2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12909910 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı EMİR EMRE

bence duygusallığa gerek yok babel tamam 10 gol anca atıyor ligde ama attığı goller hep jeneriklik şutları çok iyi en önemliside tecrübeli liverpool hatırası var kabul ama gelsin işini yapsın önemli olan bu pektemek sahaya kanını akıtıyor diye her yıl deli gibi para veriyoruz sonuç hüsran hep bu duygusallığımızdan kaybediyoruz

Duygusallıkla işim asla olmadı açık ve net Bu Babel de bir b.k olmaz.

Çevrimdışı Burak Akay

Bugün 19:30 da shaktar'ın maçı var son maçı diye bılıyorum yanlışım varsa düzeltin lütfen eğerki bi anlaşma varsabu gece yada yarın en geç pazartesi  :evillol: bişeyler olabilir  :lol:
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Attila

Yanlis hatirlamiyorsam, Sambade kaleci antrenoru olarak degil de kaleci antrenorlerini egitmek icin gelmisti ve 2-3 sene sonra zaten gidecekti. Onder hoca bu sekilde anlatmisti kamuoyuna. Bir de su var; gorunen o ki Onder hocaya ve yaptiklarina en ufak bir guven kalmamis; onun doneminde yapilan transferlerin belki de hicbiri ilk onbirde yokken, o gittikten sonra yapilan az ama oz transferin neredeyse tamami ilk onbirde. Ba, Sosa, Tolgay.

Bir Milosevic ve Opare'de soru isareti var ama Opare'ye bonservis odenmemis, Milosevic ise Anderlecht gibi bir kulubun ciddi bir bonservis odeyerek almayi planladigi bir oyuncu. Odenen meblaglara baksan o da neredeyse bu sene odenen miktarla ayni. Frei 3 milyon euro, Pedro 2.5 milyon euro, Sezer ve Tolga'nin bonservislerinin toplami asagi yukari 5 milyon euro. Bunu disinda daha Eneramo'su var, Omer Sismanoglu var, Ismail'e guvenip bonservisiyle bir sol bek aldirmak yerine Brezilya'dan ramon Motta'yi getirmesi var, varoglu var ve bu adamlarin cogu bildigin tapon.

Bunlarin hepsi bir yana zamaninda Onder hocanin Senol Gunes'i veto edip, Prosinecki pesinde kosmasi ve sonra Bilic'i getirmesi ve ik sezonda yonetim Bilic'i gondermek isterken, bunu kabul etmemesi de cabasi. Keza yine Bilic'in aklina uyup, zamaninda Fernandes'in satilmasini veto etmesini de unutmamak lazim. Kendisini ben de cok seviyorum ama kararlari ve secimleri pek de dogru cikmadi hocanin. Bu yuzden de yonetim, Onder hocanin yaptigi herseyi bozuyor gibi geliyor bana.
[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2015, 15:49:51 Attila ]
Senol Gunes

Çevrimdışı sosyalkartal

Duygusallıkla işim asla olmadı açık ve net Bu Babel de bir b.k olmaz.
neyse uzatmayacam zaten ben birinci forvetimiz olsun demedim ama kenarda pektemeki göreceğime babel olsa daha iyi  :D
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı ozan062

yine rusyadan son dakika istifası geld,i

size diyorum gelebilir

FLAŞ! Murat Yakın'ın, Spartak Moskova'daki görevine son verildi.
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Necmi

Şuan formunun tepesinde olmasına rağmen Demba Ba da bi gamsızlık seziyorum.Sanki formu kötü olduğu zamanlar bi vurdumduymaz havası olacak gibi.Bence 15 felan veriyorlarsa göndermeliyiz.Görüşlerim sadece izlenim bildiğim birşey yokta,geldiğinden beri hal ve hareketlerinden belli gibi..
iyide onun hal ve haraketlerinde bir şey yok sıkıntı dembaba da değildi onu oyuna sokacak oyuncuların yetersizliğinde sorun vardı
adam geleni affetmediki sorun az pas aldı yoksa son vuruş ustası ve kadroda öyle bir oyuncuya çok ihtiyaç var biz Ba yı savaşsın diye almadık gol atsın diye aldık
ama birilerinin ona topu taşıması lazım onu göndersek bile onun özelliklerine sahip oyuncu alamayız seneye gol rekoru kırar Ba kalmalı

Çevrimdışı Burak Akay

size diyorum gelebilir

Murat Yakın'mı yok abi sanmam o zaman Bilic kalaydı iyiydi
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimiçi Samet Ç

bütün teknik heyet gitmiş doktorlar dahil

bu sebeble biz luceden once bi sportif direktor getirelimde ondan sonra o ekibinide sportif direktore danısarak olustursun

yani bildğiniz sıfırdan takım kurucaz otamatikman kim gelirse gelsin bu takım bu sene sampiyon olamaz cnk hersey sil bastan
umudunuzu seneye bundan sonraki seney bırakın arkadaslar
Luce ile birlikte zagoda gelecektir sportif direktöre gerek yok

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

isteyen varsa hemen satılsın aldığımızın üstüne satalım kafidir.

@Necmi  abi bunun nedeni son haftalarda ortaya koyduğu kötü performans mı yoksa Töre'nin yapabileceklerinin en fazla bu seneki kadar olduğunu mu düşünüyosun :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

size diyorum gelebilir

ligi bilmeyen antrenör getirmezler.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Zago sürekli taraftarın twitlerini rtliyor

Bence bir iş var.Ya iş çoktan bitmiş gün sayılıyor ya da ortada bir şey yok ama zago bu görevi çok istiyor

Çevrimiçi Necmi

Bizim rahat rahat şampiyon olduğumuz kaç tane sezon var ki zaten :D
şampiyon olduğumuz sezonların çoğu :D

Çevrimdışı ozan062

haber geldi

luce.........
:)

Çevrimdışı Renton

haber geldi

luce.........
:))
Bana da geldi ama luce gelmeeeez  :bandit: :bandit:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Anil

iyide onun hal ve haraketlerinde bir şey yok sıkıntı dembaba da değildi onu oyuna sokacak oyuncuların yetersizliğinde sorun vardı
adam geleni affetmediki sorun az pas aldı yoksa son vuruş ustası ve kadroda öyle bir oyuncuya çok ihtiyaç var biz Ba yı savaşsın diye almadık gol atsın diye aldık
ama birilerinin ona topu taşıması lazım onu göndersek bile onun özelliklerine sahip oyuncu alamayız seneye gol rekoru kırar Ba kalmalı
O konuda sonuna kadar haklısın abi.Zaten Almeida dan sonra bizim hiç laf etmememiz lazım ama insanoğlu şükretmeyi bilmiyoruz :D ama yinede bende öyle bir izlenim bıraktı Ba.Yaşıda 30. Ben gitse üzülmem açıkçası.

Çevrimdışı Skywalker

Gerçeğin mayası gözle görülmez...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bence bir iş var.Ya iş çoktan bitmiş gün sayılıyor ya da ortada bir şey yok ama zago bu görevi çok istiyor
Kullanıcı adı nedir
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı TØLGA

severdim kendisini yolun açık olsun altın kafa sivok  :iblush:
[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2015, 16:03:54 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

zagonun beşiktaş sevgisi bilinen birşey zaten hayırlısı bakalım  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

heyecanlandım arkadaslar oyle boyle değil
hadi insallah sonu iyi biter :super: :super: :biggrinking:

Çevrimdışı Burak Akay

Zagoya Luceyide al gel yazdım bakalım cevap vericekmi  :kop: :kop: