2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12851888 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı acan07

sahibinden satılık forvet .
özellikler ; tekmeye kafa atar .  koşar ,  koşar vede koşar .
1 hafta içinde arayanlara özel yanındada sağlık ekipmanı da verilecektir.
müracaat ; Beşiktaş Jimlastik Klubü

Çevrimdışı Deniz

şişmanoğlunu kiralık verelim ismaili tapusuyla ,pektemeğide satalım Rusyaya
Pektemek + ismail verelim babeli versinler
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

İsmi geçen ön libero mauricio

Terek de oynuyor rusyada. Sözleşmesi sene sonu bitiyor ama rusyada ligler bitti şuanda. Çok ekstrem bir fiyat olacağını sanmıyorum 1-2 ye bırakırlar oda verilebilir bir ücret gibi.

İzleyin derim. İki yönüde çok kuvvetli.

Çevrimdışı acan07

yav ömer şişmanoğlunu  önder özen aldırmadımı zaten . adam aldırdığı adama yok diyecek hali yok herhalde.
ama pektemeği itelesek çok süper olur.

Çevrimdışı ahmetx

Pektemek + ismail verelim babeli versinler
pektemeğin Rusyada iyi kötü piyasası var diye biliyorum.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

İsmi geçen ön libero mauricio

Terek de oynuyor rusyada. Sözleşmesi sene sonu bitiyor ama rusyada ligler bitti şuanda. Çok ekstrem bir fiyat olacağını sanmıyorum 1-2 ye bırakırlar oda verilebilir bir ücret gibi.

İzleyin derim. İki yönüde çok kuvvetli.
ş.l takımından değilse bizim forum ekibi beğenmez onu :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

pektemeğin Rusyada iyi kötü piyasası var diye biliyorum.
Yok abi ne piyasasi bizden aldigi parayi kimse vermez
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Rusya gibi bir lig de, 145 maçta 25 gol 15 asist ve DMC diye tabir ettiğimiz yerde oynuyor.

Takımı bu sene rusyada 30 gol atıp 30 gol yemiş 30 maçta.

Çevrimdışı talha

Rusya gibi bir lig de, 145 maçta 25 gol 15 asist ve DMC diye tabir ettiğimiz yerde oynuyor.

Takımı bu sene rusyada 30 gol atıp 30 gol yemiş 30 maçta.

O nasıl bir takımmış.  :kop:

Bu arada bu çocuğu bende duymuştum. Bilmiorum olabilir. Ama düşünebilecekler mi bilmiyorum.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Olcay ve Pektemek in bence gönderilmesi düşünülmemeli. İkisi de hoca kurbanı. Hani Olcay tek vuruşluk goller atardı ve sonra elleriyle kalp işareti yapardı. Hani neredeyse iki sezon ilk on birde sahaya çıkmıştı. Hani Pektemek canla başla mücadele ederdi ve Milli Takıma seçilmişti. Ne oldu sonra ? Olcay 10 numara oyuncusuyken birden kanat ve bek olarak oynatılmaya başlandı. Pektemek te öyle olmadı mı ? Takımın gerisi ne yaptı. Sürekli olarak şans verilen asıl kazma tabir edilen oyuncular gitmeden kimseden verim alamazsınız. Necip'ten futbolcu yaratmaya çalışırken takımı batırırsın ve herkes kötü gözükür. Töre en iyi denildiği zaman bile Beşiktaş'a ayak bağıydı, hücumu frenleyen adamdı. Liverpool maçında dakika 118 olmuş , herkes penaltılara razı oyun oynarken 50 metre koştu ve Liverpool defansına güya baskı yaptı. Eeee ne de olsa 4-5 menajer izliyordu kendisini. Sadece O mu ? Ondan sonra takım Balıkesir maçında zor tamamladı 90 dakikayı. Öncelikle kendine değil takıma oynayacak futbolculara ihtiyacımız var bizim.
Tek Büyük Beşiktaş

mauricio-tolgay-sosa

Pas manyağı yaparız, çok net. Pasla boğarız. Gençlerbirliğine attığımız 2.golün aynısını defalarca atarız.

Çevrimdışı Deniz

Puan ortalamasi 1.5 in ustunde olan yerli hocalar:

1.fatih terim
2.denizli
3.senol güneş

Denizlinin iki senedir takim calistirmadigini dusununce senol güneş en ideal secenek.hala bu adama gomenler var.yabanci td müş..bu ligde yabanci td is yapmiyor.

Bu arada listenin ilk 2 sirasinda olan fatih ve denizli buyuk takim calistirmis hocalar senol gunes 3 büyüklerden birini cistirmadan bu istatistigi tutturmus ona da dikkat..

Çevrimdışı Türkay

Sayın 62 ziyaretçi. Gelin üye olun artık 2 ay buradayız her gece transfer tartışmalarını katılıp beraber Luce'yi bekleyelim.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Töre ihtarnameyi yalanladı bu arada.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı EagleForce

Telasa endiselenmeye gerek yok. Yonetim 3.lugu kimseye kaptirmayacak bir kadro kuracaktir.

Çevrimdışı Deniz

alsinlar babel veya tunayi

Çevrimdışı Renton

Once tosic,babel,tunayda geliyormus soyliyim size.Anadolu karmasini kuruyoruz sacımı yoluyorum sinirden hayır eldekinden iyi diye aldigimiz adam yine gs ve fb nin altında oyuncular 3.belli yine
See you in another life,brother.

Çevrimdışı ahmetx

Puan ortalamasi 1.5 in ustunde olan yerli hocalar:

1.fatih terim
2.denizli
3.senol güneş

Denizlinin iki senedir takim calistirmadigini dusununce senol güneş en ideal secenek.hala bu adama gomenler var.yabanci td müş..bu ligde yabanci td is yapmiyor.

Bu arada listenin ilk 2 sirasinda olan fatih ve denizli buyuk takim calistirmis hocalar senol gunes 3 büyüklerden birini cistirmadan bu istatistigi tutturmus ona da dikkat..
Ertuğrul sağlamın bu kadar iyi ortalamaları olduğunu bilmiyordum. SAmsunu , kayseriyi , eskişehiri ve bursayı çalıştırmasına rağmen 1,62 ortalama tutturmuş .Beşiktaşın da son 15 yılda en fazla galibiyet oranı yakalmış td olmuş.

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sayın 62 ziyaretçi. Gelin üye olun artık 2 ay buradayız her gece transfer tartışmalarını katılıp beraber Luce'yi bekleyelim.
Türkay bey napıyosunuz :D

Gece 2 dk girmiyorum 2 sayfa doluyo. İnsan okuyacak bunları insan :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

Once tosic,babel,tunayda geliyormus soyliyim size.Anadolu karmasini kuruyoruz sacımı yoluyorum sinirden hayır eldekinden iyi diye aldigimiz adam yine gs ve fb nin altında oyuncular 3.belli yine
Tosic, Telles den kötü mü ? Babel ve Tunay, Yasin den kötü mü ? Aynı şekilde Fenerde de kanat oyuncusu yok.

Çevrimdışı forzatunga

Babel'in nesini beğenmiyosunuz anlamak çok güç.Top kontrolü üst düzey, ver kaç yapabiliyor,adam geçebiliyor, ceza sahasına yakın, şut çekiyor daha ne olsun.Adamı zaten yetenek olarak tartışmak komik.Tek sıkıntısı disiplin yönünden ve artık olgunlaştığını düşünebiliriz en verimli çağında.Tolgayı izleyince  gördük bir orta sahanın aslında nasıl olması gerektiğini.Babel de aynı etkiyi yapacaktır.İzlerken keyif alacaksınız.Tabi gelirse.Umarım gelir.Hatta Atıf C. da alma imkanımız varsa alalım.Gol ve pozisyon sıkıntısı çekmeyiz seneye.

Çevrimdışı atalay

Babel gibi gittiği her takıma yük olabilmeyi başaran bir oyuncuyu isteyenleri "alkışlıyoruz".

Ajax, tedrisatından geçmesi dışında kariyeri boyunca ekstra hiçbiri başarısını görmedim.

Fundamentals açısından Olcay'dan iyidir. Lakin; ne ihtiyacımız olan bir sol ön oyuncusu ne de beğenmediğim Olcay kadar istatistik yapabilecek bir oyuncu. Beşiktaş'ta Kasımpaşa'da ki kadar oyun özgürlüğüne sahip olamaz.

Hoffenheim dönemini bilenler Babel'den neden uzak durulması gerektiğini bilir.

Çevrimiçi mayguntr

Babel'in nesini beğenmiyosunuz anlamak çok güç.Top kontrolü üst düzey, ver kaç yapabiliyor,adam geçebiliyor, ceza sahasına yakın, şut çekiyor daha ne olsun.Adamı zaten yetenek olarak tartışmak komik.Tek sıkıntısı disiplin yönünden ve artık olgunlaştığını düşünebiliriz en verimli çağında.Tolgayı izleyince  gördük bir orta sahanın aslında nasıl olması gerektiğini.Babel de aynı etkiyi yapacaktır.İzlerken keyif alacaksınız.Tabi gelirse.Umarım gelir.Hatta Atıf C. da alma imkanımız varsa alalım.Gol ve pozisyon sıkıntısı çekmeyiz seneye.
Bu kadar iyiyse niye Kasımpaşa oyuncuyu bırakıyor  ? Gidiğ arjantin,kolombiya,el salvador liginden adını bilmediğimiz adamları alsınlar razıyım yeterki şu anadolu takımlarından gönderilmek istenen adamları almasınlar yav.(G.Süzen,Enaramo,Uğur Boral ...)