2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12884557 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ben stoper almıcaklar diye korkuyorum bu adamın gelişiyle sen solbek diyon  :biggrinking:
Stoperi mecbur alacaklar :money:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı MumbLe

bu kadronun olabileceği en iyi sıralama 7.cilik

Ayrıca TD Hikmet Karaman eklemeyi unutmuşum  :evillol:

Konopylanka, Danny falan beklemeyelim boşuna sonra yine biz üzülüyoruz  :isad:

Çevrimdışı ahmetx

forum yine uçmuş geçen hafta luçe hülyaları bu hafta Konoplyanka ,Skertel .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ayrıca TD Hikmet Karaman eklemeyi unutmuşum  :evillol:

Konopylanka, Danny falan beklemeyelim boşuna sonra yine biz üzülüyoruz  :isad:
olmadı şimdi yılmaz hocam varken hikmete gerek kalmaz :D bence alabiliriz alamasak da  çok sorun değil bi kaç seneye düzeleceğiz.

Çevrimdışı ahmetx

Demirörenin eşi, Haluk Ulusoyun bacısı ve ikisi de aday ne işler dönüyor orada.Eğer Haluğu düşünüyorlarsa Fikret Ormanın ipi çekilmiş ve Çorapörene görev tevdi edilmiş olabilir.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ONUR KOLCU

? - Maxi - Samba - Britos - Tosic / Motta ; Belluschi - Tolgay - Sosa ; Danny - Töre - Demba

Şu 5 free transfere de zor diyorlarsa kapatalım dükkanı.

BONservis ödeyecek durumda değiliz  hal böyleyken  2 mily. 3 milyon.   4 tane adama  bonservis verileceğine  bu adamlara iyi para  verip takıma  getirilmelidir ligde ve avrupada basarılı bi takım olabilimemiz için..

hatta yıllık ucreti cok düşükse raheem Lawal e yok demem  yetenekli bi arkadaşımız güçlü mücadeleci ve teknik kapasitesi yüksek.

Çevrimdışı MumbLe

olmadı şimdi yılmaz hocam varken hikmete gerek kalmaz :D bence alabiliriz alamasak da  çok sorun değil bi kaç seneye düzeleceğiz.

Böyle bir yıldızlar topluluğunu sadece, dünya'nın en iyi hocaları ve futbolcularıyla fotoğraf çektiren Hikmet Karaman yönetebilir.

Duruşu yeter...

Çevrimdışı Çağrı

ihsan yılmaz ‏@Semtbizim  6 dk.6 dakika önce
Haluk Ulusoy icazet almadan aday olmayacağına göre Demirören geleceğini riske atmadan o koltuktan kalkmayacağına göre 'Winter is coming'.

Korkuyorum geri gelecek diye  :bawling: :bawling:

Demirören FIFA Başkanı olsun.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Hulusi Baba'yi yillar önce dinliyordum ve bir kac zamandir yine dinleme firsatim oldu. gercekten cok güzel konusuyor. belli ki futbolu cok iyi biliyor. Insanlik zaten ON Numara. böyle Insan cok cok nadir görülür.

bir cok konuda Hulusi Babayla hemfikirim.

1) Kadroda lazim olmayan Oyunculara alici bulunsun. gerekirse kiraya verilsinler.

2) Türkiyede ispanyol, italyan veya portekizli TD ile basarili olmak cok zor. Teknik Direktör yabanci olacaksa alman olsun. zaten Takimin yarisi almanca biliyor. tercümana ne kadar az gerek olursa o kadar iyidir.

3) Ba ve Töre'ye iyi teklif varsa satilsinlar ve yerlerine o parayla Transfer yapilsin.

4) Stoper ve Sag Bek sart.

5) Cabuk davranilsin. Takim kampa giderken bütün Transferler gerceklesmis ve Kadro kurulmus olsun. bütün Oyuncular hazirlik dönemini birlikte gecirsin. kimse geride kalmasin.

sunu da ben ekleyim. Senol Günes'in Besiktas'i ileriye tasiyacak kapasitede bir TD oldugunu düsünmüyorum. Tepki almamak icin Isim söylemiyorum fakat türkler arasinda en iyi tercih Senol Hoca olur diye bir kayde yok. isi iyi bilen mütevazi türk Teknik DIrektörler var. benim sahsi tercihim Thomas Schaaf olur. olmuyorsa daha mütevazi bir türk veya alman TD olabilir.

Çevrimdışı ff19

bu kadroyla bile rahat şampiyon olurduk bence

değişmesi gereken serdar veli pedro
çift forvet olacağı zaman ise

tolgay ofansta da süper duruyor tek sorun boyumuz kısalıyor.

Çevrimdışı TØLGA

Demirören FIFA Başkanı olsun.
demirören futsal federasyonu başkanı olsun ama diğeeri olmasın  :s20:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Ba yı 14 e satıp gignac danny konoplyanka maxi samba britos çoğunu getirebilirsin. İlk yıllıklarını karşılarsan zaten bu oyuncular sana kupayı getirir paralarını çıkarır.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ba yı 14 e satıp gignac danny konoplyanka maxi samba britos çoğunu getirebilirsin. İlk yıllıklarını karşılarsan zaten bu oyuncular sana kupayı getirir paralarını çıkarır.
ba yı satmamak büyük hata olur 30 yaşına gelmiş bi oyuncu elden çıkarılmalı daha iyileri bulunur.

Çevrimdışı Sarp

Bu telaffuz edilen rakamların gerçek olması lazım tabiii  :D
Ba'ya bu parayı verebilecekleri bir gerçek. Mesele talibinin olup olmadığı.
Bana göre son 2 ay yokları oynadı.

Çevrimdışı TØLGA

satılması taraftarıyım ama yerine aynı kalitede adamlar alınması şartıyla stadyuma harcıcazla değil o yüzden güvenemiyom
futbol aklı yok
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

İddia ediyorum, Cenk tosun, Ba dan daha iyi bir forvet oyuncusudur.

Çevrimdışı TØLGA

iyide eksiikleri var abi ba ya göre  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Sarp

Ba nefis bir futbolcu. İlk yarı performansına da bir diyeceğim yok.
Ama ikinci yarının bir noktasında sanki adamın fişini çektiler.
Adam resmen durdu. İster diziliş diyin, ister taktik diyin.
Oynamadı Baaa

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

haksızlık olur demba ba daha iyide cenkte potansiyel var gelişebilir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bizim artık bu hücum oyununu oynayabilmemiz lazım.

Defansın orta sahada olduğu, beklerin daha çok ileri çıktığı, rakibi kendi sahasına hapsedebileceğimiz bir oyun.
Ayağı iyi oyuncularımızla topu orda tutabiliriz.
Daha çok pozisyona girebiliriz. Ben önümüzdeki sezon takımda bunu görmek istiyorum.

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Sarp

Bu ve benzeri nedenlerle bende Cenk'i gözümde büyütüyorum.
Belki de yanlış yapıyorummmm... :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu ve benzeri nedenlerle bende Cenk'i gözümde büyütüyorum.
Belki de yanlış yapıyorummmm... :D
Atletico Madrid maçından sonra nefret ettim.

Çevrimdışı ömer

haluk ulusoy tff başkanlığı için aday olmuş. olur da seçilirse demirören tekrar bjk başına musallat olabilir. eyvahlar olsun.
Olacağı o zaten

Çevrimdışı mert_

Bizim artık bu hücum oyununu oynayabilmemiz lazım.

Defansın orta sahada olduğu, beklerin daha çok ileri çıktığı, rakibi kendi sahasına hapsedebileceğimiz bir oyun.
Ayağı iyi oyuncularımızla topu orda tutabiliriz.
Daha çok pozisyona girebiliriz. Ben önümüzdeki sezon takımda bunu görmek istiyorum.

maç ayırmaksızın mı yoksa kimi maçlarda mı :D aslında eskiden çok iyi olduğumuz dönemlerde içerideki maçların çoğunda maçın büyük bölümü bu şekilde geçiyordu. nerede o eski günler :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

maç ayırmaksızın mı yoksa kimi maçlarda mı :D aslında eskiden çok iyi olduğumuz dönemlerde içerideki maçların çoğunda maçın büyük bölümü bu şekilde geçiyordu. nerede o eski günler :D
Abi bu seneki liverpool tottenham gibi "akıllı" oynamamız gereken maçlar illaki olacaktır ama özellikle ligde böyle oyun kazandırır bize :tabe:

Biz bu sene hücum oyununu böyle oynamaya çalıştık. Oyuncular birbirinden uzak, yardımlaşma yok, ceza sahasında tek adam.

Ayrıca o hücumu oynamak için mükemmel dönemlerde olmamız gerekmiyo renkliler böyle oynuyo genelde :)