Hulusi Baba'yi yillar önce dinliyordum ve bir kac zamandir yine dinleme firsatim oldu. gercekten cok güzel konusuyor. belli ki futbolu cok iyi biliyor. Insanlik zaten ON Numara. böyle Insan cok cok nadir görülür.
bir cok konuda Hulusi Babayla hemfikirim.
1) Kadroda lazim olmayan Oyunculara alici bulunsun. gerekirse kiraya verilsinler.
2) Türkiyede ispanyol, italyan veya portekizli TD ile basarili olmak cok zor. Teknik Direktör yabanci olacaksa alman olsun. zaten Takimin yarisi almanca biliyor. tercümana ne kadar az gerek olursa o kadar iyidir.
3) Ba ve Töre'ye iyi teklif varsa satilsinlar ve yerlerine o parayla Transfer yapilsin.
4) Stoper ve Sag Bek sart.
5) Cabuk davranilsin. Takim kampa giderken bütün Transferler gerceklesmis ve Kadro kurulmus olsun. bütün Oyuncular hazirlik dönemini birlikte gecirsin. kimse geride kalmasin.
sunu da ben ekleyim. Senol Günes'in Besiktas'i ileriye tasiyacak kapasitede bir TD oldugunu düsünmüyorum. Tepki almamak icin Isim söylemiyorum fakat türkler arasinda en iyi tercih Senol Hoca olur diye bir kayde yok. isi iyi bilen mütevazi türk Teknik DIrektörler var. benim sahsi tercihim Thomas Schaaf olur. olmuyorsa daha mütevazi bir türk veya alman TD olabilir.