2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12875400 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Efe

şenol hoca gelecek 4 hazirana bakalım bişey bilmiyorum sadece hislerim böyle söylüyor :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

şenol hoca gelecek 4 hazirana bakalım bişey bilmiyorum sadece hislerim böyle söylüyor :icool:
Biz de yedik :D @Efe

Çevrimdışı Jukebox

Benim Şenol hoca ile alıp veremediğim bir olay yok. Sadece Şenol hocaya iyi denirken Abdullah hoca ne diye bu kadar kötüleniyor?

Bilic ile ne alakası var anlamadım Bilic'e iyi diyen mi çıktı?

Abdullah hoca burada ana konu.

Artı yenemediğimiz adamı Kupa'da değil Lİgde 4-0 yenmiş bir hocadan bahsediyorum.
Başakşehir-Galatasaray ile Beşiktaş-Galatasaray maçını kıyaslamak yanlış olur.Farklı atmosfer,farklı motivasyon,farklı taktik artı derbi vs.
Aynı şekilde Bursa'nın feneri 3-0 yendiği maçta kesinlikle örnek gösterilmemelidir.

Çevrimdışı Çağrı

Bu da benim kadrom.Gerçekleşeceğini hiç sanmıyorum ama bir umut var işte...

Sako iyi oyuncu değil sol açığımız olacak kadar hiç değil.

Şut dışında hiçbir artısı olmayan bir oyuncu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Başkanımız ANÇ Şenol'u istiyor. İkinci başkanımız Fikret Orman ya yabancı antrenör istiyor ya da Abdullah'ı istiyor. Bu durumda Abdullah Avcı hayırlı olsun diyorum ben şimdiden atın fava bekleyin.

Çevrimdışı JoseDemba

Yağız Çelikyüz M'Bia için Trabzon 3-3.5 arası önermiş bonuslarla bizde bi yoklama yapmışız öyle diyor.
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Jukebox

Sako iyi oyuncu değil sol açığımız olacak kadar hiç değil.

Şut dışında hiçbir artısı olmayan bir oyuncu.
Babel geldi aklıma alternatif. Olmaz mı ?

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anil

offf be kardeşim.

Bursa kaçıncı olmuşta, şenol güneş başarılımıymış da.

Bursaspordan bahsediyoruz arkadaş, kurulduğu günden bu yana 1 şampiyonluğu dışında bir başarısı yok lig de.

Senin bilicin nereden geldi? 11. yaptığı lokomotiften ? ne oldu? sordun mu ne başarısı varmışta bilmem ne ?

Sinirlerim bozuluyor böyle insanları küçümseyenleri görünce. Küçümseyeceksen Biliçi küçümseyeceksin. Biliç Beşiktaşı başarılı yapamamış. Beşiktaş nere Bursa nere, ama tabi biliç efendiye göre aynı klasman takımıyız. Size göre de öyleyse, şenol güneşi pek ala başarısız bulabilirsiniz.

Transfere bursanın 5 katı para harcayan trabzonspor ile aynı puanda bitirdi.
Ha birde, senelerdir saçma sapan takımlara elendiğimiz kupada finale çıktı, bilmem kaç maçtır yenemediğimiz feneri, sürkülase ederek üstelik.

Daha ne yapsın? Yedek kulubesinin önünde amuda kalkıp mı teknik direktörlük yapsın.
Merak etme.Şenol Güneş gelirse senden fazla desteği ben veririm zaten.Önemli olan soru şu ? Biz geliştirecek miyiz Şampiyon mu olacağız ?

Çevrimdışı talha

İkisi de olmaz. İlla birini getireceksek Danny olsun.  :icool:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

Danny'den iyisi olmaz Babel'in de devamlılığı yok komik ama Olcay hepsini keser bu oyuncuların 90 dk lık defansif katkı ile.

Danny sola Sosa ortaya olursa o zaman sağlam üçlümüz olacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Tüm isimler önemini kaybetti bence hocamız belli artık.

Şenol Güneş.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Anil

Şenol Güneş.
Tolga Zengin hayırlı olsun.

Çevrimdışı Çağrı

Her güzelin bir kusuru var  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Yok ya Şenol hoca Günay'a forma konusunda büyük hak tanıyacaktır güveniyorum bu konuda.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

Dökül abi :D

Dökülüyorum Anılcım ama yorgunluktan :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih Berker

Şenol Güneş.
Yabancı kaleci alınmayacak hayırlı olsun.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Site doğru mu yapıyor yanlış mı yapıyor bilemem de. Geçen sene verilen sözlerin hiçbiri tutulmadı + Gidildi Tosic ile imzalandı. İlk çıktığında kimse imzalanmaz yalan diyordu gene g.te geldik. O yüzden bu saatten sonra kim yazılır da gelirse şaşırmam. Çünkü 1- ( Eneramo) değil 2(Dany) 3 değil artık 4 oldu. Yani 5 'te olur 6'da.

1.S.D. gelecek dendi gelmedi
2.Akademi kurulacak dendi kurulmadı
3. Pilot sistemi devam edecek denildi edilmedi
4. Özen projeleri (Milan Lab, Yüksek İrtifa Odası vb. vb.) korunacak dendi. Temeli bile atılmadı.

daha kurumsal davranılcak dendi davranılmadı,
artık boşa para harcanmayacak dendi adamlar bugün gitti Tosic'e 900bin'lik imza attılar.

ben daha neye güveniyim. tüm güvenimi 3 gün içinde kaybettiler.

O işlerin yalan olduğu en başından belliydi şahsen hiç inanmadım.Yönetim geldiğinden beri kendini korumaya alacağı,eleştirilerden kaçacağı sallamasyonlar türetiyor.Önce FEDA dedi
sonra STAT yapıyoruz o yüzden sabredin dedi.Baktı tek başına yeterli değil PROJE dedi,hepsi birer şovdu.Taraftar yeni yeni uyanıyor bakalım seneye ne bulacaklar uyutmak için ama daha yemez heraldi bizim romantik taraftarımız.

Ha şunun da hakkını vermek lazım.Yapılanların hepsi zekicedir.Bu kadar insanı 3 yıl boyunca kandırmak zekanın ürünüdür.

Ama herkesi her zaman kandıramazsın işte.Yolundan gittiğini düşündüğü Seba'nın sözlerine baksın biraz

Çevrimdışı Anil

Her güzelin bir kusuru var  :D
Bu kusur olmaktan çıkmış artık ama neyse :D

Çevrimdışı Tolga

Kaleci sadece Lucescu gelseydi alınabilirdi onun haricinde kim gelirse gelsin alınmayacaktır :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

offf be kardeşim.

Bursa kaçıncı olmuşta, şenol güneş başarılımıymış da.

Bursaspordan bahsediyoruz arkadaş, kurulduğu günden bu yana 1 şampiyonluğu dışında bir başarısı yok lig de.

Senin bilicin nereden geldi? 11. yaptığı lokomotiften ? ne oldu? sordun mu ne başarısı varmışta bilmem ne ?

Sinirlerim bozuluyor böyle insanları küçümseyenleri görünce. Küçümseyeceksen Biliçi küçümseyeceksin. Biliç Beşiktaşı başarılı yapamamış. Beşiktaş nere Bursa nere, ama tabi biliç efendiye göre aynı klasman takımıyız. Size göre de öyleyse, şenol güneşi pek ala başarısız bulabilirsiniz.

Transfere bursanın 5 katı para harcayan trabzonspor ile aynı puanda bitirdi.
Ha birde, senelerdir saçma sapan takımlara elendiğimiz kupada finale çıktı, bilmem kaç maçtır yenemediğimiz feneri, sürkülase ederek üstelik.

Daha ne yapsın? Yedek kulubesinin önünde amuda kalkıp mı teknik direktörlük yapsın.

Kimse Bilic > Güneş demiyor. Bilic başarısız, Güneş ondan da başarısız.

Bilic niye başarısız? Kendi klasmanımızdaki takımlar arasında (FB, GS) 3. olduğumuz için.

Güneş de kendi klasmanındaki takımlar arasında (TS, İBB) 3. oldu.

Güneş kendisinin 5 katı para harcayan TS ile aynı puanda bitirdiyse Bilic kendisinin 2.5 katı para harcayan TS'nin 12 puan önünde bitirdi.

Kimsenin ciddiye almadığı Türkiye Kupası'nda finale çıkmasıyla birşey başarmış olmuyor. Tayfur Havutçu, Ziya Doğan, Samet Aybaba, Hikmet Karaman, Tolunay Kafkas da aldı o kupayı.

Şenol Güneş'i küçümsediğim yok, gelirse burada herkesten çok ben savunurum. Ama bizi şampiyon yapacak hoca olup olmadığı konusunda şüpheliyim.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Anil

Kaleci sadece Lucescu gelseydi alınabilirdi onun haricinde kim gelirse gelsin alınmayacaktır :)
Trabzona Tolga'yı versek bize Aykut Demir'i verirler mi ? :D

Çevrimdışı Çağrı

Al bu felaket tellalı :D

Baykuş yap sen profil resmini ölüm getirmediğin kaldı bir :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ömer

Bence gelmeli.Şenol Güneş bizim ligin Arsene Wenger'i olur ancak.Bizim sonuca gidecek birine ihtiyacımız var.Öne geçtiğimizde vites düşürecek,skor lazım olduğunda doğru hamleyi yapacak biri..Bence en doğru isim yerli olacaksa Abdullah Avcı'dır..
Nasılsa şampiyon olamiyoruz abdullah da gelsin senolda ne farkeder sorun hocalardan ziyade camiada fener galata saray psikolojik bir üstünlük kurdular hakemler yuzunden kaybettikleri mac sayisi bir sezon da biri geçmez üstüne hakemlele aldıkları puanların haddi hesabi yok Kadrolarinda her zaman onların şampiyonluğa götürecek 5  6 oyuncuları oluyor Vs vs....