2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12903778 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

sergen onu adam ediyorda sergeni kim adam edicek abi  :iblush:
"Başka yerlere de saldım kardeşim başka yerlere de" :kop: :kop:

Hani bi laf vardır 3 harfli, ilk harfi P. Tam buna uyuyor valla :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

Nevzat Demir'e bizi de alır o zaman :utan  :lol:
nevzat demiri geçtim deplasman maçlarına aynı uçakta gideriz aynı otelde kalırız  rahat ol sen o iş bende   :money:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Nevzat Demir'e bizi de alır o zaman :utan  :lol:
Valla bende aşçılık var :icool: :icool:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Türkay

nevzat demiri geçtim deplasman maçlarına aynı uçakta gideriz aynı otelde kalırız  rahat ol sen o iş bende   :money:

:nargile:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

:nargile:
hep o yoluyo benim tüylerimi birazda ben yolarım işte  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

göremedik ki o muhteşem seneleri bazen babam övüne övüne anlatıyor içim gidiyor  :)doğdum doğalı bir gün yüzü göremedik bazen güneş çıkar gibi oluyor yazlıklarla dışarı çıkıyoruz sonra yağmur patlıyor sırılsıklam anadoludaki kırkikindi yağışları gibi :D
heyecan yok merak yok bazen maçı bile seyretmek istemiyorsun akşam haberlere bakıyorsun kaç tane atmışız diye tatsız tuzsuz bir şey işte.
milne bizi futboldan soğuttu :evillol:

Çevrimdışı Türkay

hep o yoluyo benim tüylerimi birazda ben yolarım işte  :evillol: :evillol:

Ekip işi kaleyi içten fethedicez  :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

heyecan yok merak yok bazen maçı bile seyretmek istemiyorsun akşam haberlere bakıyorsun kaç tane atmışız diye tatsız tuzsuz bir şey işte.
Vay anasını :bandit:

Çevrimdışı Türkay

Muhammed Demirci Hummer almış. Bunu da Sergen'e yollamak lazım.  :hiho: :hiho:

Çevrimdışı sosyalkartal

Alllah soğutcaksa böyle soğutur inşallah bizi  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı TØLGA

Muhammed Demirci Hummel almış. Bunu da Sergen'e yollamak lazım.  :hiho: :hiho:

bunu yollamıcan sözleşmesini fesh edeceksin olmaz bundan
[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2015, 19:24:28 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

:lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bunu yollamıcan sözleşmesini fesh edeceksin tekrar olmaz bundan
Ülkede yetenekli futbolcu sıkıntısı yokki, futbol zekası olmayan topçu sıkıntısı var :)

Çevrimdışı sosyalkartal

bunu yollamıcan sözleşmesini fesh edeceksin olmaz bundan
Türkiye de bir şeyler yapmak çok kolay aslında çocukken anlaşacak baban birileriyle rakipten 8 9 kişiye çalım atarken görüntülerin çekilecek bir gazeteye para yedirip barcelona takipte diye bir haber çıkartacaksın en azından böyle bir araban olur ilerde  :halay:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı TØLGA

Türkiye de bir şeyler yapmak çok kolay aslında çocukken anlaşacak baban birileriyle rakipten 8 9 kişiye çalım atarken görüntülerin çekilecek bir gazeteye para yedirip barcelona takipte diye bir haber çıkartacaksın en azından böyle bir araban olur ilerde  :halay:
yetenekli bir oyuncuydu barcelona olayı gerçekti bu arada mental olarak ne durumda olurdu bilmiyorum ama
gitseydi çok iyi bir eğitim alabilirdi orda
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bunu kime gönderelim  :akuma:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı sosyalkartal

yetenekli bir oyuncuydu barcelona olayı gerçekti bu arada mental olarak ne durumda olurdu bilmiyorum ama
gitseydi çok iyi bir eğitim alabilirdi orda
gitti zaten fakat deneme antremanlarında başarılı olamadı fiziksel kapasitesi yeterli görülmedi hatta tedavisini üstlendiler yoksa bu boya bile gelemezdi

Çevrimdışı TØLGA

Bunu kime gönderelim  :akuma:
o iyi çocuk kontejanın da bilmiyorum alıcısı çıkrmı  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yuhlamayın, s.git demeyin, protesto etmeyin dediğiniz adamların altında, 1 ömür kazanamayacağınız paralarla alınmış arabalar var.

:lol: :lol:

Çevrimdışı TØLGA

Yuhlamayın, s.git demeyin, protesto etmeyin dediğiniz adamların altında, 1 ömür kazanamayacağınız paralarla alınmış arabalar var.

:lol: :lol:
o yüzden ben hakeden insana hakettiğini söylüyorum maçlarda  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Her şey çarşamba veya perşembe belli olur

Çevrimdışı TØLGA

valla fazla geç kalınmadan belli olsun zaten kupa finali ne zaman?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

hersey dersen ay sonunu bulur:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı sosyalkartal

haber 1903 ün haberine göre ahmedov ikna olmuyor şenol güneşle prensipte anlaşıldı kupa finalinden sonra imzalar atılacak diyor :alala:

Çevrimiçi Samet Ç

valla fazla geç kalınmadan belli olsun zaten kupa finali ne zaman?
Bu çarşamba  :)