Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O zaman bu videonun elden ele yayılma zamanı gelmiş. Ç-A-R-E !
Ulan 3 dk mutfağa gitmeye gelmiyor ha 3 dk da 23 yorum yazmışsınız ucu kaçınca yakalamak zor
Çok şey istiyorsun hocam sen yapma
pektemeğe o parayı veriyorlarsa zaten ayıp 500 bin euro yeter ama 2.5 milyon euroya çok daha iyi orta saha oyuncuları var şunu hep unutuyoruz iyi takımlarda iyi görününen oyuncular vardır aslında ederi kadar değillerdir şimdi mbia neden ts yi seçiyor bu adam çok iyi baktığımız zaman orda bi sıkıntı var o yüzden hemen atlamamak lazım bu tarz oyunculara
Benim bildiğim Deniz bu değil onu yapacaz Armağan virüs gibi yayılıyor foruma önüne geçmek lazım
Mustafa Pektemek'in maaşını her duyuşum da elim ayağım titriyor
valla mbia mevkisinin en iyi oyuncularından biri ayrıca tsye geleceğini de hiç sanmıyorum gezmiş gitmiş istediği para çok değil bu tip oyuncuları sevilladaki gibi 900 bin 1 mil euroya oynatamazsın Türkiyede
Mbia hayirli olsun.Recai Kocaman
Ooo return of the king...recai kocaman
33 yaşında Free oyuncu istiyorum. Nesi çok?
Sergio Romero Fener için deniyor ama gerçekten çok sevdiğim bi kalecidir.Gelirse bizde çok iyi işler yapar.
mbia'yı marsilya döneminden beri izlerim.sevilla dışında başarılı olamadı.sevilla döneminde ise unai emery'nin etkisi büyük.tek başına iş yapmaz.
deniz luce gelecek mi
Gelmeyecek
əvrən @evrenmanchester 3 dk.3 dakika önceMboyo aliolar mbia okuolar hahaha.. Bu doğru olabilir mi ?
başka kaynaklarda var bu tip twit atan. m boyo diye birini alıyorlarmış.