2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12846568 defa] 2015/16 Transfer Sezonu
yönetime kızılan nokta x oyuncuyu y teknik adamı almamaları değil. 3 yıldır plansızlık programsızlık var. Mesela bilic ile vedalaşıldı 2 gündür ne yaptılar? yada öncesinde bilic giderse ne yapacağız diye planları var mıydı? yada hangi oyuncuları izlediler?

kara düzen iş yapıyorlar. ama lafa gelince çok iyiler. yeniden yapılanmalar,afrikada spor okulu, avrupada alt takım ama nerde? 3 yıldır yeniden yapılanıyoruz. inşallah yapılanırız.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yönetime kızılan nokta x oyuncuyu y teknik adamı almamaları değil. 3 yıldır plansızlık programsızlık var. Mesela bilic ile vedalaşıldı 2 gündür ne yaptılar? yada öncesinde bilic giderse ne yapacağız diye planları var mıydı? yada hangi oyuncuları izlediler?

kara düzen iş yapıyorlar. ama lafa gelince çok iyiler. yeniden yapılanmalar,afrikada spor okulu, avrupada alt takım ama nerde? 3 yıldır yeniden yapılanıyoruz. inşallah yapılanırız.
Önder Özen gittikten sonra ANÇ ve başkan açıklama yaptı Sportif Direktörlük görevi devam edecek ve en kısa sürede birisini getireceğiz diye. Şimdi o laf yutuldu. Buradan bile yönetimin futbola olan bakışını anlayabiliyoruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deniz

mustafa pektemeği kimse kapmaz. kapsa da altın olmaz.mustafa pekmtemekten ne köy olur ne kasaba.
Tarsus idman yurdu kapar aylik 1500lira+ akbile oynatir.3 sezonda 9 giol atan muhteşem golcumuze.

Omer sismanoglu su mustafadan 3 taNe eder adama 20 milyon liralik sözleşme yaptilar.hayret edilecdk bise.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Önder Özen gittikten sonra ANÇ ve başkan açıklama yaptı Sportif Direktörlük görevi devam edecek ve en kısa sürede birisini getireceğiz diye. Şimdi o laf yutuldu. Buradan bile yönetimin futbola olan bakışını anlayabiliyoruz.
söyledikleri hiçbir söze, verdikleri hiçbir vaade inanmıyorum artık. o yüzden yaptıkları stada da güvenim yok.

Çevrimdışı Tolga

Vay arkadaş tamam Süzen, Sezer yanlış transferdi ama yönetimin ilk seneleriydi onun haricinde Motta, Serdar bence vasat transferler.

Ama bu yönetim Ba, Sosa, Tolgay, Töre, Atiba, Cenk gibi trasferler yaptı. Bakın Oziyi Frei ı saymadım şimdi bazı arkadaşlar onları Altınsay yaptı diye zıplar.

Transfer başarı şansı %50 den düşük olan bir husustur ManU a bak Falcao yu aldı adam tutmadı olmadı yani. Haaa diyosanki ben %50 nin üzerine çıkıcam o zaman olmuş oyuncuyu 20 ila 100m euro civarında bir para basıp alıp geleceksin ki Falcaoda olduğu gibi o bile tutmayabilir.

Renklilere bak senin transfer başarının yarısını yakalayamamış kadleçlere burdissolara pandevlere çamdallara sarılara dökülen paraların yanında Beşiktaştaki transfer başarısızlıklar devede kulak kalır.

Bazısıda çıkmış Ersanla Mustafayla sözleşme neden yapılıyo. Aga adamlar bedava gidecek yerine adam alabilecekmisin yok çünkü yasak var. Mecbursun yenilemeye.

Bir şeyi öğrenelim artık gelen adamı görmeden izlemeden ne yıldız yapalım nede yerlere vuralım. 2 sene önce atibaya söven bir sürü Beşiktaşlı tanıyorum.
Ersan'ın şuanki halini gördükten sonra şu takımda Atınç her türlü oynar diyorum.

Pektemek konusunu hiç tartışmıyorum bugün bıraksak ligdeki çoğu takım alsak mı almasak mı diye 5 defa düşünür.

Ersan ve Pektemek ile sözleşme uzatıp zarar edeceğimize daha düşük maaşla Atınç ve Ömer'i takımda tutmak daha mantıklı olurdu.

Ve burada en çok kızdığımız şey yabancı sınırı kalkmışken bu oyuncularla maaşlarına zam yaparak sözleşme imzalanması.

Özellikle sezonun yarısından çoğunu sakat geçiren 2 ya da 3 gol anca atan bir forveti yabancı sınırı kalkmışken ve bir de üstüne maaşına zaman yaparak sözleşme uzatıyorsak ondan sonrada neden başarısız oluyoruz diye hayıflanmayacağız bu kadar basit.

Kimse kusura bakmasın ama bana kimse Pektemek ile neden sözleşme uzatıldığını anlatamaz çünkü bunun mantıklı bir nedeni yok. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Tarsus idman yurdu kapar aylik 1500lira+ akbile oynatir.3 sezonda 9 giol atan muhteşem golcumuze.

Omer sismanoglu su mustafadan 3 taNe eder adama 20 milyon liralik sözleşme yaptilar.hayret edilecdk bise.

anca işte ama bence onlar da şüpheli. maaşını biz veririz :) kadroda cenk tosun varken her maça mustafa ile çıkan bilici de anlamıyorum ben.

Çevrimdışı Türkay

Ferrari ye 8 milyon euro veriyoruz diye konuşuyor Fikret Orman ama kendisi Mustafa Pektemek'e 20 milyon Tl veriyor  :steamed:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Gozunuzu sevim yanlisa yanlis deyin ya.savunacan diye komik oluyorsunuz.su mustafa pektemegin sozlesmesine fikret orman bile cikip cevap veremedi ,anc cevap veremedi sustu kabullendi siz cikmis hala savunuyorsunuz.

Senede 3 gol ortalamasiyla oynuyor o muhtesem forvet.tartışmasız kötü, kötü ne ya rezil ,felaket hem de sen cik bu adama 20 milyon ver.

Git sureyya abiyi koy forvete 365 gunde 3 gol atar.rica ediyorum her seyi savunun ama su adami savunmayın beni hayattan sogutuyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Hissediyorum Necmi abi is coming  :kop:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kimse kusura bakmasın ama bana kimse Pektemek ile neden sözleşme uzatıldığını anlatamaz çünkü bunun mantıklı bir nedeni yok. :)
Platon Epikuros Campanella Descartes Bertrand Russel Spinoza yı bir odada toplasak neden sözleşme uzatıldı Pektemek'le diye tartışsak yine bir cevap bulamayız.

Bu arada hazır konuyu açmışken aşağıdaki videoyu da hizmetinize sunuyorum :D

Korku akıl katilidir.

ben çok iyi bilmiyorum ama bilen birileri vardır. bugün olmaz ama ilerde kesin ortaya çıkacaktır. işte buraya yazıyorum.

yenilenen sözleşmelerde ve trasnfer edilen oyuncularda menajerlere para yedirme sevdası ve komisyon olayları yoksa ben de birşey bilmiyorum. kesinlikle var. zaten önder özen de bu yüzden gitti.

Çevrimdışı kaanzor

Bu yönetim 3 sezona yakındır bu kulübün başında değil mi? Son seneye mi kaldı sözleşme yenilemek? Son seneye bırakırsan futbolcunun eline koz verirsin. Hadi bunu geçtim bugün bu adamları satmak istesek 2 milyon euro verecek takım bulabilir miyiz? Mecburmuş kısmını filan geçelim. Yönetimin fiyaskosudur bu iki adamla sözleşme yenilemek. Saçma sapan argümanlarla iyi bir şey yapılmış gibi göstermenin lüzumu yok.

Ersan kalitesinde bir futbolcuyu serbest bırakmak akıl noksanlığıdır net Ersanın tek handikapı yanında pozisyon bilgisi çok iyi bir stoperle oynamayınca bu hale gelmesi. eğer geçen sezon defans Ersan sivok olsaydı şuan çok farklı şeyler konuşuyor olurduk. ama Pedro acemi Ersanın pozisyon bilgisi zayıf malesef sonuç tu kaka defans hattı oldu.

Mustafaya gelince elin oğlu burağı kral yapar biz Mustafaya it çekiyoruz ayıptır. Sakatlıkları öyle kolay değil bu çocuğun sakatlanmadan 1 sezon geçirse o da çok farklı olucak unutmayın bu adam milli takım futbolcusuydu bir zamanlar. 3 senedir top oynamıyor neredeyse doğru düzgün ha sakatlıklar bizim suçumuzmu değil ama Mustafanında suçu değil. Tamamen şanssızlık.
Buda ukrayna maçı videosu buyrun

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Tolga

Platon Epikuros Campanella Descartes Bertrand Russel Spinoza yı bir odada toplasak neden sözleşme uzatıldı Pektemek'le diye tartışsak yine bir cevap bulamayız.

Bu arada hazır konuyu açmışken aşağıdaki videoyu da hizmetinize sunuyorum :D

:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Zamanıyla Barcelona yıllığı 2,5 milyon Eurodan 4 + 1 yıllık sözleşme yapmıştı Rüştü ile ve verilen para takımdaki futbolculara verilen alt sınır idi. Sonra daha bir kaç maçtan sonra Rüştü ile olmayacağını anladı adamlar ve Valdez i devamlı kalede tuttular. Rüştü kiralık olarak fenere geldiyse de parasını Barcelona ödedi . Fenerden ne kadar kiralam bedeli aldılar bilemiyorum ama 2,5 milyonun kat be kat altında olduğu kesin. Şimdi bu Pektemek'i bir takıma satamayız bu fiyatlarla kimse almaz. Kiralayalım desek 500.000 Euro verirlerse öpüpte başımıza koyalım. Bu durumda aradaki farkı da biz öderiz. Uzun süreli kontrat yapıyorsan ya adam gerçekten çok iyi olacak ya da Barcelona , Real olacaksın ve mayası tutmazsa üçe beşe bakmadan göndereceksin
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

Mustafa pektemek gol demek   :D

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı murat_

Haberlerin yonetim kaynakli ciktigini hepimiz biliyoruz abi burda birbirimizi yemeyelim yonetim tarafindan yaptirilan haberler mahkemelere bile dustu her transfer donemimde milletin gazini almak icin haber cikartirlar sonra sacma sapan adam alirlar "biz onu alacaz demedik kiiii " diye ayak yaparlar.milleti salak yerine koymayi biraksinlar da doğru duzgun hoca ile anlasip iyi bir takim kursunlar.
bu haberler yonetim kaynakli hepimiz biliyoruz diyorsun ben bilmiyorum mesela banada anlat bende bileyim yonetici olarak biraz yapici olmani bekliyorum ama nedense senin yorumlara ozellikle dikkat ediyorum hep bole beyenmemezlik hep milleti yalancilikla itham ediyorsun ozellile yonetim ile ilgili burda nedense sen bizleri salak yerine koymaya calisiyorsun bizde nelerin dondugunu goruyoruz kor deyiliz hersey ortada ama sazan gibi atlamiyoruz herseye millet bi yerlerinden sallar duyumcu olurlar sonra o attiklari seyler olmayinca yalanci (Hakaret Yasak)₄ beceriksiz yonetim bence bizim taraftarin yaptigi sizofrenlik kendi uydurdugu seye kendi inaniyor olmayincada baskan beceriksiz oluyor  yonetimin seni salak yerine koydugu yok baskan lucenin ismini dahi agzina almadi azize cikmis ortaya oltayi atiyor bizim baliklar hemen oltaya atliyor

Çevrimdışı Aykutt

Kap AÇIKLAMA:
Dusko Tosic'in Profesyonel futbol takımımza transferi ile ilgili olarak oyuncu ile görüşmelere başlanmıştır.

Çevrimdışı Renton

Zamanıyla Barcelona yıllığı 2,5 milyon Eurodan 4 + 1 yıllık sözleşme yapmıştı Rüştü ile ve verilen para takımdaki futbolculara verilen alt sınır idi. Sonra daha bir kaç maçtan sonra Rüştü ile olmayacağını anladı adamlar ve Valdez i devamlı kalede tuttular. Rüştü kiralık olarak fenere geldiyse de parasını Barcelona ödedi . Fenerden ne kadar kiralam bedeli aldılar bilemiyorum ama 2,5 milyonun kat be kat altında olduğu kesin. Şimdi bu Pektemek'i bir takıma satamayız bu fiyatlarla kimse almaz. Kiralayalım desek 500.000 Euro verirlerse öpüpte başımıza koyalım. Bu durumda aradaki farkı da biz öderiz. Uzun süreli kontrat yapıyorsan ya adam gerçekten çok iyi olacak ya da Barcelona , Real olacaksın ve mayası tutmazsa üçe beşe bakmadan göndereceksin
Sezer,eneramo,holoskoyu kiralık verdik ama paralarını biz ödüyoruz aynı hesap
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Renton

KAP
geldi tosic icin
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Türkay

Hadi hayırlı olsun sezonun ilk KAP'ı geldi. Darısı Danny Maxi Britos ve olursa Luce'nin başına   :biggrinking:

Çevrimdışı Tolga

Ersan kalitesinde bir futbolcuyu serbest bırakmak akıl noksanlığıdır net Ersanın tek handikapı yanında pozisyon bilgisi çok iyi bir stoperle oynamayınca bu hale gelmesi. eğer geçen sezon defans Ersan sivok olsaydı şuan çok farklı şeyler konuşuyor olurduk. ama Pedro acemi Ersanın pozisyon bilgisi zayıf malesef sonuç tu kaka defans hattı oldu.

Mustafaya gelince elin oğlu burağı kral yapar biz Mustafaya it çekiyoruz ayıptır. Sakatlıkları öyle kolay değil bu çocuğun sakatlanmadan 1 sezon geçirse o da çok farklı olucak unutmayın bu adam milli takım futbolcusuydu bir zamanlar. 3 senedir top oynamıyor neredeyse doğru düzgün ha sakatlıklar bizim suçumuzmu değil ama Mustafanında suçu değil. Tamamen şanssızlık.
Buda ukrayna maçı videosu buyrun

Tavsiyem Ersan'ın Sivok ile birlikte oynayıp nasıl hata yaptıklarını izleyin mesele Ersan'ın yanında kim ile oynadığı değil.

Ersan bireysel hata yapan yani sakar bir oyuncu.(Gökhan Zan-Servet gibi)

Yanında kimin oynadığının pek bir önemi yok hatta tam tersi Pedro onun açıklarını kapamakla uğraştığı için bir türlü potansiyelini gösteremedi.

Pektemek için sakatlanıyor bu yüzden de bekleneni veremiyor demişsiniz fakat bir oyuncu bu kadar sıklıkla sakatlanıyorsa ben o oyuncuya nasıl güvenebilirim ki.

Evet Gs'liler Burak'ı kral yaptılar çünkü adam sezonun en aşağı 30 maçında rahat oynuyor ve 16-17 golle bitiriyor en kötü.

Şimdi Burak ile Pektemek'i nasıl karşılaştırabiliriz ki biri her yıl 16-17 gol atıyor biri sezonun yarısını sakat geçiriyor.

Bu arada Tosic'i açıklamışız hayırlı olsun..

Çevrimdışı rawen54

Vodafone Arena'nın ilk yıldızı Tosic geldi.. Sırada bonservisi elinde olan Edinho var..  :biggrinking:

Çevrimiçi Samet Ç

evet ilk fiyaskomuz geldi bence

Çevrimiçi Samet Ç

Vodafone Arena'nın ilk yıldızı Tosic geldi.. Sırada bonservisi elinde olan Edinho var..  :biggrinking:
şaşırmam  :D

Çevrimdışı ahmetx

edinho yu bize kaptırmazlar. :D Tosiç seni utandıracak. :bandit:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum