Beşiktaş değerlerini değersizleştiren benmiyim?
Yoksa şampiyonluk kaçtıktan 1 gün sonra teknede poz veren başkan mı?
Ben Sebanın öyle bir pozunu hatırlamıyorum siz hatırlıyormusunuz?
Ben Sebanın Beşiktaşın parasını yediğini duymadım siz duydunuzmu?
Ben Sebanın hesabı sorulacak bir iş yaptığını duymadım fakat hesap soraman etkisiz bir yönetim var haberiniz varmı?
Burasının ne olduğunu çözmeye anlamaya çalışıyorum ama eski akbaba zihniyetleride Beşiktaşı doğrayıp bitirmiştir
Sahada şike yapsınlar demedik,Ezdirmesinler dedik
Ayrıca sizin çirket dediğiniz renkli Feneri geçen sezon Tebrik etmişti BEŞİKTAŞ DEĞERLERİNİ KORUYAN YÖNETİM
Lütfen geçelim Beşiktaş değerleri ve duruşlarını
Kimse kimseyi sevmek ve desteklemek zorunda değildir o makamda oturan yanlış yapıyorsa bunu yazamayan insanın ayırt etme gücü yoktur
1. Başkanın o görüntülerinin geçen seneden olduğunu, iddia edilen gün başkanın Ankara da olduğunu, başkana muhalif olan, ama şerefi de olan insanlar bile doğruladı.
2. Başkanın para yediği iddiasını haber 1903 te bile görmedim.
3. Burada muhalifler de var fakat beleş biletçi ve kulüpten yemlenen kimse yok. Bu nedenle, "böaaaağğ, (
Hakaret Yasak)₄ istifaaae ulayynn, reis geleceğk, cr7 ve messi reise geliriz diye söz vermiş hayyt beağ" şeklinde bir muhalefet göremezsin
4. Herkesin ayırt etme gücü var, çok şükür vicdan ve adalet duygusu da var.
5. Başarı sübjektiftir. Futbol takımı bence başarısızdır ama Seba ve Bilgili döneminden sonra ilk kez bir takım iskeleti vardır.
6. Üstelik benim başkandan beklentim takımın gelirlerini arttırmasıdır ve bunu başarmış, daha stat açılmadan gelirleri 144 m tl den 466,9 m tl ye çıkarmıştır. Geçmişi başarılarla dolu birçok takım mali durimları nedeniyle çöp olmuştur, fakat 3,4 şampiyonluğu olan chelsea va m city gibi takımlar kapitalist sistemde devdirler. Bu nedenle vizyonsuz olanlar, "stadın ne acelesi vardı" diyen Adalı gibi insanlardır.
7. Başkanı desteklemem için asıl gerekçem, muhalefetin çok iftiracı ve pis tarzları olmasıdır. Bir başkana daha üçüncü ayında iğrenç bir muhalefet başlamışsa o muhalefetin derdi Bjk değil şahsi çıkardır.
8. Eğer çirkin muhalefet sindirilmezse bu kulübe Rahmi Koç, Tuncay Özilhan gibi adamlar asla başkan olmazlar. Şanını yürütmek için Bjk nin geleceğini karartan vizyon sahibi adamlar gelirler.