2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12871120 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

@Çağrı haberin var mı bilmiyorum ama benim bildiğim Lucescu elimizdeki 3 kaleci ile de çalışmaz acaba kaleci istemiş olabilir mi :alala:
bence istemiştir o adam romero olabilir mi acaba o da uruguaylı bir de free diye biliyorum 3 aydır bu adamı yazıyorum sonunda getirecem  :D

Çevrimdışı TØLGA

Van Gaal de istedi zamanında getiremedik :D

Adam Beşiktaş'ı bir hafta analiz etti bu kadroya varım istediklerimi getirin maaşları düzenli ödeyin dedi.

Evet yerine elimizden geleni yaparız denince gelmedi Feda yılında. 4 yıllık anlaşmıştık.
ibrahim altınsay anlaşmıştı.
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Ronaldo ve Zago yok elimizde üzgünüm :D

Eldekine ögre planlarsın Şaktar'da 4-3-3 oynuyor normalde ön libero çıkarması lazım topları ama Srna çıkarıyor.

Bizde de Maxi Pereira çıkar topla.

İşte mesele bu. Bekler.  :tabe: :tabe:

Maxi gelecekse. Hatta Vargas ile beraber. Baki - Ali Eren -  Ersan üçlüsü de oynar.

Tabii, bir de o bekleri oyuna çıkaracak orta saha lazım. :D

Çevrimdışı Türkay

Geçen sene Fener tek oyuncuyla transfer dönemini kapatmıştı. Bu sezon onlarda 6-7 transfer yapacak ve free ler den almaya çalışacaklar Mbia gibi. Bu sene işimiz daha zor yönetim İnşallah önceden yapmıştır planlarını.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

Şimdi açık konuşmak gerekirse ben stadı açıp kaçacağını da düşünmüyorum. Deniz abinin dediği gibi stadı yaptıktan sonra 10. da olsak gönderecek bir kongremiz de yok. Kendisi de asla bırakmaz gururuna yediremez. Olan yine bize olur

O zaman stadta her maç ıslıklanır Demirören'den beter olur keyfi bilir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

bence istemiştir o adam romero olabilir mi acaba o da uruguaylı bir de free diye biliyorum 3 aydır bu adamı yazıyorum sonunda getirecem  :D
Yönetim belki onun ismini önermiş olabilir tabi :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Fenere çoluk çocuk dolduracaklar dersek çarpılırız her sene 1 tane falan alırlar genç onlar yine tecrübeli kovalayacaklardır
şu haberlere baktıkça hiç sanmıyorum fernandoa ozan falan filan aziz borç 380 milyon dolar dedi onların da durumu hiç açıcı değil bence

Çevrimiçi Samet Ç

Yönetim belki onun ismini önermiş olabilir tabi :icool:
ayrıca güvendiğim bir adamda tolga gidecek dedi onu bekliyorum ben bir ümit  ama gitmez  : :D

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Kaleci öyle yada böyle lazım,  Lucescu' nun istemesine gerek yok.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Tolga

ayrıca güvendiğim bir adamda tolga gidecek dedi onu bekliyorum ben bir ümit
Şenol Hoca gelirse Tolga kesin kalır :biggrinking:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Töre satılır 3 lü oynarsak. Sosa Ba İlhan Sergen gibi önlü arkalı oynarlar.
Abi bence eğer yeni statta baskılı oynayacaksak gümbür gümbür oynayacaksak dediğin kadro güzel olur gibi.

Yeni Kaleci

Pedro    Britos    Tosic

Maxi          Veli         Ilsinho     Tolgay      Motta   

Sosa

Demba Ba

Ama işte Töre-Danny olsa iyi olurdu :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Türkay

Alvaro Dominguez İstanbul'a gelmiş Galatasaray için.

Çevrimdışı Anıl

Romero Arjantinli :)

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol Hoca gelirse Tolga kesin kalır :biggrinking:
bu yüzden oyum Lucescu'ya  :)

Çevrimdışı TØLGA

ayrıca güvendiğim bir adamda tolga gidecek dedi onu bekliyorum ben bir ümit  ama gitmez  : :D
benimde ismim tolga ben bir adama bu kadar sövmemişimdir yaaa gitsin yaa valla kendi ismime sövmekten ben bıktım  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Renton

Abi bence eğer yeni statta baskılı oynayacaksak gümbür gümbür oynayacaksak dediğin kadro güzel olur gibi.

Yeni Kaleci

Pedro    Britos    Tosic

Maxi          Veli         Ilsinho      Motta   

Sosa

Demba Ba

Ama işte Töre-Danny olsa iyi olurdu :bandit:
1 kişi daha koyabilirsin ama böylede güzel :D
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi murat

Abi tamam da anlaşılan Lucescu istediği transfer yapılrsa gelecekmiş yani her türlü transfer yapmamız lazım onun gelmesi için :)
İllaki ister ama ben çok sayıda transfer isteyeceğini sanmıyorum.lucenin takımının değişmezi 1 Tolgay 2 ba 3oğuzhan 4 sosa olur.gökhanın tarzı uyarmı emin değilim.sanki Olcay çok verimli olur gibime geliyor.

Çevrimiçi Samet Ç

benimde ismim tolga ben bir adama bu kadar sövmemişimdir yaaa gitsin yaa valla kendi ismime sövmekten ben bıktım  :biggrinking:
:kop:

Çevrimdışı Tolga

O değil de neden herkes 3-5-2 üzerine kadro yapıyor ki :biggrinking:

Lucescu belki 4-4-1-1 ya da 4-3-3 oynatacak geldiği zaman :busted_cop:

Çevrimdışı Renton

Dominguez istanbula gelmiş gs.Gignac gsyi takip etmiş ama 1200 takip ettiği var zaten kriter değil
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Anıl

O zaman stadta her maç ıslıklanır Demirören'den beter olur keyfi bilir.
Bence Beşiktaş'ın kurtuluşu tüm kongre üyelerinin üyeliklerinin iptal edilmesi ve toplu üye kaydının ve aidat ödenmesinin yasaklanmasından geçiyor. Aksi takdirde bizden bir cacık olmaz

Çevrimdışı Türkay

Gignac da Gs'yi takip etmiş twitter da. Gelir mi bilmiyorum ama bu koşullarda en büyük transferimiz Lucescu olur.

Çevrimdışı onder23

Resmi siteden tomas sivok ile teknik kadrodaki kişileri çıkarmışlar
Eren şafak duruyor ama onu iyiki göndermemişler
zamanında fatih terim milli takıma istemişti ama vermemişti bizimkiler
Lucescu nun yanında çok iş yapar

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bence de çalışmaz. Ama Uruguay'dan çıkar mı o kaleci bilemiyorum.

kaleci olarak Cristopher tosellı alsınlar o tarafa gitmişken :)