2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878479 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Fatih Berker

Bugün hiçte duyum yok yav.

Çevrimdışı f_madida

M'bia Trabzon'a bile imza atacak adamsa zaten bizimle işi olmazmış. Trabzon bu daha Avrupa'ya gideceği belli değil. Ne diye geliyor? Para için. Durur mu peki? Kesinlikle hayır. M'bia sezon ortasında kaçar oradan. Şunu şuraya yazayım alıntılarsınız zamanı gelince.

Iyi transfer olur, Bosingwa etkisi yaratir belki...Yalniz bu Trabzon'daki degirmenin suyu?
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Türkay

Burak Yılmaz tamamen Galatasaraylı olmuş
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı sosyalkartal

beyaz futbolu açtım sinan şimdi bişey patlatır  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aynen 4 büyük takımda oynadım hepsi büyük ama en büyüğü son 20 yılın büyük(!) takımı gsymiş :busted_cop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Renton

Beşiktaşta haber yok trabzonu konuşalım bari.

Yatabare ile Warisi iyi bir paraya satmaya yaklaşmışlar.

Danny'i de trabzona getirecekler bir kaç güne mbia olumlu geçmiş
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

Bugün otobüsteki sevincini izledim de bir Gs marşları söylüyor en hakiki Gs'li bile bu kadar coşkuyla söyleyemez yani o derece.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sosyalkartal

valla ömrümde beşiktaşlı olup karaktersiz adam çok nadir gördüm burak yılmaz türünün ender örneklerinden hele o 3 3 biten maçta kendini atma tiyatrosu var ya karaktersiz insan
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Türkay

Danny'i de kaptırırsak söverim artık. Ayew'i alırlarsa başka tabi  :biggrinking:

Çevrimiçi Samet Ç

Danny de giderse onlara kapatalım şubeyi kimi alacağız free diyorlar hiç bir çalışma yok ayewimi getirecen

Çevrimdışı Tolga

Hoca işi uzarsa Danny'de elden kaçar bir an evvel hoca kim olacaksa açıklanmalı.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Arkadaş adamlar iyi kötü tüm yabancılarını satabiliyor ya. Biz demba ba hariç, sosa dahil hiç birini satamayız.  :alala:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Mayıs 2015, 23:58:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yönetimin bir B PLanı yoksa işler çok fena yerlere sarar.

A Planı Lucescu ve Luce gelirse kimse burada transfer konuşmaz. Kimse eleştirmez Luce işini de getireceği adamı da bilir der bekler.

Ama olmaz da Şenol hoca gelirse piyasada free oyuncular tükenmeye başladı. Tek ihtimal bazı oyuncularla anlaşılıp ( Maxi gibi ) bekletiliyor olması.

Ve son durum Şenol hoca da olmazsa kim. Yerli getiremez taraftar suyunu çıkarır yönetimin çünkü isim düşük profilli olacaktır.

Yabancı gelirse de freeler bittiği için oyuncu alamayacak çünkü oyuncuları geçtim hoca en erken Temmuz'da imza atar bu durumda.

Sözün özü bu sene ya vezir olacağız ya rezil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sosyalkartal

Bu tsnin suyu nerden geliyor arkadaş tamam oyuncu felan satıyorlarda o da biyere kadar karanlık işler mi çeviriolar bir de hangi yabancı futbolcu trabzonda yaşamak ister de bunlar ikna edip getiriyor  :alala:

Çevrimdışı Deniz

sen kimi istiyosun ?
Lucescunun gelmeyeceginden emin oldugum icin senol gunesi istiyorum
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

A Planı Lucescu ve Luce gelirse kimse burada transfer konuşmaz. Kimse eleştirmez Luce işini de getireceği adamı da bilir der bekler.

Ama olmaz da Şenol hoca gelirse piyasada free oyuncular tükenmeye başladı. Tek ihtimal bazı oyuncularla anlaşılıp ( Maxi gibi ) bekletiliyor olması.

Ve son durum Şenol hoca da olmazsa kim. Yerli getiremez taraftar suyunu çıkarır yönetimin çünkü isim düşük profilli olacaktır.

Yabancı gelirse de freeler bittiği için oyuncu alamayacak çünkü oyuncuları geçtim hoca en erken Temmuz'da imza atar bu durumda.

o zaman rezil olacağız anlaşıldı

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Danny'i de kaptırırsak söverim artık. Ayew'i alırlarsa başka tabi  :biggrinking:
Danny çok farklı oyuncu Ayew gelse de Danny'yi kaçırmak büyük başarısızlık olur :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Türkay

Ne yapıp edilip teknik direktörün şu dakikadan itibaren pazar gününe kadar belli olması gerekiyor. Yoksa yan basarız maazallah

Çevrimdışı Deniz

bilicte onderde ısrar etti sonucunu gorduk
Aylarca bielsa diye bağırdı, bielsa t shirti ile tvye cikti ne bilici istemesi
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O yüzden yönetim "uyumayı" bırakmalı.
Ben anlamam arkadaş. Seneye stat açılacak, şampiyon olmamız lazım artık.
Sene 2015. Avrupa şampiyonası geliyor, Dünya Kupası geliyor. Zor free oyuncu buluruz.

Ne yapıp edip bu sene sağlam transferlerle birlikte sağlam bir teknik ekip kurmamız şart.

Çevrimdışı Çağrı

o zaman rezil olacağız anlaşıldı

Ben abartmıyorum bu sene bıçak çok keskin.

Öyle ortasında yürüyemeyiz.

Bu takım bu sene ya şampiyon olur ya da 3. bile olamaz. Hiç abartı yok bu söylediğimde.

Bu sene Trabzon kesinlikle ilk üçte bitirecek.

Ya Fener Ya Beşiktaş ikisinden biri ilk üçün dışında kalacak bu sene. İçinde kalan da şampiyon olacaktır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Bu takım bu sene ya şampiyon olur ya da 3. bile olamaz. Hiç abartı yok bu söylediğimde.

Ya Fener Ya Beşiktaş ikisinden biri ilk üçün dışında kalacak bu sene. İçinde kalan da şampiyon olacaktır.
Bursa seneye silinecek ellerinde adam kalmadı. Yeni stada gecerken kadrolarini koruyamadilar.yoksa o gazla ilk 3 e oynarlardi.

Ts de durum daha farkli,yanali begenirim iyi hocadir ama baski cok yuksek.taraftarla arasi limoni.bir kotu baslasa 4. Haftada biletini keserler.

Çevrimdışı Tolga

Bazen o kadar umutsuz oluyorum ki lig başlamasa daha iyi diyorum.

Çevrimdışı Renton

Benim için o sene geride bıraktığımız seneydi
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

Özetle tahmini sıralamam koşullarıyla şudur.

1- Beşiktaş/Fenerbahçe ( Fener yeni kadrosu tutarsa, Beşiktaş yeni hocası tutarsa şampiyon olur.)

2- Galatasaray ( Hamza Şampiyonlar  Liginde ağır yenilgiler alacağı için ligi etkileyecek zaten iyi futbol oynatmadı bu sene de rakipler ikram etti seneye şampiyon olamaz Galatasaray. )

3- Trabzonspor ( Ersın tamamen lige odaklanacak ve istediği kadroyu kuracak ama şampiyonluğa yetmeyecek. )

4- Beşiktaş/Fenerbahçe ( Luce ya da Güneş olmazsa yönetim Ocak gibi istifa eder çok geriye düşeceğimiz için. / Benzeri Fener için geçerli kadro tutmazsa Aziz Yıldırım istifa eder Ali Koç gelir. )
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli