2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12901350 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

+1903 beni milli takımdan soğutmuştu.milli takıma kim hoca olsa beşiktaşlılara takıyor.futbolcuların eşik atlamasına engel oluyorlar.futbolcular eziklik pikolojisine giriyor.düşünün takımda olcay ve olcan var oynayabilecek olcan oynuyor.oğuzhan ve salih var salih oynuyor.eskilere gidelim ulvi ve kadir yerine semih ve cüneyt yada müjdat oynar.feyyaz var aykut tanju oynar şifo var ünal oynar say say bitmez.tabi onlarda değerli oyuncuar ama bizi oyuncular ya hiç oynamaz ya son seçenek olurlar.

Adamlar bizim 3 sene üstüste şampioyn olduğumuzkadroyu utanmasalar milli takıma çağırmayacaklarmış. Metin Tekin anlatıyordu.  :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Necmi

Fikret Orman ne yapıp ne edip İbrahim Altınsay'ı ikna edip futbolun başına getirmeli

Teknik direktör tercihim Şenol Güneş'tir.

Sportif direktör tercihim Ali Gültiken'dir.

Yardımcı teknik adamlar arasında görmek istediğim isim Yasin Sülün'dür.

Değeri verilirse her futbolcu satılabilir.

İyi bir kaleci, sağ bek, sol bek, stoper, sağ açık ve forvet ihtiyacımız var tecrübeli ve ayakları iyi ön libero da olursa iyi olur. bu transferlerden üç tanesi tecrübeli olmalıdır.

benim reçetem budur.

Bari araya futboldan anlayan birini koysaydın  :o_o:
ironi yapıyorsun herhalde
şu Beşiktaş taraftarının bazen nutku tutuluyor herhalde şu saydığın isimler için de Beşiktaşta herhangi bir yerin sorumluluğunu vereceğim tek bir isim yok.
Altınsayın bu engin futbol bilgisini nerde gördünüz Benim gördüğüm her daim kaçak dövüşen kendine güveni olmayan bir tip o yüzdende
hiç sorumluluk altına giremiyor

Çevrimdışı Efe

lucenin gelme ihtimali beşiktaşı şampiyon yapma ihtimaliyle aynı  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Bence ters orantili
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

Kesin yani. :icool:

Çevrimiçi Necmi

Adamlar bizim 3 sene üstüste şampioyn olduğumuzkadroyu utanmasalar milli takıma çağırmayacaklarmış. Metin Tekin anlatıyordu.  :evillol:
çağırmıyorlardı zaten bir bak metin ali feyyaz rıza mehmet kaç defa milli olmuş bunlar dönemlerinin açık ara en iyi oyuncularıydı Sergen bizden gittide biraz milli takım gördü bizdeyken o da çağrılmıyordu ha çağrıldıkları oluyordu ama kulübe nöbeti için.

Çevrimdışı talha

çağırmıyorlardı zaten bir bak metin ali feyyaz rıza mehmet kaç defa milli olmuş bunlar dönemlerinin açık ara en iyi oyuncularıydı Sergen bizden gittide biraz milli takım gördü bizdeyken o da çağrılmıyordu ha çağrıldıkları oluyordu ama kulübe nöbeti için.

Adam İlhan gibi bir forveti oynatmıyordu şaka gibi. İlhan o sene oynasa, çok daha iyi paralara satabilirdik.

Çevrimdışı Efe

Kesin yani. :icool:
haftaya netşir şuan bulanık başkanın netleştirmesi gerekli uçakla falan :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı talha

Gerçi sadece A milli değil alt liglerde de durum aynı.

Beşiktaş bu sene U19'da şampiyon olacak allahın izniyle.

Çok da güzel bir kadro var. Gel gör G.Saray'dan daha fazla ismi çağırmışlar.Adamlar şaka gibi resmen.  :evillol:

Çevrimdışı talha

haftaya netşir şuan bulanık başkanın netleştirmesi gerekli uçakla falan :icool:

ANÇ şu konuda birleşşe başkanla şu iş bu hafta başında çözülür.

Çevrimdışı Anıl

@Necmi abi bu başlıkta olduğuna göre birşeyler biliyor olmalı :D

Çevrimdışı Factatum

Fikret Başgan işi biliyor. Önce Luce'yi getirecek, ardından Ekim'de stadı açacak, Kasım'da da seçim yapacak.  :claps:

Çevrimiçi Necmi

Abi bunu tartışmıyoruz ki ama Lucescu gelmezse ben en iyi seçeneğin Şenol Hoca olduğunu düşünüyorum. :)
luce gelecek o kadar :bandit:
şenol adı ortaya atıldıkça luceyi iki katı ister oldum
valla Yılmaz Vurala razıyım en iyi şeçenekmi Dostum seçenek bile değil o

Çevrimdışı Efe

ANÇ şu konuda birleşşe başkanla şu iş bu hafta başında çözülür.

belkide birlikte yürütüyorlardır bilemeyiz konuşulmayan çok şey vardır şimdi belki sadece anç ve başkanın bildiği şeyler var 1 hafta bekleyim bakalım neler olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Fikret Başgan işi biliyor. Önce Luce'yi getirecek, ardından Ekim'de stadı açacak, Kasım'da da seçim yapacak.  :claps:

olma ihtimali çok çok yüksek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı murat

bu sezon mottayı gördükten sonra ismail aslında hiç fena durmuyor.çocuk 2 sene üst üste ciddi sakatlık geçirdi.bendede sorun olabilir ama ben ersanı ve olcayıda beğeniyorum.ersanın eksiği topu kaptıktan sonra ortaya çıkıyor.olcayın dilinden en iyi anlayanda oğuzhandır.birtek mustafa hakkındaki genel kanıya katılıyorum.iy ibir td ersanın defosunu gizler ve olcaydan yeterli verimi alır.çıkmayan bekler ile tek ön libero önünde ozi sosa tolgay ileride ise dembanı yanına olcay veya töre çok iyi olabilirdi.tolgayın adam geçme şut çekme ve arapası verme öxelliğini kullanmayı hiç düşünmedi.ve oyunu gereksiz yere kanatlara açmaya çalıştı.ileride çoğalamayan bir takın kenardan orta açsa ne olur.zaten havadan etkili oyuncumuzda yokken.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi bu başlıkta olduğuna göre birşeyler biliyor olmalı :D
:money: :money: :money: ağzımdan laf alamazsınız. ara transferde ben payıma düşeni aldım.
 :bandit:

Çevrimdışı Ersan

Bari araya futboldan anlayan birini koysaydın  :o_o:
ironi yapıyorsun herhalde
şu Beşiktaş taraftarının bazen nutku tutuluyor herhalde şu saydığın isimler için de Beşiktaşta herhangi bir yerin sorumluluğunu vereceğim tek bir isim yok.
Altınsayın bu engin futbol bilgisini nerde gördünüz Benim gördüğüm her daim kaçak dövüşen kendine güveni olmayan bir tip o yüzdende
hiç sorumluluk altına giremiyor

@Necmi abi bence anlıyorlar. Lucescu'ya tampon kim olacak kaprislerini çekecek isim kim olacak. ikide bir ben gidiyorum tehtitlerinde yumuşatıcı görevi kim yapacak. triplerini kim çekecek. Şenol hoca bu ülkede hak ettiği değeri görememiş teknik adamlardan birisidir. iki şampiyonluğu çalınmıştır. adam olmaz denen milletin ıskartaya çıkardığı adamları futbolcu yapmıştır. oynattığı futbol göze hoş gelmektedir. İbrahim Altınsay'ın problemi Çebi ile diye biliyorum. Yasin'in özkaynak düzeninde yaptıkları ortadadır. Ali Gültiken bence Beşiktaş'a kazandırılması gerekilen bir kişidir. şahsen tanışma fırsatım olmuştu geçen sene İstanbul'da askerliğimi yaptığım zaman.
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı murat

Gerçi sadece A milli değil alt liglerde de durum aynı.

Beşiktaş bu sene U19'da şampiyon olacak allahın izniyle.

Çok da güzel bir kadro var. Gel gör G.Saray'dan daha fazla ismi çağırmışlar.Adamlar şaka gibi resmen.  :evillol:
alt yaştan itibaren başlıyorlar.diğerlerinede yol veriyorlar.

Çevrimdışı Kadir G.

İyi oyun şampiyonluk mu alıyor ben onu anlamıyorum. 0.5-0 kazanalım şampiyon olalım. 30 tane ortaya atağa gerek yok.

Çevrimdışı talha

alt yaştan itibaren başlıyorlar.diğerlerinede yol veriyorlar.

6-1 yenilmişler zaten. Daha beter olsunlar.

Çevrimdışı Efe

5 yabancı 1 türk transferi bu işi bitriri bu sene 2 stoper sağ bek orta saha ve forvet sol beke mottaya yardımcı iyi bir türk sol bek alınmalı
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı burak gül

selamlar saygılar besiktas arena ailesi

herkes yazıyor herkes karalıyor

sezonun özeti ''tarihin en güçsüz en etkisiz ve stadsız yönetimiyle bilrikte Bilic gerek edirne dışında gerek bu ligde başarılıdır''

keşke bilic ve demba banın gösterdiği performansın %1000de 1ini yönetimde görebilseydik SEBA KUPASI BİZİM olurdu

bilicle adam gibi ayrılmak onun hakettiği bir değerdir hakkıdır en azından

yerine ise gelecek isim tartışmasız olmalı ve tabiki MİRCEA LUCESCU eğer shaktardan ayrılacaksa yarım kalan hesabı kapatmak için getirmelidir bu etkisiz güçsüz yönetim

oyuncu anlamında ise lütfen ismail necip pektemek gibi gelişme çağındaki oyuncuları yazmayalım yoksa hiçbirimiz 40lı yaşları göremeden kanser olup ölebiliriz

Çevrimdışı murat

@Necmi abi bence anlıyorlar. Lucescu'ya tampon kim olacak kaprislerini çekecek isim kim olacak. ikide bir ben gidiyorum tehtitlerinde yumuşatıcı görevi kim yapacak. triplerini kim çekecek. Şenol hoca bu ülkede hak ettiği değeri görememiş teknik adamlardan birisidir. iki şampiyonluğu çalınmıştır. adam olmaz denen milletin ıskartaya çıkardığı adamları futbolcu yapmıştır. oynattığı futbol göze hoş gelmektedir. İbrahim Altınsay'ın problemi Çebi ile diye biliyorum. Yasin'in özkaynak düzeninde yaptıkları ortadadır. Ali Gültiken bence Beşiktaş'a kazandırılması gerekilen bir kişidir. şahsen tanışma fırsatım olmuştu geçen sene İstanbul'da askerliğimi yaptığım zaman.
Ali gültikeni bende severim ama bu yönetimde herhangi bir görev alması mümkün değil.ayrıca bir yönetici seçerken türkiyede olması gereen en önemli özellik yere bastığında ortalığı inletmeli.söylediği sözler yankılanmalı.düzen böyle.ali gültiken biraz sönük kalır böyle bir görev için.

Çevrimdışı Ersan

Şenol hoca dünya kupasında bazı yanlışlar yapmış olabilir fakat 2002'den bu yana 13 sene geçti. Şenol hoca kendini 13 senede bence çok geliştirdi. Brezilya'nın en iyi kadrolarından birisi 2002 dünya kupasındaydı adamların hiç kasmadan en rahat aldıkları dünya kupası olsa gerek. herkes brezilyayı yenebilirdik naraları atıyor ama adamlar kupa boyunca 2. vitese çok nadir maçlarda çıktılar. 4 defa izlemişimdir trt de o kupayı.
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA