Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gelmeyecek
Ergin Aslan @erginaslan 1 dk.1 dakika önceŞener Turkiye'nin en iyi 2.sağbeki. 2012'de Altinsay 750 bine anlaştı. Donemin teknik ekibi Bankasya liginde oynamaz raporu verdi:)
Yalnız mboyo yu trabzon medyası mbia diye haber yaptıysa trollüğün kralı yarın belli olur
Gelirse?
şenol amca
Lucescu ile ilgili geçen gün ekşi de şunu okudum da baya gülmüştüm sezon sonları türk takımları-lucescu kronolojisi :1- başkan lucescu'yla görüşmeye gider.2- basında lucescu geliyor diye haberler çıkar.3- lucescu gelmeyeceğini açıklar.4- lucescu gelmez.
Ben bugün ilk gordugum tweette mboyo yazıyordu sonra forumda mbia gördüm oda gelmiş demekki dedim
Valla ben yazmadim
Sabah bende m boyo diye görmüştüm varmı öyle bir futbolcu .sonra mbia diye çıkınca yanlış yazmışlar diye düşünmüştüm.şimdi kim gelmiş gitmiş çözemedim.Belçika ligindenmiydi bu mboyo
futbolcu olup, gökhan gönül gibi efsanenin arkasına gideni anlamam.Futbolcu olup, efsane olabileceğin kulupten real madride gitmeni hiç anlamam(nuri)Kardeşim nedir bunlarda ki amaç, kime neyi ıspatlayacaksınız anasını satayım.
Yok beyler o kadar da değil. Tamam İHO'Nun ekibine kalsa Mboyo ile M'bia'yı karıştırırlarda orada Süleyman Hurma gibi bir isim var o yapmaz öyle bir yanlışı.
İsmail Köybaşı 5.5 milyon Euro bonservis
Bu TD işi uzayacağa benziyor ya..Bilic haziran sonu gelmişti diye hatırlıyorum umarım bu da en geç öyle olur
Hurma dan hersey beklerim