızın kötü olması. çok net orta saha ve defansa takviye yapmalıyız kaliteli. bu olursa güzel şeyler yaparız bence
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Tolga

Benitez diyorsun adam R.Madrid'e gitti anlatmaya çalıştığım şey bu işte siz Lucescu gelsin Benitez gelsin falan istiyorsunuz ama bizim böyle adamları getirecek gücümüz yok buna Bielsa da dahil.

Ayrıca daha önceden Del Bosque ve Schuster gelmedi mi buraya ne verip gittiler. :)

Çevrimdışı ozan062

demba ba hakkında aynı düşünmüyoruz. trabzon maçıydı sanırım o maçtaki golü izle, adam ligin ne olursa olsun en kalitesli 3-4 topçusundan biri. sorun asist yapan adamın olmaması, orta sahamızın kötü olması. çok net orta saha ve defansa takviye yapmalıyız kaliteli. bu olursa güzel şeyler yaparız bence

ama bi o kalitede adam daha lazımki biz dembayı aramayalım yani gol atacak cok adam olsun
olmucagına gore boyle bol pozisyon uretipde sonuclandıramayacak bi schuster ve senol burada sadece bi zaman oldurme aracı olur
gereksiz senelerimizi yicekler

Benitez diyorsun adam R.Madrid'e gitti anlatmaya çalıştığım şey bu işte siz Lucescu gelsin Benitez gelsin falan istiyorsunuz ama bizim böyle adamları getirecek gücümüz yok buna Bielsa da dahil.

Ayrıca daha önceden Del Bosque ve Schuster gelmedi mi buraya ne verip gittiler. :)
benitez zaten hayaldi canım onun bilincindeydik en basından beri:)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

1 numaralı neden, hücum oyununu oynayamamış olmamız :tabe:

Ve ona rağmen Demba 18 gol attı :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı murat

Morinho gelecek değil ya ozan.

Çevrimdışı Tolga

ama bi o kalitede adam daha lazımki biz dembayı aramayalım yani gol atacak cok adam olsun
olmucagına gore boyle bol pozisyon uretipde sonuclandıramayacak bi schuster ve senol burada sadece bi zaman oldurme aracı olur
gereksiz senelerimizi yicekler

benitez zaten hayaldi canım onun bilincindeydik en basından beri:)
Farketmez ki istediğiniz yabancı bu ayarda olsun istiyorsunuz genel anlamda böyle bakılıyor :D

Çevrimdışı ozan062

son mesajımıda yazayım
yok bir daha tekrarlayamaz benden size kucuk bir detay
bircokkez cagrıylada bunu tartıstık
bana gore iyi orta acacak adam ne bileyim onu beslicek birisi olsa bile gol bu seneki gibi gol atamıycak cnk adamın buyuk takıma karsı golu yok ve final zamanlarında da sıfır golu var...
bu sebeble hep verdiğim makakula ornegini yineleyim banane 25 gol atması bana kupalar aldırcak golu bulsun gerisi umrumda değil

Morinho gelecek değil ya ozan.

tabiki ama seviyeyi senol hocaya dusurmemek lazım trilyon kez ucuna gelmiş kacırmıs ve hiç dersalmamıssa yok olmaz işte ondan bi cacık....
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2015, 22:57:15 ozan062 ]

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Şu an finalde kupayı kaybetme acısını biz yaşamadığımız için akılda sadece Şenol Güneş'in oynattığı keyifli futbol kalıyor ama 1-0 öne geçip kaybeden biz olsak hoca için neler söylenecekti bir düşünmek lazım.

- Kariyerinde şampiyonluk yok. 82 puan aldığı sezonda Trabzon da en az Fener kadar şikeye bulaşmıştı, Buca maçı hala gözümüzün önünde.

- Kazandığı Türkiye Kupası sayısı Samet Aybaba ile aynı.

- Oynattığı futbol bana göre çağ dışı. Savunma ve orta saha bu kadar boş bırakılmaz. Karşısına eli yüzü düzgün bir Avrupa takımı geldiğinde hezimet olur.

- "Winner" değil. 2 defa ligi kendi eliyle Fenerbahçe'ye kaptırmış.

Neye göre isteniyor ben anlamadım açıkçası. Feda döneminin başında gelseydi ideal isimdi ama acil şampiyonluk gereken bir dönemde çok hatalı bir tercih olur. Seneye yine "Ligin en iyi topunu oynadık" deyip 3. olmak istemeyiz sanırım?
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı atalay

Bursaspor'un bazı pozisyonları çok yetersiz. Eline geçen fırsatları çok cömert harcıyorlar.

Sertlik problemi var; orta sahası çok yumuşak. Bir de kırılgan bir takım.

Enteresan bir özelliği de rakipleri Bursaspor'un oyununa  ayak uydurmak zorunda kalıyor. Bizim maçlarda böyle olmuştu.

Bunun ne kadarı Şenol Güneş kaynaklı ne kadarı Bursaspor oyuncu yapısı ile ilgili bilemiyorum.

Bunu niye yazıyoruz Şenol Güneş gelirse -en güçlü aday- benzer durumları görebiliriz.

Tabii, yedek kulübesinin yetersizliği oyunun gidişatına olan müdahale imkanını da sınırlıyor.

Yalnız Bilic'in oyunu ile Şenol Hocanın oyunu taban tabana zıt.

Ve beklerin oyuna katkısı, Şenol Hocanın orta sahalar üzerinden oyun tercihi düşünürsek bence onun için en uygun takım FB.

Tabii, bu mümkün değil.

Son bir şey, aylar önce de söylemiştim. Oyun felsefeleri farklı olsa da Bilic ile Şenol Güneş'in en büyük benzerlikleri aşırı muhafazakarlıkları. İkincil bir planları yok.

Ocak ayına kadar stat yetişmeyecek gibi Şenol Hocanın bu yüksek tempo oyunu işe yaramayabilir. 

Çevrimdışı cisse557

Hamza hoca bugüne kadar final nedir bilmezken Gs' nin başına gelip çifte kupa kazanıyor siz hala finaller görmüş Şenol hocayı beğenmiyorsunuz. Final görmüş hoca tavsiyeleriniz kimler acaba çok merak ediyorum.

Çevrimdışı Çağrı

Rıdvan ve Güntekin Şenol hoca geliyor gibi konuşuyor  :kop:

Baştan Dediğimiz gibi #ŞenolGüneşGelecekOzanGidecek

:kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Kimse de demiyor ki bu adam 2011'de Trabzon'u şampiyon yaptı diye...

Ayrıca Şenol Hoca gelmeyecekse kim gelecek.Yepyeni bir yabancı hoca gelecekse Bilic boşuna yollanmıştır.Abdullah Avcı'yı kimse istemez heraldi..

Kim kaldı geriye?

Çevrimdışı ozan062

istesenizde istemesenizde tek değilim bak yukarda benim dusundugum gibi yetersiz olabiliceğini dusunen mevcut seninde içinde var en cok senolcuyum diyeninde aklında bu suphe var
dolayısıyla risk alıcaksın ve baskasıyla anlasıcaksın yani kapalı kutuyu acıkcası daha tercih edesim var:)) cnk senaryoyu onceden bilmek insana acı veriyor bea:/

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Ozan kim,nereye gidiyor?

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı idil

ben de sevyorum demba ba yı ve haksızlık edildiğini düşünüyorum. adam topçunun tanımı.fenerin orta sahası bizde olsa 25+ olurdu o

Çevrimdışı murat

son mesajımıda yazayım
yok bir daha tekrarlayamaz benden size kucuk bir detay
bircokkez cagrıylada bunu tartıstık
bana gore iyi orta acacak adam ne bileyim onu beslicek birisi olsa bile gol bu seneki gibi gol atamıycak cnk adamın buyuk takıma karsı golu yok ve final zamanlarında da sıfır golu var...
bu sebeble hep verdiğim makakula ornegini yineleyim banane 25 gol atması bana kupalar aldırcak golu bulsun gerisi umrumda değil

tabiki ama seviyeyi senol hocaya dusurmemek lazım trilyon kez ucuna gelmiş kacırmıs ve hiç dersalmamıssa yok olmaz işte ondan bi cacık....
Şenol hocayı demiyorum Juande ramosu da beğenmiyorsun

Çevrimdışı Anıl

Fernandao ve Ba yer değişseydi bu sezon, Fernandao 10, Ba 30 atardı. 

Çevrimdışı TØLGA

sen kimi beğeniyon ya merak ettim  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fernandao ve Ba yer değişseydi bu sezon, Fernandao 10, Ba 30 atardı.
Aynen :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı idil

Şu an finalde kupayı kaybetme acısını biz yaşamadığımız için akılda sadece Şenol Güneş'in oynattığı keyifli futbol kalıyor ama 1-0 öne geçip kaybeden biz olsak hoca için neler söylenecekti bir düşünmek lazım.

- Kariyerinde şampiyonluk yok. 82 puan aldığı sezonda Trabzon da en az Fener kadar şikeye bulaşmıştı, Buca maçı hala gözümüzün önünde.

- Kazandığı Türkiye Kupası sayısı Samet Aybaba ile aynı.

- Oynattığı futbol bana göre çağ dışı. Savunma ve orta saha bu kadar boş bırakılmaz. Karşısına eli yüzü düzgün bir Avrupa takımı geldiğinde hezimet olur.

- "Winner" değil. 2 defa ligi kendi eliyle Fenerbahçe'ye kaptırmış.

Neye göre isteniyor ben anlamadım açıkçası. Feda döneminin başında gelseydi ideal isimdi ama acil şampiyonluk gereken bir dönemde çok hatalı bir tercih olur. Seneye yine "Ligin en iyi topunu oynadık" deyip 3. olmak istemeyiz sanırım?

+1903  :claps:  lütfen olaya duygusal bakmayın ki mantıklı tartışabilelim....