2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12845519 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada yeni kaptan Veli oluyormuş galiba
Sosa'ya yakışır bence :tabe:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı f_madida

Arkadaş Babel falan ilaç değil gül gibi Dzsudzsak duruyor orada Konoplynka duruyor ama alamazlar orası ayrı.

Bu arada Konoplynka ile hala ilgilenen yok ona çok şaşırıyorum  :bandit:

Evet sadece Dnipro teklif vermis su ana kadar...Stoke ve Spurs ilgileniyor diyorlar ama. Aslinda bomba gibi oyuncu, oynatip satarken de para kazanmak mumkun.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı forzatunga

Dzsudzsak  serbest değil ki.

Çevrimdışı Türkay

Twitter da gördüm ne kadar doğru bilmiyorum tabi :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı idil

Maxi ile görüşülüyormuş sanırım. Olursa çok iyi olacak. Bence beklenilenin aksine iyi transferler yapacağız.

Bilgi nereden merak ettim??
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Tolga

Arkadaş Babel falan ilaç değil gül gibi Dzsudzsak duruyor orada Konoplynka duruyor ama alamazlar orası ayrı.

Bu arada Konoplynka ile hala ilgilenen yok ona çok şaşırıyorum  :bandit:
Stoke City ile anlaştı deniyordu yoksa anlaşamadılar mı :)

Danny varken almamız lazım tam aradığımız adam hem lider, hem skorer hem de winner daha ne olsun ama Babel konuşulmaya başlandıysa Danny işi de yattı demektir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kemal

Uğur boral yerine Tosici mız oldu , aynı maaş aşağı yukarı,  bence güzel hamle iyi çalışırsa mottayi tetikler bjk kazanır .opare bile live maçında fln solbek iyi performans gosterince motta daha iyi oynamaya başladı,  diğer türlü ben tek adamım diye saliyor gitsin motta

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sosa'ya yakışır bence :tabe:
Sinirlerine hakim olamayan birisine kaptanlık vermek bence saçma..
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Samet Ç

Dzsudzsak  serbest değil ki.
6 ay sonra serbest uzatacağını da sanmıyorum

Çevrimiçi Necmi

Tarsus idman yurdu kapar aylik 1500lira+ akbile oynatir.3 sezonda 9 giol atan muhteşem golcumuze.

Omer sismanoglu su mustafadan 3 taNe eder adama 20 milyon liralik sözleşme yaptilar.hayret edilecdk bise.
ya git işine ömeri kaç kere seyrettin hayatında top toplayıcı bile olamaz saha kenarında ne çok şey biliyorsunuz
bu engin futbol bilginizle ben oyuncumuza bir şey dermiyim bu güne kadar duydunmu ağzımdan bu adam çöp bile değil
mustafanın kulübede oturan hali  ömerin oynayan halinden iyidir adamda on dakikalık performans yok adam koşsun ben bu halimle yürüyerek geçerim
bırak bizi ikinci lig topçusu değil bu gönder ikinci lige yedek kalır neden sanıyorsun bu adamı hep hocalar oyuna son dakkalarda sokuyor
hiç birininmi sizin kadar futbol bilgisi yok Mustafanın on dakikada harcadığı enerjiyi adam bir sezonda harcamıyor
süperligde hiç bir takımın oyuncusu değil @Deniz

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Arkadaşlar sözleşmesi biten adamların iyi adamların çoğu şu ana kadar kapıldı zaten. Şu saatten sonra alacaklarımızın en iyisi semt pazarından arta kalanların çürük çarık çıkmayanları olacaktır. Takıma değer kazandırmasını veya kademe atlatmasını beklemeyelim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Samet Ç

Stoke City ile anlaştı deniyordu yoksa anlaşamadılar mı :)

Danny varken almamız lazım tam aradığımız adam hem lider, hem skorer hem de winner daha ne olsun ama Babel konuşulmaya başlandıysa Danny işi de yattı demektir.
Ne bileyim bir kaç haber sitesi menajeri İstanbul'a geldi diye özel haber geçmiş.

Çevrimdışı Tolga

Danny'i istememin asıl sebebi takımı saha içerisinde yönetecek ve oyun sıkıştığında sazı eline alabilecek yetenekte olması.

Gs'de Sneijder ve Fb'de Emre bu işleri son yıllarda baya iyi yaptılar.

Bu konuda elimizdeki en doğru isim Sosa denebilir belki ama iyi bir oyuncu olmasına karşın Sosa da lider karakterli bir oyuncu değil maalesef.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

ya git işine ömeri kaç kere seyrettin hayatında top toplayıcı bile olamaz saha kenarında ne çok şey biliyorsunuz
bu engin futbol bilginizle ben oyuncumuza bir şey dermiyim bu güne kadar duydunmu ağzımdan bu adam çöp bile değil
mustafanın kulübede oturan hali  ömerin oynayan halinden iyidir adamda on dakikalık performans yok adam koşsun ben bu halimle yürüyerek geçerim
bırak bizi ikinci lig topçusu değil bu gönder ikinci lige yedek kalır neden sanıyorsun bu adamı hep hocalar oyuna son dakkalarda sokuyor
hiç birininmi sizin kadar futbol bilgisi yok Mustafanın on dakikada harcadığı enerjiyi adam bir sezonda harcamıyor
Omer degilse mustafa hic degil abi mustafanin 3 sezonda attigini 1 sezonda atiyor ,ayni ligde daha kötü takimla :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Renton

Ne diyorsun abi sen ömere allah aşkına bırakın bu savaşıyo ayaklarını hep bu kafadan bu hale geldik forvet dediğin adamda bitiricilik pozisyon bilgisi olacak mustafa ne zaman güzel bir vuruşla gol atmış ne zaman adam gibi pozisyon alıp pozisyona girmiş mustafadan forvet olmaz topa vurmayı bilmeyen adamdan forvet mi olur ya
See you in another life,brother.

Çevrimdışı f_madida

Ne bileyim bir kaç haber sitesi menajeri İstanbul'a geldi diye özel haber geçmiş.

Benim gordugum sayfada, menejerleri sadece Dnipro resmi sozlesme onerdi baska kluplerden gelen teklif yok demisler...O adam gelirse bomba olur..
The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi Samet Ç

Benim gordugum sayfada, menejerleri sadece Dnipro resmi sozlesme onerdi baska kluplerden gelen teklif yok demisler...O adam gelirse bomba olur..
Bombanın kralı olur da alamaz bizimkiler ben Babel'e de razı olmaya başladım onu da alamazlarsa abuk subuk bir adam alıp getirirler Allah korusun.

Çevrimdışı Anil

Demba ba dan da fazla enerji harcıyor Pektemek.Ondan da mı iyi ?

Çevrimdışı Renton

Danny'i istememin asıl sebebi takımı saha içerisinde yönetecek ve oyun sıkıştığında sazı eline alabilecek yetenekte olması.

Gs'de Sneijder ve Fb'de Emre bu işleri son yıllarda baya iyi yaptılar.

Bu konuda elimizdeki en doğru isim Sosa denebilir belki ama iyi bir oyuncu olmasına karşın Sosa da lider karakterli bir oyuncu değil maalesef.
Danny zeka yemiş oynarken belli oluyor ama trabzona daha yakın
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Necmi abi ben golcüyü attığı gol sayısına göre değerlendiririm. Ömer son üç sezonda, ki geçen sezon çoğu zaman hatta hep yedekti 26 gol 10 asist yapmış bizim çok koşan Mustafa Pektemek ise 10 gol 6 asist yapmış. Devamlı sakatlanması cabası. Şimdi senin değerlendirmene göre Mustafa'yı sahaya seyirci olarak bile almamak lazım :)
Ömer'in de Mustafa Pektemek gibi hep sonradan oyuna girdiğini de hatırlatmak isterim. Hiç bir zaman ilk 11 oyuncusu olmadı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

edinho yu bize kaptırmazlar. :D Tosiç seni utandıracak. :bandit:

WERDER bremenden alsak methıyeler düzerdık . bizdeki mantık degısmwedıkce zor abi.. bence faydalı olacaktır. joker bı oyuncu

Çevrimdışı ahmetx

Aslında Ömer tam bir santrofor ama Batu gibi rahat bir tip galiba
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

WERDER bremenden alsak methıyeler düzerdık . bizdeki mantık degısmwedıkce zor abi.. bence faydalı olacaktır. joker bı oyuncu
hem de taş gibi .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Kemal

Danny zeka yemiş oynarken belli oluyor ama trabzona daha yakın

Mbolo ya 4m ver üzerine maaş 2.5 ver
danny yi al maaş en düşük 3 ver
cardozolar fln

Kendine satsa odeyemezler o paraları ts liler

Çevrimdışı ONUR KOLCU

hem de taş gibi .

zamanında şener bjk ye gelmek  üzereyken aynı kelimeler konusuldu şimdi ağzımız akarak izliyoruz bence türkiyeniin en  iyi sab beki oldu cocuk