Yanlis hatirlamiyorsam, Sambade kaleci antrenoru olarak degil de kaleci antrenorlerini egitmek icin gelmisti ve 2-3 sene sonra zaten gidecekti. Onder hoca bu sekilde anlatmisti kamuoyuna. Bir de su var; gorunen o ki Onder hocaya ve yaptiklarina en ufak bir guven kalmamis; onun doneminde yapilan transferlerin belki de hicbiri ilk onbirde yokken, o gittikten sonra yapilan az ama oz transferin neredeyse tamami ilk onbirde. Ba, Sosa, Tolgay.
Bir Milosevic ve Opare'de soru isareti var ama Opare'ye bonservis odenmemis, Milosevic ise Anderlecht gibi bir kulubun ciddi bir bonservis odeyerek almayi planladigi bir oyuncu. Odenen meblaglara baksan o da neredeyse bu sene odenen miktarla ayni. Frei 3 milyon euro, Pedro 2.5 milyon euro, Sezer ve Tolga'nin bonservislerinin toplami asagi yukari 5 milyon euro. Bunu disinda daha Eneramo'su var, Omer Sismanoglu var, Ismail'e guvenip bonservisiyle bir sol bek aldirmak yerine Brezilya'dan ramon Motta'yi getirmesi var, varoglu var ve bu adamlarin cogu bildigin tapon.
Bunlarin hepsi bir yana zamaninda Onder hocanin Senol Gunes'i veto edip, Prosinecki pesinde kosmasi ve sonra Bilic'i getirmesi ve ik sezonda yonetim Bilic'i gondermek isterken, bunu kabul etmemesi de cabasi. Keza yine Bilic'in aklina uyup, zamaninda Fernandes'in satilmasini veto etmesini de unutmamak lazim. Kendisini ben de cok seviyorum ama kararlari ve secimleri pek de dogru cikmadi hocanin. Bu yuzden de yonetim, Onder hocanin yaptigi herseyi bozuyor gibi geliyor bana.