2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12908375 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Su an 3 buyukler icerisinde en rahati gs.
50 milyonu cebine koydu,baskanlarini secti,stadi var,çatır çatir ürün satmaya basladi,kombineler de ayni şekilde olacak.

Adamlar bir sampiyonlukla bütün dertlerinden kurtuldu. Bundan 3 ay once bilal kisa transferini gerceklestirebilir miyiz diye dusunen gs ,bugun podolskiyi alirizi konusuyor.

Fb gs sampiyon olduktan sonraki her transfer donemini cok ciddi ve astronomik transferler ile kapatir.yani bu yaz fb en az 1 yildiz olmak uzere minimum 5 iyi transfer yapar.

Tabloya bakinca,secim var mi yok mu belirsizligi,teknik adam belirsizligi ve
free oyunculara yönelmek zorunda olmamızdan dolayi bu transfer donemi bizim icin bir hayli zorlu geçecek. İnsallah doğru transfer hamleleri ile gelecek sezon şampiyon olabilecek kadroyu kurariz..

Abicim renkliler ne kadar iyi transferler yaparlarsa yapsınlar bize hiç bir zaman aşırı bir üstünlük kuramadılar.

Feda sezonunu hatırlayın. Kaliteli 1-2 oyuncumuz varken bile başa baş oynamasını bildik.

Ama gel gelelim iş şampiyonluk yolunda diğer maçlarsa, kaliteli oyuncuların tek başına o maçları almasını bilir.

O yüzden ... (ben bunu biyere bağlıcaktım da neyse :kop: )

Bu arada gs belini statla birlikte doğrultmuştur. Hatırlayın samiyendeki son derbide 2-1 yenmiştik bunları.

Sürünüyolardı :D Ama sonra stat geldi, seneye transferler geldi, Terim geldi, en önemlisi Muslera geldi :bawling:

2 sene üst üste şampiyon oldular, şampiyonlar ligine gittiler. Stat gelirleri, sponsorluk gelirleri, yayın gelirleri derken;

Son 20 yılın büyük(!) takımı gs çıkışa geçti.

Yöntemimiz aynı olmasa da, bizim de o başarıya bi şekilde ulaşmamız lazım. Belki de daha fazlasına.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Fiorentina kalecisi netonun kontrati bitiyor 25 yasinda cok iyi kaleci.ne dersiniz?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Burak Akay

Sivok kalabilirdi bence yazık oldu kasımpaşaya gitti dün gece twitterdan yazdı kendisi
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sivok kalabilirdi bence yazık oldu kasımpaşaya gitti dün gece twitterdan yazdı kendisi
Resmi hesabı yok bildiğim kadarıyla.

Ayrıca istanbulu özliycem türkiyeyi özliycem demiş galiba dün ligtv röportajında. Büyük ihtimal sparta prag yolcusu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Mayıs 2015, 11:00:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Fiorentina kalecisi netonun kontrati bitiyor 25 yasinda cok iyi kaleci.ne dersiniz?

Neto bence de çok iyi olur ama şimdiye kadar atmadıysa sanırım bir yerle anlaştı o.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Neto bence de çok iyi olur ama şimdiye kadar atmadıysa sanırım bir yerle anlaştı o.
Uzattı veya bi yerle anlaştı yazılmıştı sanki burda :alala:

Yabancı haber sitelerinde liverpool'a yazmışlar

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Mayıs 2015, 11:03:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Bjk Tv'den Bülent Ülgen de istifa etmiş.

Kimse maaş alamıyor kulüpten şu sermaye arttırımı nereye kullanılacak merak konusu gerçekten.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Mayıs 2015, 11:04:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Uzattı veya bi yerle anlaştı yazılmıştı sanki burda :alala:

Uzatmadı boşa çıkıyor ama bence de anlaşmıştır bir yerle Yaşına oranla Muslera'dan daha iyi kaleci şuan 3 sene önce Muslera onun kadar iyi değildi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Gs musleraya bir ton para odedi adam aldiginin kat be kat fazlasini cikartti.su kaleciyi alsak 4 sene sirtimizi dayariz.tolga ve cenk goneni yollayip bu kaleci getirtilebilir yedeği de gunay olur..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sivok'a veda ediliyor, basın toplantısı yapılıyomuş ama kulüp televizyonundan yayın yok :alala:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Mayıs 2015, 11:08:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada eğer bu kez bu kadar yaklaşmışken de Lucescu gelmezse bir daha mümkünse adı geçmesin.

Boşa zaman kaybı çünkü bu sene de gelmezse bir daha gelmez zaten.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

luce gelmicektir
genc oyuncular alınacaktır kiralık olarak
tore veya demba ve pedro satılacaktır
defans ve forvete iki bonservisli oyuncu alınacaktır
bek olarak sadece saga adam alınacaktır acık ise bana gore gerek duymucaklardır
alın size koca yaz doneminin ozeti yatın  agustosta uyanınn
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

luce gelmicektir
genc oyuncular alınacaktır kiralık olarak
tore veya demba ve pedro satılacaktır
defans ve forvete iki bonservisli oyuncu alınacaktır
bek olarak sadece saga adam alınacaktır acık ise bana gore gerek duymucaklardır
alın size koca yaz doneminin ozeti yatın  agustosta uyanınn

Sadece 4. dediğin  olacaktır bence

1. ise  belirsiz. 

2 ve 3 e katılmıyorum. oyle olmayacaktır.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Mayıs 2015, 11:17:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Mayıs 2015, 11:19:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Töre asla satılmaz çünkü şuan piyasası yok. 2 sene daha net burada.

Satılma ihtimali olan iki oyuncu var. Ba ve Pedro.

Luce ile anlaşırsak Adriano'yu getireceğim Ba'yı sayıp bana bütçe açın diyebilir. Pedro'yu ise sattırmaz çünkü onun sisteminin oyuncusu tam.

Ba 10 civarına giderse Luce istediği oyuncuları o para ile getirir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Mayıs 2015, 11:21:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Luce ile anlaşırsak Adriano'yu getireceğim Ba'yı sayıp bana bütçe açın diyebilir. Pedro'yu ise sattırmaz çünkü onun sisteminin oyuncusu tam.

@Çağrı  %5 lik kısmı satır aralarında yazmışsın teşekkür :)

Aslında Ba satılır sa Babacar da alınabilir üzerine de para kalır

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

katar söylentileri vardı 15 m euro filan bence o parayı verirlerse pektemeği hediye edelim :D

Çevrimdışı Burak Akay

Pektemek'den kurtulmamız şart hatta olcay serdar necip bunlarada takım bulunup gönderilmeli bu sezon oğuzhandan hiç verim alamadık ama dün fena değildi biraz fiziksel geliştirse kendini bu takımın değişmezi olur
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Burak Akay

Birde Şenol hocada gelse Lucescuda gelse oğuzhana kerime cenk tosuna gökhan töreye inanılmaz etkileri olur kendilerini aşarlar diye düşünüyorum.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı adil arif

Beşiktaş değerlerini değersizleştiren benmiyim?
Yoksa şampiyonluk kaçtıktan 1 gün sonra teknede poz veren başkan mı?
Ben Sebanın öyle bir pozunu hatırlamıyorum siz hatırlıyormusunuz?
Ben Sebanın Beşiktaşın parasını yediğini duymadım siz duydunuzmu?
Ben Sebanın hesabı sorulacak bir iş yaptığını duymadım fakat hesap soraman etkisiz bir yönetim var haberiniz varmı?
Burasının ne olduğunu çözmeye anlamaya çalışıyorum ama eski akbaba zihniyetleride Beşiktaşı doğrayıp bitirmiştir
Sahada şike yapsınlar demedik,Ezdirmesinler dedik
Ayrıca sizin çirket dediğiniz renkli Feneri geçen sezon Tebrik etmişti BEŞİKTAŞ DEĞERLERİNİ KORUYAN YÖNETİM
Lütfen geçelim Beşiktaş değerleri ve duruşlarını
Kimse kimseyi sevmek ve desteklemek zorunda değildir o makamda oturan yanlış yapıyorsa bunu yazamayan insanın ayırt etme gücü yoktur
1. Başkanın o görüntülerinin geçen seneden olduğunu, iddia edilen gün başkanın Ankara da olduğunu, başkana muhalif olan, ama şerefi de olan insanlar bile doğruladı.
2. Başkanın para yediği iddiasını haber 1903 te bile görmedim.
3. Burada muhalifler de var fakat beleş biletçi ve kulüpten yemlenen kimse yok. Bu nedenle, "böaaaağğ, (Hakaret Yasak)₄ istifaaae ulayynn, reis geleceğk, cr7 ve messi reise geliriz diye söz vermiş hayyt beağ" şeklinde bir muhalefet göremezsin
4. Herkesin ayırt etme gücü var, çok şükür vicdan ve adalet duygusu da var.
5. Başarı sübjektiftir. Futbol takımı bence başarısızdır ama Seba ve Bilgili döneminden sonra ilk kez bir takım iskeleti vardır.
6. Üstelik benim başkandan beklentim takımın gelirlerini arttırmasıdır ve bunu başarmış, daha stat açılmadan gelirleri 144 m tl den 466,9 m tl ye çıkarmıştır. Geçmişi başarılarla dolu birçok takım mali durimları nedeniyle çöp olmuştur, fakat 3,4 şampiyonluğu olan chelsea va m city gibi takımlar kapitalist sistemde devdirler. Bu nedenle vizyonsuz olanlar, "stadın ne acelesi vardı" diyen Adalı gibi insanlardır.
7. Başkanı desteklemem için asıl gerekçem, muhalefetin çok iftiracı ve pis tarzları olmasıdır. Bir başkana daha üçüncü ayında iğrenç bir muhalefet başlamışsa o muhalefetin derdi Bjk değil şahsi çıkardır.
8. Eğer çirkin muhalefet sindirilmezse bu kulübe Rahmi Koç, Tuncay Özilhan gibi adamlar asla başkan olmazlar. Şanını yürütmek için Bjk nin geleceğini karartan vizyon sahibi adamlar gelirler.

Çevrimdışı Efe

Pektemek'den kurtulmamız şart hatta olcay serdar necip bunlarada takım bulunup gönderilmeli bu sezon oğuzhandan hiç verim alamadık ama dün fena değildi biraz fiziksel geliştirse kendini bu takımın değişmezi olur
verimsiz oguzhan 3 gol 12 asist yapmis cok dikkat cekici gercekten adam neredeyse her mac yedekti oguzhani hazirlacak bi teknik ekip lazim her yonden
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Burak Akay

verimsiz oguzhan 3 gol 12 asist yapmis cok dikkat cekici gercekten adam neredeyse her mac yedekti oguzhani hazirlacak bi teknik ekip lazim her yonden
o yüzden Şenol hocada gelse Lucescuda gelse oğuzhana kerime cenk tosuna gökhan töreye inanılmaz etkileri olur kendilerini aşarlar diye düşünüyorum.
İyi Günde Kötü Günde