Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@Çağrı haberin var mı bilmiyorum ama benim bildiğim Lucescu elimizdeki 3 kaleci ile de çalışmaz acaba kaleci istemiş olabilir mi
Van Gaal de istedi zamanında getiremedik Adam Beşiktaş'ı bir hafta analiz etti bu kadroya varım istediklerimi getirin maaşları düzenli ödeyin dedi.Evet yerine elimizden geleni yaparız denince gelmedi Feda yılında. 4 yıllık anlaşmıştık.
Ronaldo ve Zago yok elimizde üzgünüm Eldekine ögre planlarsın Şaktar'da 4-3-3 oynuyor normalde ön libero çıkarması lazım topları ama Srna çıkarıyor.Bizde de Maxi Pereira çıkar topla.
Şimdi açık konuşmak gerekirse ben stadı açıp kaçacağını da düşünmüyorum. Deniz abinin dediği gibi stadı yaptıktan sonra 10. da olsak gönderecek bir kongremiz de yok. Kendisi de asla bırakmaz gururuna yediremez. Olan yine bize olur
bence istemiştir o adam romero olabilir mi acaba o da uruguaylı bir de free diye biliyorum 3 aydır bu adamı yazıyorum sonunda getirecem
Fenere çoluk çocuk dolduracaklar dersek çarpılırız her sene 1 tane falan alırlar genç onlar yine tecrübeli kovalayacaklardır
Yönetim belki onun ismini önermiş olabilir tabi
ayrıca güvendiğim bir adamda tolga gidecek dedi onu bekliyorum ben bir ümit
Töre satılır 3 lü oynarsak. Sosa Ba İlhan Sergen gibi önlü arkalı oynarlar.
Şenol Hoca gelirse Tolga kesin kalır
ayrıca güvendiğim bir adamda tolga gidecek dedi onu bekliyorum ben bir ümit ama gitmez :
Abi bence eğer yeni statta baskılı oynayacaksak gümbür gümbür oynayacaksak dediğin kadro güzel olur gibi. Yeni Kaleci Pedro Britos TosicMaxi Veli Ilsinho Motta Sosa Demba BaAma işte Töre-Danny olsa iyi olurdu
Romero Arjantinli
Abi tamam da anlaşılan Lucescu istediği transfer yapılrsa gelecekmiş yani her türlü transfer yapmamız lazım onun gelmesi için
benimde ismim tolga ben bir adama bu kadar sövmemişimdir yaaa gitsin yaa valla kendi ismime sövmekten ben bıktım
O zaman stadta her maç ıslıklanır Demirören'den beter olur keyfi bilir.
Bence de çalışmaz. Ama Uruguay'dan çıkar mı o kaleci bilemiyorum.