2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12870720 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

Dominguez istanbula gelmiş gs.Gignac gsyi takip etmiş ama 1200 takip ettiği var zaten kriter değil
bizide takip ediyor sıkıntı yok  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

O değil de neden herkes 3-5-2 üzerine kadro yapıyor ki :biggrinking:

Lucescu belki 4-4-1-1 ya da 4-3-3 oynatacak geldiği zaman :busted_cop:
Gelsin de 2-3-5 oynatsın :D

Çevrimiçi Samet Ç

O değil de neden herkes 3-5-2 üzerine kadro yapıyor ki :biggrinking:

Lucescu belki 4-4-1-1 ya da 4-3-3 oynatacak geldiği zaman :busted_cop:
ben 4-3-3 isterim de o sisteme uyan kanat almak lazım Danny yani. Danny içeri dalacak Töre driblingle ilerleyecek

Çevrimdışı Çağrı

Ben ısrarla aynı şeyi söylüyorum eğer ikisi de olmazsa yapacakları C Planı basit ve öz.

Zaten şampiyon yapacak adamı getiremezsin o saatten sonra.

Gidecekler 10-12 kişilik Hollandalı bir ekiple anlaşacaklar alt yapı ve üst yapı komple olarak Hollandalıların elinde olacak.

Seeedorf'u getirsinler.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

bizide takip ediyor sıkıntı yok  :evillol: :evillol:
vodafone arenayı da takip ediyor ayrıca ts yi de takip ediyor adam  :)

Çevrimdışı Kadir G.

bence istemiştir o adam romero olabilir mi acaba o da uruguaylı bir de free diye biliyorum 3 aydır bu adamı yazıyorum sonunda getirecem  :D

Arjantin

Çevrimdışı TØLGA

Bence Beşiktaş'ın kurtuluşu tüm kongre üyelerinin üyeliklerinin iptal edilmesi ve toplu üye kaydının ve aidat ödenmesinin yasaklanmasından geçiyor. Aksi takdirde bizden bir cacık olmaz
ön taraftaki dinazorlardan kurtulsak yeterli  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Dominguez net iyi transfer olur. Lakin piyasası 6-7 milyon euro. Gs o parayı nasıl verecek diyeceğim ama sayemizde ŞL'ne gidiyorlar.

Çevrimdışı Çağrı

4-3-3 sistemi kanatların eline baktığın 4-2-3-1 ise 10 numaranın eline baktığın bir sistem en azından Türkiye'de.

Normalde bu ülkede en güzel 3 lü defans oynanır. Çok yetenekli oyuncular olmadığı için yükü tüm takımın sırtına vereceksin.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı TØLGA

Ben ısrarla aynı şeyi söylüyorum eğer ikisi de olmazsa yapacakları C Planı basit ve öz.

Zaten şampiyon yapacak adamı getiremezsin o saatten sonra.

Gidecekler 10-12 kişilik Hollandalı bir ekiple anlaşacaklar alt yapı ve üst yapı komple olarak Hollandalıların elinde olacak.

Seeedorf'u getirsinler.

yok bea şampiyon yapamaz oda gitsinler rızayı getirsinler en azından masraf yapmayız forma 3.lüğe oynuyor zaten  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

yok bea şampiyon yapamaz oda gitsinler rızayı getirsinler en azından masraf yapmayız forma 3.lüğe oynuyor zaten  :biggrinking:

Şampiyonluk için değil zaten kökten sıfırlanmak için :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Şampiyonluk için değil zaten kökten sıfırlanmak için :D
bunlar varken bişey olmaz boşuna uğraşmayın  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

Adamın Trabzonspor'dan fazla kupası var tek başına  :kop:

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

hahaha ertem gignacın twitterı açmış gs yi takip etti diyor az aşağı in bakayım kim var orada biraz daha aşağı in orada kim var bakayım

Çevrimdışı sosyalkartal

gignac gsyi takibe aldı hadi buyrun cenaze namazına
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Renton

Çağrı zeki abiye haber versen de soruşturabilirse soruştursun içeriye durumlar nedir ya  :alala:  :kop:
See you in another life,brother.

Çevrimiçi murat

Adam takip etmek için yaratılmış.foruma alalım.

Çevrimdışı Çağrı

Gignac tam Türk ligi için biçilmiş kaftan yalnız. Süper top oynar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Çağrı zeki abiye haber versen de soruşturabilirse soruştursun içeriye durumlar nedir ya  :alala:  :kop:

@ZEKI ABİ  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Sosa dan mesaj var.

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Kim alırsa en kötü 20 atar bu lig de :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Renton

Yalnız rezilliğe bakalım ya adam takip etti ülkede olay oldu tvlere çıkıyor 1200 kişiyi takip ediyor adam  :lol: :lol:
See you in another life,brother.