2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896018 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı adnan

Yaklaşık 3 milyondur. Onlara gelene kadar 3.3 lük tolga+pektemek var.
şimdi baktım
uğur boral=700 bin euro
sivok=1.4 milyon euro
holosko 1.1 milyon euro
toplam=3.2 milyon euro kardayız lucenin bir yıllıgı cıktı şimdiden :)
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı atalay

Şenol Güneş'in gelmesini hiç istemiyorum. Yazdıklarımın bir kısmı Mustafa Denizli içinde geçerli.

Fakat ondan önce ligi tanıyor diye yerli hocalar için bir goygoy var.

Gelecek sene Beşiktaş minumum 11-12 yabancı oyuncu ile oynayacak. Takım içinde İngilizce dahi bilmeyen Latin kökenli İspanyolca konuşanlar var. Yerli oyuncuların Yüzde 75'inden fazlasının ana dili Almanca ve Türk pasaportu olup Türkçe bilmeyenler var. Yani takımın ortak dili İng. ve Denizli'de, Güneş'te İng. bilmiyor. -Bu durumu Küçümsemeyin zira saha içi ve dışı diyaloglarda çok önemli-

Teknik adam özelinde düşünürsek Şenol Güneş gibi yerli antrenörler bir çok şeyi idare eder. Oyuncu profili güçsüzken yeterli bulur, elzem pozisyonu -ben ona güveniyorum diye geçiştir. Ki bizim yönetimin en sevdiği şey-

Bu takımın temel problemi oyuncu profili. Bir şekilde potansiyelli kaliteli oyuncu grubu yaratıldı lakin kaşar diye tabir edilen bir tane lider oyuncu yok. Belki biraz Sosa.

Şenol Güneş içinde söyleyeceğim şu: Çok muhafazakar. Evet, en az Bilic kadar. T.D olması halinde adım gibi eminim ki çok benzer eleştiriler alacak. İkincil bir oyun planı yok. Final yapma becerisi de yok. Yıllar önce kaçan şampiyonluktan tut ( Fb'ye 2-1 yenildikleri) Trabzonspor ve Kore maceraları tamamen böyle oldu. Ayrıca oyuncu seçimlerinde de çok başarılı olduğu söylenemez. Yani transfer işi ona kaldıysa bir Ertuğrul Sağlam performansı görürüz.  :kop:

Daha bomba haberi söyleyeyim. Şenol Güneş'in gelmesi bu kulübün gayri resmi başkanın ANÇ olması demek. Bu da yönetimsel bir kriz. Ayrıca sezon içersinde ve sezon öncesi planlamalarında ki duygusal tercihlerini saymıyorum bile. Mesela Tolga'nın 1.kaleci olarak devam etmesi gibi.

Seviye Sergen Yalçın ise Şenol Hoca baş tacı. Lakin; Şenol Hoca gelecek ise aylarca eleştirdiğim; giderken sevindiğim Bilic'e niye yol veriyoruz. Ben bir fark görmüyorum. 2 aydır yazdıklarım gram yanılmadım. Umarım zaman beni haksız çıkartır. 
[ Son Düzenleme: 31 Mayıs 2015, 00:13:23 atalay ]

Çevrimdışı Renton

Gelmediğini kim söyledi?
Keşke gelse ama umutlanmaya gerek yok ters köşe olacak yine umutlananlar
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Renton

Tamam bildin birader alkış sana hee :claps: :claps: :evillol:
Mutlu ol hadi :bandit:
Forumun komiği sen misin dostum  :lol:

Çevrimdışı sosyalkartal

bu resmi hesabımı yav ingilizce bilmediğim halde kötü geldi  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimiçi Samet Ç

bu resmi hesabımı yav ingilizce bilmediğim halde kötü geldi  :lol:
fake abi dikkat edersen 9 bin takipçi var hepside türk

Çevrimdışı Kadir G.

Yönetim neden ters köşe yapsın? Basına biz atıyorum jorge jesusla ilgileniyoruz haberini salarsın arkadan lucescuyla gizli gizli görüşürsün. Buna eyvallah ama tersi için neden yok. Luceyi öne sürüp kimle ters köşe yapacaklar? Şenol güneş demeyin o istediği kadar dillendirilsin şimdi gitseler sözleşme imzalarlar. Başka bir yabancı da saçma geliyor. Yine orda da trden rakip çıkmazdı. Şansa bırakılacak bir durum yok ortada.

Çevrimdışı JoseDemba

Şenol Güneşi Bursa neden bıraksın adam ilk oranın rızasını alayım diyor. İçime doğuyor Luce gelecek İnşallah olmazsa ve yabancı getirirlerse çok pis söverim ama zannetmiyorum
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Renton

Yönetim neden ters köşe yapsın? Basına biz atıyorum jorge jesusla ilgileniyoruz haberini salarsın arkadan lucescuyla gizli gizli görüşürsün. Buna eyvallah ama tersi için neden yok. Luceyi öne sürüp kimle ters köşe yapacaklar? Şenol güneş demeyin o istediği kadar dillendirilsin şimdi gitseler sözleşme imzalarlar. Başka bir yabancı da saçma geliyor. Yine orda da trden rakip çıkmazdı. Şansa bırakılacak bir durum yok ortada.
Linnesi maxi pereirayı atıp opareyle yaptılar en son bunun nedeni neydi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

o ters köşe olmuyor becerisizlik ve cimrilikden oldu maxi için benficaya 4 milyon euro para verselerdi maxi bizim oyuncumuzdu

Çevrimdışı Renton

Hesabı kullanana acıdım.Hesap sahte.
Aynen faik hesap

Çevrimdışı sosyalkartal

fake abi dikkat edersen 9 bin takipçi var hepside türk
aynen ya sahte hesapda bizim taraftar tam deli ya biri kes lan geleceksen gel demiş   :lol: :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Kemal

Arkadaş ilhan mansız da su islere hiç bulasmadi,  nerde yok buzda dans yok olimpiyat apir sapır olaylara girdi. Bizim TD olacak adamdı.

Çevrimdışı Kadir G.

Linnes alınacaktı kendi nazlandı. Benfica maxi yi bırakmadı oparede kendi saf beceriksizlikleridir benim açımdan.

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Renton

o ters köşe olmuyor becerisizlik ve cimrilikden oldu maxi için benficaya 4 milyon euro para verselerdi maxi bizim oyuncumuzdu
Şimdide luceye 4 vermelerini bekliyoruz ve ikna edilmesini kendisinin,başkanın

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

aynen ya sahte hesapda bizim taraftar tam deli ya biri kes lan geleceksen gel demiş   :lol: :lol:
:kop:
O değilde;

Ya gelmezsede gelmez arkadaş, bilip bilmeden gelmeyecek rahat olun falan demeye de gerek yok :D

Ben gelecek derim sen gelmeyecek dersin ama biliyomuş gibi "gelmeyecek olm zaa" falan demek ego tatminine girer biraz :ok: :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı halvetifarazi

Ben ne duyumculara inanırım ne de başkasına. şimdiye kadar yaşanan tecrübeler doğrultusunda geleceğe bakarım. Fikret Orman ile transfer,futoblcu "BAŞARI" beklemeyiniz.
Her zaman diyorum Fikret orman dediğiniz insan zamanında procineski'yi bile söküp alamadı. Bakın procineski diyorum. Öyle ahım şahım bir adamdan bahsetmiyoruz. Kaldı ki luce.
İmkansız. Hele şu transfer yasağında mümkün değil. Ha hiçbir yasak olmasa bile yine alıp gelemez. Bu ayrı bir konu.

Hep yazdım F.orman tek yaptığı umut tacirliği. Yaptığı stada bile inanıcım çok yok. Şimdi hiçbir şey bilmiyoruz ama ilerde görürüz.Emin stad konusunda da nice tavizlerler verilmiştir.
Beşiktaşın Fikret Orman mantığı ile başarıyı yakalamsı mümkün değil. Beklemeyin. o yüzden benim gelecek olan teknik adamdan da takımdan da futbolculardan umudum yok.

Seneye de 65-70 puan arası toplar her zamanki 3. lüğümüze demir atarız.

Beşiktaş için çok karanlık günler yakın. O yüzden x gelmiş y gelmiş çok önemli değil. İddia ediyorum Şenol Güneş de gelmeyecek. Onu da becerip getiremeyecekler. Ha gelse de birşey farketmeyecek. Çok yazacağım şeyler var ama koca takım kulüp sahipsiz kaldı. Ona üzülüyorum.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Arkadaş ilhan mansız da su islere hiç bulasmadi,  nerde yok buzda dans yok olimpiyat apir sapır olaylara girdi. Bizim TD olacak adamdı.
İlhan'ı bilmem de Üzülmez'i görmeyi çok isterim :ok:

Çevrimdışı Renton

Luce röportajı

Kim nasıl inansın ki buna ben inanmadım sesini duysaydık bari

Çevrimdışı Kadir G.

Kim nasıl inansın ki buna ben inanmadım sesini duysaydık bari

Olur olmaz bilmemde şu haberin girişine falan baksana bildiğin taraftarın umudunu söküp almak karışıklık çıkarmak için yapılmış.

Çevrimdışı TØLGA

yanlız şöyle birşey diyeyim lucescunun gelme ihtimali olsa bile bakın olsa bile diyorum
ahmet nur çebi yüzünden gelmeyecek çünkü asıl başkan o naaa buraya yazıyorum :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kemal

Ben size gelecek ismi soliim siz atın fava bekleyin

Mustafa Denizli

Çevrimdışı Kadir G.

Burda linnesin neden nazlandığına kadar bilen insanlar %95 vs yazdı yüzdeyi geçtim röportajda hiç görüşmedik diyor. Yersen. Görüşülmemiş olması imkansız. Bunu bugünkü basın toplantısında başkanın gözlerinden de anlayabilirdiniz. :)