2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12862077 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Alper1903

Bu kafayla Cech,Casillas falan beklerken yönetim Karcemaskas'ı alır,gelir.Beklerim yani.

Belki hic transfer yapmayiz  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

Ne Konoplankası yav uçmayın  :evillol:

Casillas'ı getirmek çok güç iş değil açıkçası artık iyi kaleci de değil zaten sadece marka onda abartılacak bir şey yok.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih Berker

Belki hic transfer yapmayiz  :evillol:
Trabzon bizden iyi kadro kuracak bu gidişle.Hele şu Hurma'dan çok korkuyorum.

Çevrimdışı Tolga

Trabzon bizden iyi kadro kuracak bu gidişle.Hele şu Hurma'dan çok korkuyorum.
S.Hurma'yı biz getirmiş olsaydık ben de karşı çıkardım ama Ts için çok doğru bir hamle.

Uygun ve kaliteli transfer yapmayı bilen biri baya faydası olacaktır Trabzon'a.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı idil

Yine maxiler Glen ler casillaslar konoplynkalar havada uçuşuyor arkadaşlar yapmayın etmeyin.

En son maxiyi beklerken geleni, kaboul falan beklerken gelen miloyu unutmayın.

Tolgay arslan 500 bin e mi geldi? işte öyle çıkarsa alacağımız oyuncular ne ala, yoksa opare gibi çöp. Motta gibi sıradan çıkacaklar. Dileyelim iyi çıksınlar.

bence motta opare gibi oyuncular iyi yine. opare liverpool, motta brugge maçında döktürmüştü. takımda pektemek, ersan, tolga gibiler varken.....
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ne Konoplankası yav uçmayın  :evillol:

Casillas'ı getirmek çok güç iş değil açıkçası artık iyi kaleci de değil zaten sadece marka onda abartılacak bir şey yok.
çok mu iyi o adam töreden iyi mi misal ?

Çevrimdışı Çağrı

S.Hurma'yı biz getirmiş olsaydık ben de karşı çıkardım ama Ts için çok doğru bir hamle.

Bknz. Kibarca küfür etti Trabzon'a  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Konoplyanka'nın yolu buralara düşmez öyle söyleyeyim aklı varsa gelmez yani :)

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Çağrı

Caner ile eş değer diyebiliriz tarzı ona benziyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

sinan vardar Güneşli günler yakın diyor twitterda
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

sinan vardar Güneşli günler yakın diyor twitterda

Anlaşıldı zaten 10 gün önce abi Luce bekletti bu kadar
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Konopylanka 2.5 milyon pound ( vergi düşünce 1.3 milyon pund ) kabul etmiş Stoke City teklifini.

Hala zorlanabilir aslında maddi açıdan ama bence görüşecek cesaretleri bile yok.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Uygun ve kaliteli transfer yapan birinin bize faydası olmaz mı o nasıl laf ya tolga :D

Adamlar gidiyor Casillas ve Glenn in peşinden koşuyor ya ben Y.D. Den daha berbat kimse transfer yapamaz diyordum şu iki haber bu yargımı kırmayı başardı.

İkisi hem pahalı hem de bitik artı hepsini geçtim bizim aradığımız profillere gram uymayan adamlar.

Valla hiçbirşey den umudum kalmadı belki ANÇ istifa falan eder diyecem ama
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Sarp

Lucescu'mu bizi oyalıyor yoksa yönetim mi adama istemediği halde baskı yaptı bilmiyorum ama yine 10 gün kendimi kandırmaktan
alı koyamadım. Hayallerle yaşıyoruz vesselam. :D

Çevrimdışı Tolga

Anlaşıldı zaten 10 gün önce abi Luce bekletti bu kadar
Lucescu'nun gelmeme ihtimali zaten çok yüksekti 3 transfer istemesi ve yüksek maaş talep etmesi falan açıkça gelmek istemiyorum demiş.

Yönetim zorlamış şartları ama yapacak birşey yok artık Şenol Güneş de iyi bir seçim :ok:

Çevrimdışı Tolga

Uygun ve kaliteli transfer yapan birinin bize faydası olmaz mı o nasıl laf ya tolga :D

Adamlar gidiyor Casillas ve Glenn in peşinden koşuyor ya ben Y.D. Den daha berbat kimse transfer yapamaz diyordum şu iki haber bu yargımı kırmayı başardı.

İkisi hem pahalı hem de bitik artı hepsini geçtim bizim aradığımız profillere gram uymayan adamlar.

Valla hiçbirşey den umudum kalmadı belki ANÇ istifa falan eder diyecem ama
Yazdıktan sonra eklemeyi unutmuşum demek istediğim şuydu aslında S.Hurma bizim kulüp yapımıza uymazdı ve taraftardan ciddi tepki alırdı ve rahat çalışamazdı.

Zaten transfer işleriyle ANÇ ilgileniyor sürekli işine karışırlardı Ts'de sanıyorum tüm yetki S.Hurma'ya verildi.

Bunları düşündüğüm için sıcak bakmadım. :)

Çevrimdışı atalay

Kardeşim Lucescu gelmeyecek dedik. Ntvspor, nasıl basınsa bizden sonra haberdar oluyor. Dün iletti yönetime.

Adamın orada trilyonluk yatırımları var. O düzen öyle gider Luce için.

Çevrimdışı talha

Yazdıktan sonra eklemeyi unutmuşum demek istediğim şuydu aslında S.Hurma bizim kulüp yapımıza uymazdı ve taraftardan ciddi tepki alırdı ve rahat çalışamazdı.

Zaten transfer işleriyle ANÇ ilgileniyor sürekli işine karışırlardı Ts'de sanıyorum tüm yetki S.Hurma'ya verildi.

Bunları düşündüğüm için sıcak bakmadım. :)

Valla ben ANÇ nin şu önerilsinde  A bir de büyük takımda oynuyor muş daha ne olsun yıldız adam gözüyle transfer yapmaya çalıştığını düşünüyorum.  Yani adam bildiğin başımıza Y. D.  kesildi çünkü maxi ile aynı maliyete neden olacak birinin maxi yerine tercih edilmesinden bu anlamı çıkarırım. 
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Kardeşim Lucescu gelmeyecek dedik. Ntvspor, nasıl basınsa bizden sonra haberdar oluyor. Dün iletti yönetime.

Adamın orada trilyonluk yatırımları var. O düzen öyle gider Luce için.

Bu saatten sonra Luce konusu bir daha konuşulmamalı bence
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı atalay

Bu arada Maxi Pereira'yı de beklemeyin!

Copa Amreica oynayacak teklifleri bekletir zaten. İyi de performans gösterirse daha iyi bir kontrata daha iyi bir takıma gider. Britos'ta keza öyle.

Glen Johnson için herkes konuşur Sabatini yapar.  :kop:

Glen Johnson'ı Roma niye alır onuda anlamam. Beşiktaş bile almamalı.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada Maxi Pereira'yı de beklemeyin!

Copa Amreica oynayacak teklifleri bekletir zaten. İyi de performans gösterirse daha iyi bir kontrata daha iyi bir takıma gider. Britos'ta keza öyle.

Glen Johnson için herkes konuşur Sabatini yapar.  :kop:

Glen Johnson'ı Roma niye alır onuda anlamam. Beşiktaş bile almamalı.
Dünya kupası da var Avrupa Şampiyonası da var.

3 gündür aynı şeyi söylüyorum. Bu kadar bize uygun free oyuncuyu bi daha nahh buluruz :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Dünya kupası da var Avrupa Şampiyonası da var.

3 gündür aynı şeyi söylüyorum. Bu kadar bize uygun free oyuncuyu bi daha nahh buluruz :)

3,5 yıldır işi bu olan bir ekip var. Transfer de ki anlaşma belli. Senin oyuncu portföyün free oyuncular iken halen 2 haziran günü itibari ile bu oyuncular açıklanmıyorsa, söyleyecek söz yok.

Bunu teknik adama bağlayanlar da ayrı kafaları yaşıyor. Oyuncu satmadan transfer yapamazsın; satacak oyuncuda yok. Ne yani yönetim bu şartlarda Maxi'yi alacak gelen teknik adam yok benim sistemime uymuyor mu diyecek.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kaanzor

Hayyddaaa Haluk neden ayrıldı şimdi Basket şubesindeki en güzel adamdı  :s20:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.