2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12867132 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

O zaman bu videonun elden ele yayılma zamanı gelmiş. Ç-A-R-E !

Çok şey istiyorsun hocam sen yapma :D

Çevrimdışı Efe

Ulan 3 dk mutfağa gitmeye gelmiyor ha 3 dk da 23 yorum yazmışsınız ucu kaçınca yakalamak zor  :evillol:
ben direk son sayfa yapıyorum okuyamıyorum diğerlerini  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı atalay

Çok şey istiyorsun hocam sen yapma :D

33 yaşında Free oyuncu istiyorum. Nesi çok?

Çevrimdışı Türkay

Mustafa Pektemek'in maaşını her duyuşum da elim ayağım titriyor
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı sosyalkartal

pektemeğe o parayı veriyorlarsa zaten ayıp 500 bin euro yeter ama 2.5 milyon euroya çok daha iyi orta saha oyuncuları var şunu hep unutuyoruz iyi takımlarda iyi görününen oyuncular vardır aslında ederi kadar değillerdir şimdi mbia neden ts yi seçiyor bu adam çok iyi baktığımız zaman orda bi sıkıntı var o yüzden hemen atlamamak lazım bu tarz oyunculara
valla mbia mevkisinin en iyi oyuncularından biri ayrıca tsye geleceğini de hiç sanmıyorum gezmiş gitmiş istediği para çok değil bu tip oyuncuları sevilladaki gibi 900 bin 1 mil euroya oynatamazsın Türkiyede
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Efe

O zaman bu videonun elden ele yayılma zamanı gelmiş. Ç-A-R-E !
arteta çok iyi oyuncu bu tarz tecrübeli bir orta saha lazım işte
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Benim bildiğim Deniz bu değil onu yapacaz :D

Armağan virüs gibi yayılıyor foruma önüne geçmek lazım  :evillol:
Hahhahaha :)

dikkat ettiysen lucescu konusunda cok katiyim cunku biktim.her hoca degisim döneminde bu yaz gelecek diyorlar.midem bulaniyor artik.8 yildir ayni film dönüyor.

Gelmiyor iste adam zorlamanın alemi ne.luce gelecek diye elimizden kacirdigimiz hocalar,futbolcular da cabasi.herkes yoluna baksin bu Adamın yolu burasi değil..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Renton

Mustafa Pektemek'in maaşını her duyuşum da elim ayağım titriyor
:kop: :kop: :kop: :kop:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Efe

valla mbia mevkisinin en iyi oyuncularından biri ayrıca tsye geleceğini de hiç sanmıyorum gezmiş gitmiş istediği para çok değil bu tip oyuncuları sevilladaki gibi 900 bin 1 mil euroya oynatamazsın Türkiyede
daha iyisi bulunabilir ben pek beğenmiyorum bakış açısı  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Renton

Valla lucescu 5 senedir kullanılıyor her sene yiyoruz bize de müstahak
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Deniz

Mbia hayirli olsun.
Recai Kocaman

Ooo return of the king...recai kocaman :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Ooo return of the king...recai kocaman :)
deniz luce gelecek mi  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Aykutt

Sergio Romero Fener için deniyor ama gerçekten çok sevdiğim bi kalecidir.Gelirse bizde çok iyi işler yapar.

Çevrimdışı Kadir G.

33 yaşında Free oyuncu istiyorum. Nesi çok?

Yönetim bana göre gelen hoca kim olursa olsun reddetmeyeceği dannyi bile resmiyete bağlayamamış şapkadan tosiçi çıkarmış valla ben artetanın boşa çıktığını bile bildiklerini sanmıyorum. Transferi inşaatçı yapıyor çünkü.

Çevrimiçi Samet Ç

Sergio Romero Fener için deniyor ama gerçekten çok sevdiğim bi kalecidir.Gelirse bizde çok iyi işler yapar.
bende isterim ama bu aralar çok sakar dünya kupasındaki performansına bakmayın derim motive olmak için nedeni vardı adamın  :evillol:

Çevrimdışı sosyalkartal

mbia'yı marsilya döneminden beri izlerim.sevilla dışında başarılı olamadı.sevilla döneminde ise unai emery'nin etkisi büyük.tek başına iş yapmaz.
sevilla döneminden beri izlerim pırlanta gibi çocuktur  :D
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı talha

:) bir güleyim de.

1- M'bia UEFA'yı CV'sine yazmış geliyor 2.3m istemez. Geçin onu, hele ki Trabzon seneye UEFA bile göremeyebilir.
2-Trabzon'a hiç gelmez. Adamın Tonlarca isteyeni vardır. Sadece AL performansı için.
3- M'bia Trabzon'a gelmez.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Samet Ç

əvrən ‏@evrenmanchester  3 dk.3 dakika önce
Mboyo aliolar mbia okuolar hahaha..

Bu doğru olabilir mi ?  :kop:

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

başka kaynaklarda var bu tip twit atan. m boyo diye birini alıyorlarmış.

Çevrimdışı Efe

başka kaynaklarda var bu tip twit atan. m boyo diye birini alıyorlarmış.

buna gülünür işte :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı atalay

:kop: Doğru

Çevrimdışı Kemal

@Çağrı , Hollandalı ekip ve td is kafama çok yattı,  belkide diğer seçeneklerden çok daha iyi bir seçenek , o adam de jong gibi adamlarida direk getirir.