2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12846708 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Türkay

Danny'i Trabzon alıp biz Babel'i alırsak bu çok büyük başarısızlıktır. Zaten Mbia yı kaçırdık diğerlerini kaçırmayalım.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Anıl

Şuan da Maxi, M'bia ve Danny'i bitirmiş olmamız gerekiyordu. Yönetim bu futbol aklıyla çok yaşamaz.

ysariusta

• Ziyaretçi

Hayır.
:evillol: :evillol:
Biz bu kafa ile gidersek daha çok batarız takımda üst düzey 4 adam var başka yok Töre,Demba,Sosa,Tolgay bunların ikisini satıp yerini dolduramazsan anadolu takımına dönüyorsun. Biz kadroyu güçlendirelim diyoruz siz satıp biçiyorsunuz zaten bizde de öyle bir sistem var ki gelen gideni aratmıyor.
@Samo1903 ben kimseyi satamam. Öyle bi yetkim yok.  :tabe: Ben Webo, Ba'da daha etkili oldu bu sezon. Yaş farkına rağmen. Anlatmak istediğim şu; böyle transferlere alışmak lazım. Töre ve Ba satılsa yıkarsınız forumu. Ancak olmalı bunlar. Olabilmeli ve normalleşmeli. Atletico geçen sezon kimleri sattı düşünsenize. Kaleci zaten gitti. sol bek ortasaha forvet. hemde aslar gitti. Bu sene şampiyon olamadılar ŞL de bir önceki sezona göre erken elendiler. ama td ile mukavele uzatıldı.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şuan da Maxi, M'bia ve Danny'i bitirmiş olmamız gerekiyordu. Yönetim bu futbol aklıyla çok yaşamaz.
Yönetim büyük ihtimal şuan böyle -> :uyucam:

Uyuyor yani :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

:evillol: :evillol:@Samo1903 ben kimseyi satamam. Öyle bi yetkim yok.  :tabe: Ben Webo, Ba'da daha etkili oldu bu sezon. Yaş farkına rağmen. Anlatmak istediğim şu; böyle transferlere alışmak lazım. Töre ve Ba satılsa yıkarsınız forumu. Ancak olmalı bunlar. Olabilmeli ve normalleşmeli. Atletico geçen sezon kimleri sattı düşünsenize. Kaleci zaten gitti. sol bek ortasaha forvet. hemde aslar gitti. Bu sene şampiyon olamadılar ŞL de bir önceki sezona göre erken elendiler. ama td ile mukavele uzatıldı.

Valla yerine gelecekler Edinho ve Cenk Ahmet olacaksa satılmamalı.

Bu arada Webo Ba'dan daha etkili oldu demekte adamın emeğine haksızzlıktır. Çok nankör bir açıklama olmuş.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Necmi

Yd den daha kötüsü olabilir mi diyordum oluyormuş. Stadları batsın.
kelimelerine dikkat et  @Kadir Güney

Çevrimdışı Deniz

Sakin olun bi oncs yeni hocayi bekleyin.cumaya kadar aciklanmali en  onemli konu bence su an bu.hocanin gecikmesi demek herseyin gecikmesi demek
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Mbia'yı keşke bize getirseydi Süleyman Hurma..
Adam 1 milyon euro imza parası almış sadece. Süleyman hurma değil bence Ali Ağaoğlu işi bitiriyor. Malum kro ama para onda  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

:evillol: :evillol:@Samo1903 ben kimseyi satamam. Öyle bi yetkim yok.  :tabe: Ben Webo, Ba'da daha etkili oldu bu sezon. Yaş farkına rağmen. Anlatmak istediğim şu; böyle transferlere alışmak lazım. Töre ve Ba satılsa yıkarsınız forumu. Ancak olmalı bunlar. Olabilmeli ve normalleşmeli. Atletico geçen sezon kimleri sattı düşünsenize. Kaleci zaten gitti. sol bek ortasaha forvet. hemde aslar gitti. Bu sene şampiyon olamadılar ŞL de bir önceki sezona göre erken elendiler. ama td ile mukavele uzatıldı.
Demba'yı çok küçümsüyorsunuz son zamanlarda adam hücumdA tek başına mücadele ediyor rakip stoperlerin arasında tek kalıyor ceza alanına başka adamımız girmiyor beklerden orta yok kanatlardan bir tek Töre atıyor o da on tanede bir tane tutuyor bu adam bu kadar gol attıysa şükredin. Webo fenerde oynarken bakın ceza alanında kaç adamları var rakip takım defansı kaç oyuncuya odaklanıyor Webo'da Demba'nın duruma düşsün 7 gol atarsa şükretsin.

Çevrimiçi mayguntr

Atletico orada 3. olmayı kabullenmiş bir takım , beşiktaşla kıyaslamanız yanlış bence.Eğer ben büyüyecem realle barçayla her sezon mücade edecem deselerdi kimseyi satmaz ve yine zirveye oynarlardı ama 3.lüğe alışmış bir takım gibi büyük oyuncularını sattılar.Kimse satılamaz değil ama Töre'yi Ba yı sattığımızda elimizde sadece Tolgay Sosa dışında anadolu takımında oynatmayacağın adamların karmasına dönüşürsün.2 sinden gelecek gelir 25 M'lere dayanırsa tabiki satılır yerine daha iyisi/iyileri alınırsa kimse ses çıkartmaz. ama biliyoruz ki töreyi satıp babeli alıp 1 milyon euro kar ettik  diyip stat yapıyoduk ondan 3 olduk yine bu sene diyecek bir zihniyet var başımızda

Çevrimdışı Türkay

Adam 1 milyon euro imza parası almış sadece. Süleyman hurma değil bence Ali Ağaoğlu işi bitiriyor. Malum kro ama para onda  :D

Yok be abi öyle bizi aşacak bi para değil ki bunlar 2 civarı maaş alacakmış Trabzondan. Biz Pektemek'e 1.6 veriyoruz Mbia'ya 2 verirdik yazık oldu  :bandit:

Çevrimdışı Kadir G.

Danny mbia derken şapkadan tosiç çıkaranlar konoplyankayı hayal bile edemezler almayı bırak.

Çevrimdışı Fatih Berker

Mbia gitti.Tek çaremiz De Jong kaldı.  :D

Çevrimdışı Türkay

Trabzon Fuchs'u da istiyormuş onuda alırlarsa biz transfer sezonunu kapatalım.

Çevrimdışı Tolga

Tek çaremiz oysa geçmiş olsun :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Belluschi'ye yavaş yavaş hazırlanmaya başlayın.  :)

Çevrimdışı idil

Sinan Engin Konoplyanka diyor :o_o:

ya bu adam da beşiktaşlı olacak allah kahretsin be kes artık ulan biz beşiktaşa zarar gelmesin diye duyum takip etmiyoruz bunlar tv de söylüyor. dün sinan ın dedikleri de tam bir felakett,. gerçekten 2 paralık heriflere makara yaptılar Beşiktaşı!!!!!!!
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı talha

Ben olsam yine de biraz sakin olalım derdim bu adam hatırlarsanız TOlgay'ı da Trabzon'a yazmışlardı. :uyucam:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Trabzon da bir Constant vardı kadrı dışı bırakılmıştı. Oldukça iyi bir adamdı bence. Bilgisi olan var mı ?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Trabzon Fuchs'u da istiyormuş onuda alırlarsa biz transfer sezonunu kapatalım.
Sol bek aldık biz sol beki unut.  :)

Çevrimdışı Tolga

Belluschi'ye yavaş yavaş hazırlanmaya başlayın.  :)
Bence de Belluschi gelecek :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Trabzon da bir Constant vardı kadrı dışı bırakılmıştı. Oldukça iyi bir adamdı bence. Bilgisi olan var mı ?
Bir o eksikti onu da getirelim.

Çevrimiçi Necmi

Bakın daha düne kadar Şenol Güneş gelsin diye burda yaygara kopartıyordunuz
burda istemeyen bir ben vardım birde Ozan Şenolu isteyen bu transferlere ses çıkartmasın
adam bursaya tosici istiyordu bizede layık gördüğü bu çünkü adamın kapasitesi bu ben burda size diyorum
Şenol Güneşle çok büyük futbol melakeleri bizi korumazsa ilk üçe giremeyiz hiç itiraz etmeyin kimsenin
konuşmaya hakkı yok şenol güneş bu. adamın sizin saydığınız hiç bir yeteneği falan yok

Çevrimdışı Türkay

Sol bek aldık biz sol beki unut.  :)

Diyorum ya biz Tosic i almışken Trabzon gidip Fuchs'u alırsa yönetim bıraksın bu işi.