2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12852443 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Renton

Tosic, Telles den kötü mü ? Babel ve Tunay, Yasin den kötü mü ? Aynı şekilde Fenerde de kanat oyuncusu yok.
Tellesten kotu en kotusunu karsilastiriyorsun caner bin basar ikisinede.Yasine gokhandanda kotu diyorduk adami gorduk hamzaoglundan sonra bize attigi gol ortada tunayı katmıyorum bile kasimpasada 5 gol 9 asist kasimpasa dedigin takim carpisarak oynuyor top bir orda bir orda kerim frei koy daha fazla istatistik yapar bize kaliteli adamlar lazim bunlarla yetinmeyi oyle guzel ogrettilerki artik benimsediniz
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Renton

Babel iyi oyuncu olsaydi 25 yasindaki serbest adam kasımpasaya kalmazdı

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Babel konuşulmuştu burda. Sevmiyorum kanım ısınmadı o adama ne yalan söyleyim :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ömer

pektemeğin Rusyada iyi kötü piyasası var diye biliyorum.
Pektemek süper sözleşme yaptı İstanbul dışına gezmeye bile cikmaz

Çevrimdışı Renton

Pektemek süper sözleşme yaptı İstanbul dışına gezmeye bile cikmaz
Tekmeye kafa atıyor diye kapı gibi sozlesme yaptık baska bir ozelligi yok tabi oda ozellik sayılıyorsa :)

Çevrimdışı faith

Mustafa Pektemek: 3 sezon içerisinde Süper Ligde attığı gol sayısı toplamı: 9
Ömer Şişmanoğlu: 1 sezon içerisinde Süper Ligde attığı gol sayısı toplamı: 8

bu çocuk neden yollandı, gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum.

Çevrimdışı ahmetx

Liverpoola 17,25 milyon € ya transfer olmuş Babel
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tekmeye kafa atıyor diye kapı gibi sozlesme yaptık baska bir ozelligi yok tabi oda ozellik sayılıyorsa :)
1 tane Beşiktaşlı açıklayamaz yabancı sınırı kalktıktan sonra hemen gidip Pettemek, Ersan gibi adamlarla 4'er senelik anlaşma yapmayı.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Öncelikle Tosiç'ten sonra Babel'i de alıyorsak zaten hocamız belli olmuşta günlerdir boşuna Lucescu gelecek mi gelmeyecek mi diye konuşuyormuşuz.

Şenol Hoca hayırlı olsun yalnız Babel gelirse defolarını izlediğinizde daha iyi anlayacaksınız sadece o kadarını söyleyeyim :)
[ Son Düzenleme: 01 Haziran 2015, 15:00:42 Tolga_ ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

Mustafa Pektemek: 3 sezon içerisinde Süper Ligde attığı gol sayısı toplamı: 9
Ömer Şişmanoğlu: 1 sezon içerisinde Süper Ligde attığı gol sayısı toplamı: 8

bu çocuk neden yollandı, gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum.
yollanmadı ki kiralık gitti.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Sarp

Bu sezon çok kötü geçer mi? Bence geçmez, bu kadar karamsar olmayalım  :)
Ama şu adı geçen isimler, 3 yılda futbolda istenen başarıları alamamış bir yönetimin varlığını sürdürmesine ve
insanları mutlu etmeye yetmez.
Çok ayıp böyle küçük çocuk gibi istemek ama çare Lucescu'dur.
Bu havayı Luce değiştirir.

Çevrimdışı forzatunga

Babel zamanında serbest kaldığı için iyi oyuncu değil ok  :tabe:
Adam sorunlu onun gibi birçok örnek var yeteneğine rağmen tercih edilmeyen.Riske girmeye değer adam yıllardır istanbul'da zaten.Belki G.Töre hariç Babel kadar yetenekli oyuncumuz yok.Umarım Pektemek ile takas edilir.

Çevrimdışı Attila

Her yerde olumsuz haberler cikiyor Lucescu icin. Duyumculardan bi haber var mi?
Senol Gunes

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yauv Atoo qafa atiyorr :kop: :kop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Her yerde olumsuz haberler cikiyor Lucescu icin. Duyumculardan bi haber var mi?
Son maçtan sonraki basın toplantısında seneye de burdayım diyor.

Çevrimdışı Attila

Son maçtan sonraki basın toplantısında seneye de burdayım diyor.
Ben de o haber icin soruyorum aslinda. Yani o haber dogruymus oyle mi?
Senol Gunes

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben de o haber icin soruyorum aslinda. Yani o haber dogruymus oyle mi?
NTV Spor'da da çıktı hem video hem altyazı. Yani doğrudur.

Çevrimdışı faith

yollanmadı, kiralık gitti nedir yahu :ebebe:

biliyorum kiralık gittiğini lakin bu sezon bir ara forvette oynatacak adam bulamadım bilmem hatırlıyor musunuz? Neyse, özetle Pektemek için verilen şans bu çocuğa verilmiş olsaydı, sezon sonu oluşan tablo bu şekilde olmazdı.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Tunaya falan gerek yok yalandır umarım yoksa felakete gidiyoruz demektir.
Babel-Pektemek+İsmail takası en ideali

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Carlos ayrıldı Akhisar'dan Fener'e gidiyor heraldi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yine bize hüsran var desenize Luce gelmiyorsa. Şenol Güneş Luce etkisi yaratmaz kısa vadede. Bize kısa vadede çözüm üretebilecek bir Teknik Direktör lazım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sosyalkartal

kadrosunda pektemek ersan necip bulunan bir takımın babeli beğenmeme lüksü yok gs aldığında vurursunuz kafayı dağa taşa solda oynar sağda oynar yoklukta forvet oynar liverpool taraftarının gittiğinde en çok üzüldüğü adamlardan biridir fiziğine rağmen çok deli çalım atar kasımpaşada performansı tam anlamıyla iyi değildi ona rağmen bazı maçlarda çok belli etti kalitesini açın bakın liverpoolun en kritik maçlarında hep bu adam sahneye çıkmış
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Forza.55

toraman,sezer,gökhan süzene şans verilecekmiş.kampa götürülecekmiş inşallah yalandır.kadroyu biraz düzelttik yine çöp dolduracaklar.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Luce gelmiyorsa Yönetimin belirttiği hiç kimsenin tartışmayacağı TD kimdir. Jurgen Klopp mu geliyor yoksa ... Valla tartışmam  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

Bizim kadar hülyalarla yaşayan taraftar grubu yok . Stadımız yok ,bonservisli transfer yasağımız var ,ş.l yokuz,borç batağındayız .Luçe gelecek diye yolunu gözlüyoruz ,Babeli beğen miyoruz ,Eylül ekimde stad açılacak diyoruz. Come  to real world please  :)
[ Son Düzenleme: 01 Haziran 2015, 15:12:34 ahmetx ]