2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12845341 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Renton

evet ilk fiyaskomuz geldi bence
Tosic taş gibi güven bak babele bende takığım ama bu adam iyi
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Samet Ç

Tosic'le 2+1 imzalandı yıllık 850 bin euro iyi bari fazla para vermemişiz  :)

Çevrimdışı Anıl

Maxi ile görüşülüyormuş sanırım. Olursa çok iyi olacak. Bence beklenilenin aksine iyi transferler yapacağız.

Çevrimdışı Tolga

Yalnız dün Fotomaç'ta okumuştum Tosic yarın KAP'a bildirilecek diyordu haberde adamlar ilk defa tutturdular :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Maxi ile görüşülüyormuş sanırım. Olursa çok iyi olacak. Bence beklenilenin aksine iyi transferler yapacağız.
bari bu adamı alsınlar Tr'de başka takıma giderse kahrolurum :bandit:

Çevrimdışı Türkay

Galatasaray araya girmezse Max i olur gibi geliyor ama bakalım adamların elinde şampiyonlar ligi kozu var.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Tosic stoper olarak oynarsa katkı sağlarda sol bek için emin değilim neyse hayırlı olsun tekrardan :) :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İnşallah inşallah! O adam çok lazım bize bunu bilir bunu söylerim. gs'ye kaptırmasak bari :by2:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı rawen54

Yalnız dün Fotomaç'ta okumuştum Tosic yarın KAP'a bildirilecek diyordu haberde adamlar ilk defa tutturdular :kop:

Fotomac'ta birşeyler ters gidiyor... Çoktan Ronaldinho haberlerine başlamaları gerekiyordu  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Türkay

Bu arada Sinan Engin bir iki hafta önce Danny ile anlaşılmış hayırlı olsun dememiş miydi? Vazgeçildi galiba

Çevrimdışı Tolga

Maxi Gs'ye giderse bizimkilerde Glen Johnson'u alsınlar :evillol: :evillol:

Şaka bir yana Gs bence Glen Johnson'u alacak :)

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada Sinan Engin bir iki hafta önce Danny ile anlaşılmış hayırlı olsun dememiş miydi? Vazgeçildi galiba
anlaşılmış olsa kapa bildirirlerdi babel gelecek herhalde onu da Şenol yönetebilir mi şüphelerim var

Çevrimdışı Tolga

Fotomac'ta birşeyler ters gidiyor... Çoktan Ronaldinho haberlerine başlamaları gerekiyordu  :evillol: :evillol:
Messi'nin menajeri İstanbul'da haberlerini bekliyorum :biggrinking:

Çevrimdışı Türkay

anlaşılmış olsa kapa bildirirlerdi babel gelecek herhalde onu da Şenol yönetebilir mi şüphelerim var

Bana kalırsa Tosic ve Babel'i Şenol Güneş istedi  :tabe:

Çevrimdışı Deniz

bu haberler yonetim kaynakli hepimiz biliyoruz diyorsun ben bilmiyorum mesela banada anlat bende bileyim yonetici olarak biraz yapici olmani bekliyorum ama nedense senin yorumlara ozellikle dikkat ediyorum hep bole beyenmemezlik hep milleti yalancilikla itham ediyorsun ozellile yonetim ile ilgili burda nedense sen bizleri salak yerine koymaya calisiyorsun bizde nelerin dondugunu goruyoruz kor deyiliz hersey ortada ama sazan gibi atlamiyoruz herseye millet bi yerlerinden sallar duyumcu olurlar sonra o attiklari seyler olmayinca yalanci (Hakaret Yasak) beceriksiz yonetim bence bizim taraftarin yaptigi sizofrenlik kendi uydurdugu seye kendi inaniyor olmayincada baskan beceriksiz oluyor  yonetimin seni salak yerine koydugu yok baskan lucenin ismini dahi agzina almadi azize cikmis ortaya oltayi atiyor bizim baliklar hemen oltaya atliyor
Oncelikle uslubunu duzelt doğru duzgun sor dogru duzgun yanitlayalim sonra o soyledigin laflarin altinda kalir utanirsin.yönetim ismail er araciligi ile haber yaptırıyordu once haberi yaptirip sonra yalanliyorlardi hatta ismail de bunlari tehdit etti ,internete tapeleri de kondu ismail de mahkemede gidip ifadesini verdi.tapeleri okumak istiyorsan gidip bir arastirma yaparsin ona da sen zahmet et.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Herhalde yattı o iş Babel ismi dolaşmaya başladığına göre.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Herhalde yattı o iş Babel isimleri dolaşmaya başladığına göre.
Kötü olmuş ya..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

Tosiç hayırlı olsun

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

Tosic hayirli olsun bekleniyordu zaten.ismailden kat be kat iyidir
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Arkadaş Babel falan ilaç değil gül gibi Dzsudzsak duruyor orada Konoplynka duruyor ama alamazlar orası ayrı.

Bu arada Konoplynka ile hala ilgilenen yok ona çok şaşırıyorum  :bandit:

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Türkay

Bu arada yeni kaptan Veli oluyormuş galiba

Çevrimdışı idil

Bilgi nereden???? Merak ettim
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada yeni kaptan Veli oluyormuş galiba
o da yapamaz

Çevrimdışı Aykutt

Tosic tamam sıra geldi sağ tarafa Serdar'ı yedek bırakacak bir transfer bekliyorum.Kaleci tarafına da takviye yapılmalı Tolga yerine as kaleci lazım.Tosici izleyen var mı tam olarak ? Babele de muhalif olacağız ama Olcay'dan kat kat iyi oynar zaten yorulduğu anda Olcay'ı sokarız oyuna frei da olur alternatiflere yer açıyor bizimkiler tek oyuncunun olması o bölgede bize dezavantaj olacaktı.Babelin alınmasına karşı değilim nedense.