2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12872574 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

forlan var işte  :upto: :upto: :upto:
forlan ölmedi mi ya en son çin veya hint liginde oynuyordu o adam

Çevrimdışı Tolga

oyuncu tek taraflı fesh ediyor yani kulübün razısına gerek yok diyelim ben bucada oynuyorum ayrılmak istiyorum ama yönetim transferime onay vermiyor bende alacaklarımdan vazgeçip sözleşmemi tek taraflı fesh ediyorun
Bu mantıklı o zaman birşey diyemem :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Tamam da hangi parayla basacaksın işte  :)

Önce Cas'a gidecek sonuçlanması 2 yılı bulacak o arada bir yerde ödeyeceksin 2 milyon euro :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Bu mantıklı o zaman birşey diyemem :icool:
sen iste yeter ki yolunu buluruz sıkıntı yok  :D

Çevrimdışı Anıl

M'bia gibi bir free orta saha varken Atiba ile sözleşme uzatırsak eğer aptallıktır, iş bilmezliktir. Hoca kim olursa olsun Atiba gönderilip M'bia alınmalıydı. Fikret Orman ve ekibinin son şansı bu sene aksi takdirde Adnan Polat'a bağlar bu filmin sonu.

Çevrimdışı Tolga

Luce gelsin transfer olmasa da itiraz etmem.kadromuz ligi kaldıracak seviyede.bir sağbek ve solbek olursa adam gibi işimizi görür.luce gelirse 3-5-2 oynayamaz bu kadroyla.3-4-3   olabilir.3-5-2 de gökhan ve Olcay ıskarta olur
Abi tamam da anlaşılan Lucescu istediği transfer yapılrsa gelecekmiş yani her türlü transfer yapmamız lazım onun gelmesi için :)

Çevrimdışı Deniz

M'bia gibi bir free orta saha varken Atiba ile sözleşme uzatırsak eğer aptallıktır, iş bilmezliktir. Hoca kim olursa olsun Atiba gönderilip M'bia alınmalıydı. Fikret Orman ve ekibinin son şansı bu sene aksi takdirde Adnan Polat'a bağlar bu filmin sonu.
Bizim kongre yapısı ile baglamaz..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı atalay

Tosic 1.85 Britos 1.88 sadece Pedro kısa o sağ süpürücü oynar sıkıntı olmaz.

Veli Ilsinho olur bence önlerinde süpürücü. Sol bek sıkıntı olmaz Motta baya iyi oynar üçlüde sağa da Maxi gelirse olur baya baya.

Pedro, süpüremez. Topla çıkacak bir tane adam yok o üçlüde. Sadece Tosic, 3.bölgeye top atar.

Çevrimdışı Tolga

Önce Cas'a gidecek sonuçlanması 2 yılı bulacak o arada bir yerde ödeyeceksin 2 milyon euro :D
Aradığım cevap buydu işte :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

Tam olarak öyle olacak.

Stadı açacak ve kaçacak Adalı pusuda bekliyor.

İşin kötüsü bunca emeğin kaymağını çatır çatır başkası yiyecek yazık.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi mayguntr

Luce gelsede güzel bi 3-5-2 izlesek

Günay
      Pedro Britos Tosic

Maxi  Sosa Veli Tolgay Motta
            Adriano Ba

Çevrimdışı Türkay

Bizim kongre yapısı ile baglamaz..

Aynen stad açılışının verdiği gazla yine seçilirler.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Renton

Oğulcan Çağlayan zu fenerbahçe ayakları kıvrak çocuk
See you in another life,brother.

Çevrimdışı sosyalkartal

gutinin sportif direktörlüğe getirilmesini teklif ediyorum  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tosic 1.85 Britos 1.88 sadece Pedro kısa o sağ süpürücü oynar sıkıntı olmaz.

Veli Ilsinho olur bence önlerinde süpürücü. Sol bek sıkıntı olmaz Motta baya iyi oynar üçlüde sağa da Maxi gelirse olur baya baya.
Töre-Sosa-Ba nerde olur?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Pedro, süpüremez. Topla çıkacak bir tane adam yok o üçlüde. Sadece Tosic, 3.bölgeye top atar.

Ronaldo ve Zago yok elimizde üzgünüm :D

Eldekine ögre planlarsın Şaktar'da 4-3-3 oynuyor normalde ön libero çıkarması lazım topları ama Srna çıkarıyor.

Bizde de Maxi Pereira çıkar topla.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Oğulcan Çağlayan zu fenerbahçe ayakları kıvrak çocuk
fenerde iyice bizim sisteme bağladı çoluk çocuk dolduracaklar herhalde bu iyi haber

Çevrimdışı ferdi1903

Bilgim yok ama ben öyle anladım.

Yönetim Lucescu'nun istediklerini alırsa bence gelir yoksa gelmeyecek gibi.

allah icin bizim yönetimde tam is bitiricidir ya, is eyer bu 3 oyuncuyu almaya kaldiysa dagilalaim beyler luce gelmez
[ Son Düzenleme: 01 Haziran 2015, 00:49:06 ferdi1903 ]

Çevrimdışı Çağrı

Töre-Sosa-Ba nerde olur?

Töre satılır 3 lü oynarsak. Sosa Ba İlhan Sergen gibi önlü arkalı oynarlar.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

@Çağrı haberin var mı bilmiyorum ama benim bildiğim Lucescu elimizdeki 3 kaleci ile de çalışmaz acaba kaleci istemiş olabilir mi :alala:

Çevrimdışı Çağrı

fenerde iyice bizim sisteme bağladı çoluk çocuk dolduracaklar herhalde bu iyi haber

33 yaş üstü 8 oyuncun olunca normal :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı haberin var mı bilmiyorum ama benim bildiğim Lucescu elimizdeki 3 kaleci ile de çalışmaz acaba kaleci istemiş olabilir mi :alala:

Bence de çalışmaz. Ama Uruguay'dan çıkar mı o kaleci bilemiyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Fenere çoluk çocuk dolduracaklar dersek çarpılırız her sene 1 tane falan alırlar genç onlar yine tecrübeli kovalayacaklardır
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Anıl

Tam olarak öyle olacak.

Stadı açacak ve kaçacak Adalı pusuda bekliyor.

İşin kötüsü bunca emeğin kaymağını çatır çatır başkası yiyecek yazık.
Şimdi açık konuşmak gerekirse ben stadı açıp kaçacağını da düşünmüyorum. Deniz abinin dediği gibi stadı yaptıktan sonra 10. da olsak gönderecek bir kongremiz de yok. Kendisi de asla bırakmaz gururuna yediremez. Olan yine bize olur