2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896083 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sosyalkartal

dedim mutluyum gelmem açıklaması yapar diye neyse havamızı aldık şenol güneş mi diyorduk  :D
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Kadir G.

O röportaj çok medyatik olmuş. Bir şey kanatlamaz. Maçtan önce geleceğim mi diyecekti. Sürekli aynı cümleyi kullanmış.

Çevrimdışı Aykutt

Trt Stadyum Lucescu haberi yapıyor: "Ayrılmayı düşünmüyorum.Önümüzde Kupa Finali var.Geleceğime ben karar vereceğim."Ama telefon görüşmesi değil alttan üste yazı geçiyor.Bilmiyorum ne kadar doğru.

Çevrimdışı TØLGA

valla bu saatten sonra kim geliyorsa gelsin  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

lucescu gelmez ise lig başlamadan biter klopp u falan getirmeleri lazım şampiyon olmamız için o da liverpoola gidecek zaten seneye fener de gs de inanılmaz güçleneceği için sadece luce veya onun ayarında bir hoca bizi şampiyon yapabilir şenol falan olmaz tepkinizi belli edin şenolu istiyorum diye ağlamayın hep çürük mala eyvallah dedik bu sefer demeyelim sonuçta futbol mutluluk satan bir oyun ama bize hüzün satıyorlar

Çevrimiçi Samet Ç

O röportaj çok medyatik olmuş. Bir şey kanatlamaz. Maçtan önce geleceğim mi diyecekti. Sürekli aynı cümleyi kullanmış.
aynen öyle

Çevrimdışı Deniz

valla bu saatten sonra kim geliyorsa gelsin  :bandit:
İste taraftarin üstünde oluşturmaya calistiklari da bu.2 senedir cok da basarili oluyorlar.yildirma politikasiyla her seye razi ediyorlar.guzel taktik..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı doganay

Trt Stadyum Lucescu haberi yapıyor: "Ayrılmayı düşünmüyorum.Önümüzde Kupa Finali var.Geleceğime ben karar vereceğim."Ama telefon görüşmesi değil alttan üste yazı geçiyor.Bilmiyorum ne kadar doğru.

alt yazi ile gectiler ama biraz ses kaydida verdiler roportajin dogrulugu anlasiliyor. Yani Lucescu umudu cok az malesef

Çevrimdışı Türkay

Bu Luce de bi tuhaf. Bi kalacam diyo bi gidecem diyo
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı sosyalkartal

ya bırakın artık gelmez bu adam niye gelsin bir tane neden yok beşiktaş kime 4 mil euro vermişte bana verecek diyor her sene aynı oyunlar o geliyor bu geliyor diyecekler en sonunda beşiktaşın çocuğu diye ertuğrula verecekler takımı
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Alper1903

Ondan sonra millet kucuk kulup diyince kiziyoruz. yonetim kucuk hesaplar pesinde hep

Çevrimdışı Kadir G.

Anç nin olmadığı bir yönetimi 5 yıl içinde görürüz umarım.

Bu arada luce veya dengi biri gelmezse bilicin gitmesi anlamsız olacak. Geleceğimiz yer maksimumda minimumda 3. lük olur.

Çevrimdışı TØLGA

İste taraftarin üstünde oluşturmaya calistiklari da bu.2 senedir cok da basarili oluyorlar.yildirma politikasiyla her seye razi ediyorlar.guzel taktik..
biz sadece konuşuruz burda deniz başka bişey yapmıyoruz onlar ne yaparsa kimi getirirse mecburuz zihniyetleri güven vermiyor orasıda ayrı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

bak sende yola geldin bunu ısmarlama haber yaptıran fikret orman ve yonetimi saglamaktadır
ismail erlerle kartallarla erdallarla serdarlarla yapmadıkları sey değil hep umut pompalama:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Türkay

ya bırakın artık gelmez bu adam niye gelsin bir tane neden yok beşiktaş kime 4 mil euro vermişte bana verecek diyor her sene aynı oyunlar o geliyor bu geliyor diyecekler en sonunda beşiktaşın çocuğu diye ertuğrula verecekler takımı

Bence burada trt nin oyunu var gibi. Bizi küçük düşürme amaçlı. Luce niye böyle bir şey desin ki?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kadir G.

alt yazi ile gectiler ama biraz ses kaydida verdiler roportajin dogrulugu anlasiliyor. Yani Lucescu umudu cok az malesef

Yok ya ses kaydı duymadım ben. Ses kaydı olsa niye yarısı ordan versin yarısını başka şekilde versin zannetmiyorum.

Çevrimdışı Deniz

Gelen td yilmaz vural da olsa ilk sezonda sabredilmeli.her td ikinci sezonu hak ediyor
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Gelen td yilmaz vural da olsa ilk sezonda sabredilmeli.her td ikinci sezonu hak ediyor
yönetim 1 dönemi daha haketmiyor ama işte stadyum yapıyoruz biz yeaaa
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

o röportaj kolpa maksat reyting lucenin işi gücü yok maçtan önce stadyuma röportaj verecek birde inandırıcı olsun diye telefonla bağlanacaktı maçı var diye bağlanamadı diyorlar maçı var diye bağlanmayan adam röportajda vermez bence

Çevrimdışı Kadir G.

Stadı yaparlar 1 yıl sonra seçilirler. 2 yılada salona başlasınlar o da diğer seçimde seçilmelerini sağlar. Bizde 'tarihi büyük' kulüp sıfatına doğru yavaş yavaş gideriz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

LUCE GELECEK.

O röportaj tamamen kolpa. O adamlar konuşmuş olsaydı mutlaka bir ses kaydı olurdu.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

bak sende yola geldin bunu ısmarlama haber yaptıran fikret orman ve yonetimi saglamaktadır
ismail erlerle kartallarla erdallarla serdarlarla yapmadıkları sey değil hep umut pompalama:))
Ben yola geldim de sen yoldan ciktin duyumlar falan .

ne lucesi arkadas yonetim duyumculara bilerek veriyor bu bilgileri millet de duydum diye saga sola yayiyor milletin gazini aliyorlar.

Lanzini linnes ronaldinho lescott transferinde de hep boyle olmadi mi?

Aylarca Linnes dediler ,herkes transfer %100 bitti dedi,ucak numarasi bile veren oldu sonuc:gul gibi oparemiz oldu :)

Bir transfer donemini ronaldinho ile yediler her gazetede ilk siradan haber,tum duyumcular bitti vs dedi,ronaldinho oldu dany nounkeu :)

Tecrubeli stoper lescot dediler ,o olmazsa ingiliz bir baskasi dunku cocuk milosevic geldi.

Yemeyin artik bu duyum mantigini.diyorum ya duyumcular masum adamlar dlgruyu soyluyor ama durumculara yalan söyleniyor olan bu gariban taraftara oluyor.

Çevrimdışı Kadir G.

Bu arada adam sosa gelince bile telefonla bağlandı şimdi mi bağlanamamış. Üstelik kendi geleceğiyle ilgili 3-4 yıllık bir karar için. Birde öyle bir yayınladılar ki 15 yıl öncesinden girdi süper kupayla başladı 7-8 cümlelik masa başı yazıyla bitirdiler.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Lucescu haberlerinden sonra Şenol Hocaya herkes soğuk bakacak üst üste puan kayıpları olursa hemen homurdanma başlanacak. Zaten iyice şampiyonluk sabırsızlığı ile taraftar zıvanadan çıkacak. İşimiz gerçekten çok zor
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Kadir G.

Vodafone arenanın gelecek sezonlar için popüler bestesini yazıyorum alışalım: Başın öne eğilmesin, aldırma kartal aldırma...