2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12851662 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Fatih

Ibrahim Toroman is coming...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Maxi'yi de büyük ihtimal gsye kaptırırız. Ben böyle işin..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı faith

Bizim kadar hülyalarla yaşayan taraftar grubu yok . Stadımız yok ,bonservisli transfer yasağımız var ,ş.l yokuz .Luçe gelecek diye yolunu gözlüyoruz ,Babeli beğen miyoruz ,Eylül ekimde stad açılacak diyoruz. Come  to real world please  :)

ibretlik tespit, nokta.

Çevrimdışı ahmetx

Luce gelmiyorsa Yönetimin belirttiği hiç kimsenin tartışmayacağı TD kimdir. Jurgen Klopp mu geliyor yoksa ... Valla tartışmam  :lol:
Şenol Güneş tir. :lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Yabancı sınırı yok iken Babel'i neden istemiyoruz. Gelsin bence ama herkesin korkusu 4-5 transferden biri olması ihtimali.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı sosyalkartal

Yabancı sınırı yok iken Babel'i neden istemiyoruz. Gelsin bence ama herkesin korkusu 4-5 transferden biri olması ihtimali.
tamamen duygusal abi liverpool maçında bize attığı 3 gol yüzünden istenmiyor  :tabe:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı atalay

Bizim kadar hülyalarla yaşayan taraftar grubu yok . Stadımız yok ,bonservisli transfer yasağımız var ,ş.l yokuz,borç batağındayız .Luçe gelecek diye yolunu gözlüyoruz ,Babeli beğen miyoruz ,Eylül ekimde stad açılacak diyoruz. Come  to real world please  :)

Doğru söylüyorsun.

Bunlara rağmen Sezer Öztürk ve türevi 33 futbolcu alınıyor. Hepsi yama transferi ve sonuç 3.lük.

Anlayın artık sırf oyuncu almak için oyuncu alınmaz.

Babel'e vereceğin parayı Danny'e verip alamıyorsan yönetme zaten o kulübü.

Danny'i filan siz elit futbolcu filan mı zannediyorsunuz. Kapısında talipler filan yatmıyor. Çok rahat transfer edilecek bir oyuncu. Vergi cenneti burası.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

tamamen duygusal abi liverpool maçında bize attığı 3 gol yüzünden istenmiyor  :tabe:
Biz zaten bize karşı şike yapanları aldık bir dönem. Zalad gibi Bünyamin gibi . Bize karşı adam gibi oynayanı almazlar zaten  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Şimdi Tosic Babel ve Tunay geliyorsa Şenol'da gelir. Şenol'dan da böyle transferler haricinde de transfer bekleyemezsin zaten. Yine hayallerim suya düştü lanet olsun böyle yönetime.

Çevrimdışı atalay

Bedava;

Maxi, Vargas, Fuchs, Arteta, Flamini, Mulumbu, Mbia, Danny var iken paraları

Tosic, Babel, Prödl'a verelim sonra niye 3.olduk.

Hani Pektemek 500.000'ne filan oynasa eyvallah! 1,7 alacak 4 yıl boyunca.

Şu anda 3.kaleci konumuna düşen Tolga, Cenk 1 milyon kazanıyor.

Yukarıda ki isimler 2-2,5 aralığında maaş vereceksin sana Sosa, Ba katkısı verecek. Takıma seviye atlatacak. 6 tane elzem pozisyon var.
30 tane transfere ihtiyacın yok.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada Aziz'in yeniden başkanlığa seçilmesini de tebrik etmişiz nereye gidiyoruz biz düştüğümüz duruma bak bizene Aziz'den.

Çevrimdışı Tolga

Bu arada Aziz'in yeniden başkanlığa seçilmesini de tebrik etmişiz nereye gidiyoruz biz düştüğümüz duruma bak bizene Aziz'den.
Geçen sezon şampiyonluk maçını kendi sahalarında oynamaları için federasyona çağrıda bulunduk tebrik etmek bunun yanında devede kulak kalır. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şimdi Tosic Babel ve Tunay geliyorsa Şenol'da gelir. Şenol'dan da böyle transferler haricinde de transfer bekleyemezsin zaten. Yine hayallerim suya düştü lanet olsun böyle yönetime.
Konuşmak için erken daha. Forumda herkesin istediği 4 - 5 oyuncu var illaki alınması gereken. Eğer bu oyuncuların alınması halinde üste Tosic - Babel alınmışsa tadından yenmez. Amaaaa bunlar  o 4 - 5 oyuncudan sayılıyorsa yazık o zaman  :tabe: Tabi lanet olmasın da ... bak bu olmadı işte Yönetim diyelim kibarca
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Türkay

Bize ne fenerin başkanından  :s20:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı blackeagle35

Mustafa Pektemek,Ersan,Necip,Cenk hatta Veli'ye bu paralar veriliyorsa ben yıllık maaştan ötürü oyuncu alınamaması mazeretini kabul etmiyorum..

Çevrimiçi Samet Ç

Konuşmak için erken daha. Forumda herkesin istediği 4 - 5 oyuncu var illaki alınması gereken. Eğer bu oyuncuların alınması halinde üste Tosic - Babel alınmışsa tadından yenmez. Amaaaa bunlar  o 4 - 5 oyuncudan sayılıyorsa yazık o zaman  :tabe: Tabi lanet olmasın da ... bak bu olmadı işte Yönetim diyelim kibarca
Bunlar o 4-5 oyuncudan sayılacak abi onun haricinde başka bir beklentin olmasın ben seneye 3. lüğe razıyım ki göreceksiniz Şenol gelirse onu bile beceremeyecek

Çevrimdışı Türkay

Bari Belluschi de gelse Şenol Güneşle.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

sonra neden yönetimi eleştiriyon diyolar aziz yıldırımı tebrik etmişler sanane lan sanane
ne çabuk unuttunuz devre arasında beşiktaş hakkında söylediklerini sinir ederler insanı yaa
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Gelecek sezon için beklentim iyice azalıyor maalesef.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

bütün vasıfsızları dolduracaklar takıma bari şu Maxi ile Britos'u alsalar Töre ile de Demba'ya dokunmasalar.

Çevrimdışı TØLGA

bütün vasıfsızları dolduracaklar takıma bari şu Maxi ile Britos'u alsalar Töre ile de Demba'ya dokunmasalar.
yönetim vasıfsız yapacak bişey yok
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Ibrahim Toroman is coming...

Aha o da vardı değil mi ya.

Kasımpaşa'ya şunları iteleyelim.Kadro dışı bırakılacak olan oyuncularla takas ederiz.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bunlar o 4-5 oyuncudan sayılacak abi onun haricinde başka bir beklentin olmasın ben seneye 3. lüğe razıyım ki göreceksiniz Şenol gelirse onu bile beceremeyecek
Şenol haca gelecekse eğer bence yönetim danışıklı dövüş ile taraftarla dalga geçmiş olacaktır. Neden dersen; Şenol Güneş tartışılacak hocadır ama Luce gelmiyorsa bu tartışma biter. Yönetim bunu bildiğinden sırf taraftarın gazını almak için güya Luce'ye yönelmiş olabilir.
Ayrıca Şenol Güneş gündemi takip etmiyor mu ? Amiyane tabirimle stepne olduğunu bilmiyor mu ? Buna rağmen teklifi kabul ediyorsa O na da yazık.
Sorun Şenol hoca değil izlenen yöntem. Çıkarsın delikanlı gibi hocamız Şenol Güneş dersin,  kimse başka hocaya bel bağlamaz aslanlar gibi TD sinin yanında olur.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Renton

Daha 10 gün önce galatasaray başkanı değişti onları da tebrik ettik mi hatırlamıyorum da ben
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Samet Ç

yönetim vasıfsız yapacak bişey yok
Bu kadarını da becerirler herhalde benim beklenti çok büyüktü bugün bu iki oyuncunu alınması ve Töre ile Demba'nın satılmaması umarım becerebilirler yoksa Rasim Ozan'ın dediği olmaya başlayacak