2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12895688 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Ben yola geldim de sen yoldan ciktin duyumlar falan .

ne lucesi arkadas yonetim duyumculara bilerek veriyor bu bilgileri millet de duydum diye saga sola yayiyor milletin gazini aliyorlar.

Lanzini linnes ronaldinho lescott transferinde de hep boyle olmadi mi?

Aylarca Linnes dediler ,herkes transfer %100 bitti dedi,ucak numarasi bile veren oldu sonuc:gul gibi oparemiz oldu :)

Bir transfer donemini ronaldinho ile yediler her gazetede ilk siradan haber,tum duyumcular bitti vs dedi,ronaldinho oldu dany nounkeu :)

Tecrubeli stoper lescot dediler ,o olmazsa ingiliz bir baskasi dunku cocuk milosevic geldi.

Yemeyin artik bu duyum mantigini.diyorum ya duyumcular masum adamlar dlgruyu soyluyor ama durumculara yalan söyleniyor olan bu gariban taraftara oluyor.

benim kaynagım klubun avukatı,, yani aracı falan yok direk kendisi var o sebeble yazdım
ama işte iş bitirememekmi diyelim yada baska noktalarmı artık işin içinde bilemem ama hersey henuz bitmedi bi pazartesi olsun yeni haftada daha belli olur birseyler:))
kesin olan sey işin cok uzucagıdır ve hiçbir planların olmayısıdır
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Lucescu haberlerinden sonra Şenol Hocaya herkes soğuk bakacak üst üste puan kayıpları olursa hemen homurdanma başlanacak. Zaten iyice şampiyonluk sabırsızlığı ile taraftar zıvanadan çıkacak. İşimiz gerçekten çok zor

en cok sevindiğim sey stadın bitecek olması yani stad bittiğinde taraftar gercek tepkisini verecek
ama işte burdaki en buyuk detay ne zaman biteceği korkupta sarkarsa zaten dicek birsey yok...

Çevrimdışı Kadir G.

Çarşamba is coming. Bekleyelim.

Çevrimdışı Renton

Hayvan gibi şey yapıyorsunuz yav nerde luceciler? fotoğrafımızı çekenler  :photo: :photo:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Deniz

benim kaynagım klubun avukatı,, yani aracı falan yok direk kendisi var o sebeble yazdım
ama işte iş bitirememekmi diyelim yada baska noktalarmı artık işin içinde bilemem ama hersey henuz bitmedi bi pazartesi olsun yeni haftada daha belli olur birseyler:))
kesin olan sey işin cok uzucagıdır ve hiçbir planların olmayısıdır
Kulubun avukatiysa cok uzak kaynak :) :)

Kaynagin direk anc olsa bile inanma,ara transferde kaynagi direk anc olanlari anc nasil ters kose yapti unutma.linnesin ucak kodunu bile verdiler diyorum daha ne olsun..

Oparenin ismini kim duymustu trye gelene kadar?

Gercek isim sır gibi saklandi fakeler ile aylarca gündem olusturdular.

İnanmayin arkadaslar bilincli olarak yalan bilgi veriliyor 2 senelik taktik bu yemeyin artik :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Hayvan gibi şey yapıyorsunuz yav nerde luceciler? fotoğrafımızı çekenler  :photo: :photo:
burdayız bizde daha bişey belli değil hemen havaya girmeyin :D
şuan bu eleman gibisin heee  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

Kulubun avukatiysa cok uzak kaynak :) :)

Kaynagin direk anc olsa bile inanma,ara transferde kaynagi direk anc olanlari anc nasil ters kose yapti unutma.linnesin ucak kodunu bile verdiler diyorum daha ne olsun..

Oparenin ismini kim duymustu trye gelene kadar?

Gercek isim sır gibi saklandi fakeler ile aylarca gündem olusturdular.

İnanmayin arkadaslar bilincli olarak yalan bilgi veriliyor 2 senelik taktik bu yemeyin artik :)

olurmu yahu ancye guvenmicen avukata guvenceksin o kadar sozlesmeyi kim hazırlıyor?:) kim fakslıyor kim arka planda sureci yurutuyor:)
ama dediğin gibi parayı verenler cırtladıgında bu surec pırtlıyor  oda dogru :iblush:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

İnanılmaz şoktayım. Stadı takip etmeyen biri stadın ilk açılışında vay be diyecek ama buradakiler gibi sıkıntı çekmeyecek. TD haberlerini takip etmeyen biri yine aynı şekilde kim gelirse gelsin bir vay be çekecek ama arka planda neler olduğunu bilmeyecek. Ben işin sonucuna odaklanıyorum şu anda . Bu röportajı vermişse ve eğer Luce gelirse şu andaki hislerimle ilk maçta yuhalamayı düşünüyorum kendisini. Yok vermediyse TRT nin zaten düşmanıyım iyice düşman olacağım. Yönetim ne yapıyor onu bilemiyorum. Çık iki laf et be kardeşim. Çık Yılmaz Vural de gerekirse . Bu saatten sonra kimin geldiği çok farketmiyecek aslında.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı adnan

arkadaşlar uğur boral sivok ve holoskonun yıllık ücretlerini bilen varmı? ne kadar kara geçtik merak ediyorum :D
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı TØLGA

la bir bakın şu hesaba bişeyler yazıyo ingilizçe iyi olan birisi baksın

https://twitter.com/MirceaIucescu
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Lucescu twitter hesabından -tabi gerçekse- trt spor da dediklerini diyor.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kemal

arkadaşlar uğur boral sivok ve holoskonun yıllık ücretlerini bilen varmı? ne kadar kara geçtik merak ediyorum :D

Ordan aldığımızı pektemek ustadimiza verecez

Çevrimdışı Kadir G.

Yaklaşık 3 milyondur. Onlara gelene kadar 3.3 lük tolga+pektemek var.

Çevrimdışı Deniz

olurmu yahu ancye guvenmicen avukata guvenceksin o kadar sozlesmeyi kim hazırlıyor?:) kim fakslıyor kim arka planda sureci yurutuyor:)
ama dediğin gibi parayı verenler cırtladıgında bu surec pırtlıyor  oda dogru :iblush:
Ortada sözleşme falan yok olsa da inanma cunku bir ara hangi oyuncu oldugunu hatirlamiyorum ama bir sozlesme dusmustu ve onu alamamistik.sözleşme hazirlamada ne var avukat icin kolay is :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Bu taraftara artık gazı verip verip sonra sindirip herseyi kabul ettirme politikasindan başkan ve yönetim bıkmadi arkadaş.

Çevrimdışı Renton

burdayız bizde daha bişey belli değil hemen havaya girmeyin :D
şuan bu eleman gibisin heee  :evillol: :evillol:
Gelmez dedik dedik gelince burada ol diyenler şimdi yoklar  :evillol: :evillol:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tamam bildin birader alkış sana hee :claps: :claps: :evillol:
Mutlu ol hadi :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Hasan Tahsin

fake hesap bu
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Deniz

O nasil İngilizcedir arkadas google translate mi kullaniyor

Çevrimdışı TØLGA

daha gelen giden yok ama onuda söyliyelim  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aynen :D
I came Aziz yıldırım diyo :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

:D birisi yazmış zaten altına google translate mi kullanıyon diye  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Gelmediğini kim söyledi?

Çevrimdışı Fatih Berker

Luce defteri kapandı ha ah ah  :bawling:

Çevrimiçi Samet Ç

lucenin twitter hesabı fake