Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sergen onu adam ediyorda sergeni kim adam edicek abi
Nevzat Demir'e bizi de alır o zaman
nevzat demiri geçtim deplasman maçlarına aynı uçakta gideriz aynı otelde kalırız rahat ol sen o iş bende
göremedik ki o muhteşem seneleri bazen babam övüne övüne anlatıyor içim gidiyor :)doğdum doğalı bir gün yüzü göremedik bazen güneş çıkar gibi oluyor yazlıklarla dışarı çıkıyoruz sonra yağmur patlıyor sırılsıklam anadoludaki kırkikindi yağışları gibi
hep o yoluyo benim tüylerimi birazda ben yolarım işte
heyecan yok merak yok bazen maçı bile seyretmek istemiyorsun akşam haberlere bakıyorsun kaç tane atmışız diye tatsız tuzsuz bir şey işte.milne bizi futboldan soğuttu
Muhammed Demirci Hummel almış. Bunu da Sergen'e yollamak lazım.
bunu yollamıcan sözleşmesini fesh edeceksin tekrar olmaz bundan
bunu yollamıcan sözleşmesini fesh edeceksin olmaz bundan
Türkiye de bir şeyler yapmak çok kolay aslında çocukken anlaşacak baban birileriyle rakipten 8 9 kişiye çalım atarken görüntülerin çekilecek bir gazeteye para yedirip barcelona takipte diye bir haber çıkartacaksın en azından böyle bir araban olur ilerde
yetenekli bir oyuncuydu barcelona olayı gerçekti bu arada mental olarak ne durumda olurdu bilmiyorum amagitseydi çok iyi bir eğitim alabilirdi orda
Bunu kime gönderelim
Yuhlamayın, s.git demeyin, protesto etmeyin dediğiniz adamların altında, 1 ömür kazanamayacağınız paralarla alınmış arabalar var.
Her şey çarşamba veya perşembe belli olur
valla fazla geç kalınmadan belli olsun zaten kupa finali ne zaman?